reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej dominika81 jesteś ?:) mam pytanie dotyczące twojego ostatniego przepisu na cisto bez miksera:) mianowicie, nie mam w domu cukru, nie używamy w ogóle praktycznie, ale za to mam cukier puder:p i czy taki też się nadaje..? dziewczyny, może któraś z was wie? plisssss:* pomóżcie:)

reklama
damqelle trzymaj się kochana...

monika niestety nie wiem, co ci napisać, nie znam się na tym :zawstydzona/y:nie wiem jak to jest z oczami....

tonia miłego odpoczywania ;-)

ooakato
, nie możesz zwrócić tej paczki z ciuszkami??

ja to też mam dzisiaj jakieś bóle , ledwo szłam po schodach jak do domu wracałam

Zupka się już gotuje
a co do łóżeczka jeszcze mam spooooro czasu heheh
dzisiaj dostałam kołderkę akurat , więc mam już dwie kołderki jedną poduszkę 2 poszewki na kołderki, 2 na podusię i 2 ochraniacze........
a teściowa szyje prześcieradło

ale naskrobałyście, poczytałam, le nie spamiętałam wszystkiego i tak....
muszę poodpoczywać przed kolejnym spacerkiem , ale nie wiem czy na miasto to sie autobusem nie wybiorę ....

a do nas przyszła w końcu kołyska dla malutkiej, musiałam poprosć kuriera aby rozpakował bo z tymi koszami z wikliny może być różnie. Zadowolona jestem bardzo z tego zakupu.

Już jest moja mama, przy okazji ciasto przywiozła ŚMIETANKOWCA, którego uwielbiam. Tak więc ja spokojnie mogę sobie leżeć bo Marcyś babcię do czytania bajek zapędził.

a ja właśnie nadaję z wyrka.

Pokręciłam się trochę po mieszkaniu i dopadły mnie strasznie bolesne skurcze i to nawet dosyć regularne. Tak więc rzuciłam wszystko, łózio, nospa i odpoczynek. Przecież o 15 ślubowanie mojego przedszkolaka, muszę pójść!!!!! :szok::szok:

tonia tak trzymać! :blink:

Fogia - wrzucę drzewo na naszą twórczość. Ojjj... mam i fany pomysł. Nie wiem czy wypali jeszcze przed porodem - ale spróbuję
:-)suuuper:-) ja ostatnio robiłam porządek w swoich pierdółkach do dekupażu, wyszywanek, scrapu itp. i aż się sama zdziwiłam ile ja mam tego wszystkiego. Tylko siadać i robić.

mój mąż właśnie zagryzł kwaśny bigos nutellą, a teraz siedzi i się zastanawia kto z nas dwojga jest w ciąży :happy::happy::happy:

My z wikunią już zjadłyśmy zupkę :) Koleżanka już poszła, pogadałysmy troszkę :)

Ookatkaoo z tego co wiem, to jak kupowałas na allegro masz możliwość zwrotu towaru do 14 dni bez podania przyczyny. Ja też kidyć kupiłam i nie byłam zadowolona i zwróciłam towar, babka kasę oddała i było ok.

Ja torbę spakuję na początku grudnia. :)

reklama
Do góry