reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Marta 70-kochana jedź do swojej i nie słuchaj ja tez jezdzę do swojej do wawy a mam 55 km,tu u siebie poszlam raz pierwszy i ostatni!!!!!! po pierwsze wcale nie taniej,wbrew pozorom 10 zł drożej u mnie tu blisko i jak mi spier....ła włosy tak mnie obcieła ze wstyd było gdziekolwiek się pokazać.Musiałam troszkę poczekać az odrośnie grzywka i moja poprawiała,i tez ja klnela ze tak schrzanić włosy.
M najwyżej powiedz ze dowiadywałaś sie i cenowo u twojej taniej i juz to samo Ci wyjdzie w cenie z paliwem co byś poszła u siebie a w wawie masz juz sprawdzoną...i juz.Przecież nie będzie wydzwaniał po salonach o ceny pytać a w wawie więcej salonów więc duza konkurencja i cenowo muszą być elastyczni.

reklama
Carri a czemu myslisz, że ja pierwsza??:-)
Ja obstawiam kaludoss:-)
Moja dzidzia jest o 7 dni mlodsza wiec może sie okazać ze urodze o tydzien pozniej niz mam termin wg OM....ale nie ukrywam, że chcialabym na poczatku stycznia tak 2-4 jak mi wychodzi wg OM:-)

A ja się boję ze mogę wyprzedzić klaudoos
i rozsypię się jeszcze przed wigilią...a ten tydzień świąteczny to będzie u mnie 38 tydzień
Jak z synem lezalam na patologii ciązy to napatrzyłam się na te krótko szyjkowe dziewczyny i zadna do terminu z om nie dotrzymała...ech....byly ok 3 tyg wcześniej juz rozpakowane.

Ostatnia edycja:
dobry pomysł :) mam nadzieję ze zadnej z nas lekarz nie wpuścil w maliny i np.jak ma być cora to będzie cora,a nie w ostatnim czasie okaże się ze synek albo urodzi się synek... bo gdzieś podczytywałam dziewczyny ale nie pamiętam juz które i jedna miała problem bo caly czas ginek jej mówił ze córka córka co usg a w 36 tyg okazalo sie ze widzi jajeczka...więc dziewczyna była zdezorientowana i nie wiedziała czy ma iść do innego prywatnie aby potwierdził ,bądź zaprzeczyl.

Ja myślę ze pierwsza to będzie Gdynianka,nie wiem czy dobrze pamiętam ale coś na połowę grudnia miała chyba mieć cc

martusia i tak tez zrobie bo właśnie boję się tego co Ty doswiadczyłaś ze mi spier....włosy.

aniwar dobry pomysl hihi,robimy zakłady:) zobaczymy której z nas przyjdzie świętować z maleństwem na ręku :tak:
zobaczymy u mnie bo dzieciaki moje rodzily się w 37 tyg

ticker.php

moniaivoy "A propos czy znacie jakąś godną polecenia chustę do wiązania? Bo masa jest tego w necie, a chciałbym zakupić z dobrego materiału".

Kochana ja jeszcze nie znam ale jak trochę poczekasz to ja lada chwila będę miala spotkanie z chustowymi mamami na SR i tam będą mówić co i jak. Chyba że fogia Ci coś poradzi bo ona chyba już się orientowała w chustach.

Ribi - dzięki, poczekam na Twoje opinie, jeszcze mam trochę czasu:)

marta mowisz, ze masz juz spakowana torbe :) ja w sumie dla siebie nic nie mam :( musze w koncu zaczac kupowac.
majtaski wielorazowe w aptece u nas kosztuja 3,45 zl wiec troche kasy pojdzie na nie, do tego koszula, wklady poporodowe no i tantum rosa obowiazkowo.

Malutka- może przejedź sie do apteki Ziko, tam jest najtaniej i ja wczoraj kupiłam 5 sztuk majtek siateczkowych chyba za 3 zł. Nawet nie zastanawiałam się czy to są wielorazowe, ale tak wyglądają i jak sama nazwa wskazuje sa wielorazowe:)
Majteczki poporodowe wielorazowe siateczkowe firmy Hartmann rozmiar nr 2 - Internetowy Sklep Medyczny Medart-Bis

Apteka znajduje sie na Beskidzkiej 30.

Wczoraj tez zakupiłam 5 sztuk Tantum Rossa, nawet nie wiedziałam, ze poruszyłyście ten temat na forum. Ale dzięki za info, jak korzystać z tego, bo nie zapytałam o zastosowanie w aptece. Ale fakt nie jest to takie tanie:)

Blondi - a może przeczytaj jeszcze regulamin na allegro, co się robi w przypadku takich oszustów. Mój m mówił mi, ze jest opcja tzw. zgłoś naruszenie zasad na allegro, podam Ci linka, może kaurat cos z tym zrobia, albo przynajmniej, ja usuną, żeby innych nie oszukiwała.

Pomoc

Carri - fajne piłkarzyki:) Mojemu m tez sie podobają:)

Madzia, Carri - ciesze się ze wizyta sie udała:)

Marta70 - ja tez bym poszła do swojej fryzjerki, sama kiedyś zaryzykowałam i poszłam do niby tańszej, ale poźniej tylko żałowałam, uważam że fryzjer i ginekolog - to osoby, do których trzeba mieć zaufanie i nie warto ich zmieniać, jeśli nam odpowiadają.

A my wczoraj poszliśmy na małe zakupy do tej apteki i do rossmana i poszły 200 zł:( Masakra jakaś. Wybraliśmy się jeszcze oglądnąć wózki i chyba zdecydujemy sie na tego X- landera XA.

A propos - Ribi, wiem że Tobie tez się podobają x- landery. Nie wiem czy u Was we Wrocku jest taki sklep entliczek - ale tam teraz są promocje na wózki i moim zdaniem warto kupić, są duzo tańsze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry