reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Tak więc dobrej nocki kochane

monia ja też jestem z tych końcowych mamuś, wiec będziemy razem czekać....

claudia: jak tak zerknęłam na listę mamuś styczniowych, to na szczęście trochę nas jest na końcu tej listy, więc same nie zostaniemy :-) ale i tak wszystko zależy od naszych maluchów, któremu będzie bardziej spieszno :-D

zielona2909: kurcze, nie mogę sobie za cholerę przypomnieć, czy u nas to było rano czy wieczór, tym bardziej, że dwa terminy wchodzą w grę ;-)więc będzie niespodzianka :-)

reklama
RIBI - jestes z Wrocławia - chcialam zapytac czy wiesz u kogo mozna zrobic USG 3D??? w poniedzialek jade do swojego prof. ale u niego nie ma takiego sprzetu. a chcialabym miec taka pamiatke :)

Ja byłam na USG 3D w przychodni CORFAMED na ul. Kluczborskiej 37 we Wrocławiu u doktora Barcikowskiego płaciłam 200 zł, ale jestem bardzo zadowolona, wszystko dokładnie pokazuje, omawia, dostajesz płytkę i zdjęcia, naprawdę polecam.

Jeżeli ktoś jest z Wrocławia to może wie gdzie jest ulica Ołbińska??

Claudia najlepiej wejdź sobie na mapę google i poszukaj, bo tak to ciężko tłumaczyć;-)

Acha i ja mam termin na 23.01 czyli tylko jeden dzień przed Tobą, także ja też będę z Tobą czekać:tak::-)

Ostatnia edycja:
Ja dziś pierwsza:) Coś spać nie mogę, umyłam już głowę i zjadłam śniadanko i szykuję się do dzisiejszegoo leniwego dzionka:)

blondi spokojnie możesz jeść sobie tę wątrubkę....jeżeli nie robisz tego często (a napisałaś że nie robisz) to nie ma się co obawiać. Tak jak piszesz nie dajmy się zwariować. Wit A dużo ale nie często:) Sama mam ochotę na wątrubeczkę:)

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM:)

Ja znowu opuchnięta wstałam, kostki mam najbardziej opuchnięte. Jakoś spać dobrze nie mogłam, dziwne myśli mi walały się po głowie i sama się jak jakaś głupia nakręcałam. Oj zaczynam wariować chyba, no a to leżenie to napewno suuuper na mnie wpłynie...do reszty mi odbije palma.

Miłego i udanego dnia Wam życzę i jak najmniej boleści wszelakiego rodzaju:):):)

Witam!!:-D

Nie dałam już rady wczoraj usiąść do neta, bo mój do wieczora szukał samochodu... Chcemy sprzedać mojego cinqusia, i kupić coś niedużego, ale 4/5 drzwiami ..
Ale najprawdopodobniej kupimy dopiero po Nowym Roku..

Ciekawe czy ta godzina porodu się sprawdza:-D to jakoś jak dobrze pamiętam, to późno w nocy będę rodzić.. zobaczymy!!

Blondi - mnie też ostatnio na wątróbkę naszło i chce zrobić, ma dużo żelaza a to mi się teraz przyda.. raz chyba nie zaszkodzi...

Życzę Wam bezbolesnego, miłego dzionka:-):-)

Witajcie dziewczyny. Ja dziś w lepszym nastroju. Dzięki za wszystkie słowa otuchy.
Mój mąż wczoraj przyjechał na szczęście niedługo z pracy i mnie troszkę z dołka wyciągnął: wysłuchał, wytulił, aż zaczęłam się zastanawiać, czy nie zajrzał na BB i nie przeczytał tego co napisałam (że go jeszcze nie ma i nie ma mnie kto pocieszyć i przytulić) ale może nie, on tak po prostu czasem ma jak widzi że coś mnie męczy.
Muszę dziś jechać za chwilę do ZUS-u zawieźć te papiery do świadczenia rehabilitacyjnego bo wczoraj po tych wizytach lekarskich już nie miałam siły, brzuszek mi strasznie ciążył. A po powrocie trochę ogarnąć mieszkanko bo ma do nas dzisiaj wpaść moja siostra z mężem i dziećmi obejrzeć jak się ulokowaliśmy w nowym mieszkanku. To chyba zmykam na razie bo nie wyrobię się ze wszystkim jak będę siedzieć przed kompem cały czas.

b_iala - to nasze powinno się urodzić po południu w Paryżu ;-) :-D bo wtedy i tam poczęty :-D
pierwsze nasze dziecię poczęte w hiszpanii :-D
mąż się śmieje, że za granicę nie wyjeżdżamy już więcej :-D :-D
z nas sie rodzinka smieje.. ze aktywni jestesmy w kwietniu :)
... a ja juz zapowiedziałam dla M.. ze jak zdecydujemy sie na 3 dziecko.. to na kwiecien sie przeniesie na kanape:)

Ja dziś pierwsza:) Coś spać nie mogę, umyłam już głowę i zjadłam śniadanko i szykuję się do dzisiejszegoo leniwego dzionka:)

blondi spokojnie możesz jeść sobie tę wątrubkę....jeżeli nie robisz tego często (a napisałaś że nie robisz) to nie ma się co obawiać. Tak jak piszesz nie dajmy się zwariować. Wit A dużo ale nie często:) Sama mam ochotę na wątrubeczkę:)
narobiłyscie mi smaka tez mam ochote na wątróbeczkę z cebulką.. posmazoną na patelni.. mniam mnia...

ja tylko na chwile wpadłam sie przywitac :) Mój Synuś juz 3 dzien wstaje po godzinie 8 rano!! szok... coprawda wczoraj poszedł spac po 21... ale przynajmniej sie wyspałam dzis... jem sniadanko piję kawkę i uciekam do łazienki a pózniej gin... nie moge juz sie doczekac!!!
pogoda dzis u nas ładna :) to pewnie Tomus wyskoczy na spacerek....

1. ja wczoraj jadłam wątróbkę
dobrusia była ;)

2.ale mnie "nastraszyłyście" tym rodzeniem wtedy kiedy się zrobiło
Kaja się urodziła o 23.35
a teraz raczej było w samo południe (12.00-15.00)
a rodzenie w tych godzinach mi się nie uśmiecha bo szpital pełen lekarzy-stażystów!
nie bardzo mam ochotę na "widzów"!!!

reklama
Do góry