reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

aniwar ja dzisiaj tylko rosołek, a jak mój przyjdzie to może pod wieczór coś wymyślimy , ale nie wiem
Ja wychodzę zaraz to na szybko tylko to zrobiłam

kurde , znowu się w szafkę uderzyłam placami - ale boli - ciapa ze mnie

reklama
Wiecie są tacy ludzie ze jak wystawi sie im negatywny komentarz to sie tym samym odwzajemnią, szanowna pani nie odpowiada na meile telefony ani sms, ale mam to gdzies narazie czekamy na rozstrzygnięcie sporu...
macie 7 dni na zwrot ubranek... moze na allegro jest jeszcze zdjecie tych ciuszków które licytowałas .. to zapisz je sobie na kompie.. zeby miec dowód ze wygladały inaczej... sprawdz tez czy Pani wstawia inne aukcje z ubrankami .. jesli tak .. i nie bedziesz mogła sie do niej dodzwonic.. napisz jej smska.. : czy informowała urzad skarbowy i swojej działalnosci na allegro.. bo jak nie to ty mozesz poinformowac.. i czy wreszcie raczy odebrac tel bo tak łatwo nie popuscisz.. dobrze ze zgłosiliscie to dla allegro. moze cos sie uda wskurac... ( sms o tej tresci czyni cuda:)

damqelle--- koniecznie pokaz drzewko .. tez jestem ciekawa
klaudos--- tez ma te uczucia dusznosc.. musze wtedy otwierac okno . i łykac zimne powietrze.. zreszyta ja to bym mogła spac przy otwartym oknie tak mi w nocy goraco ostatnio ( ale moj M .. marznie... i jeszcze potrafi grzejnik podkrecic wstreciuch.. )

a ja oczywiscie g... sobie pospałam.. ledwo sie połozyłam i przymknełam oko to tel.. sie rozdzwonił .. jak by wszyscy smsa dostali ze sie spac połozyłam ..... zaraz o 13 niania wychodziła .. to juz nawet nie przysnełam tylko troche polezałam... pózniej jak bubek poszedł spac poprasowałam Ubranka dla Kubusia.. no i teraz czekam na tate.. miał przyjsc a czy przyjdzie kto wie..

aniwar

zamieściłam adres aukcji tej kołyski na odpowiednim watku.

malutka

na ciemieniuchę polecam Olejuszkę Skarb Matki, do kupienia w aptece. Mój Marcel jest alergikiem i często walczyliśmy z ciemieniuszką a po tej olejuszce wyczeszesz bez problemu nawet z gęstech włosków. Podobnie działa zwykła oliwka, natrzec skórę głowy na 2 GODZ przed kąpielą po czym wyczesać i dobrze umyć główkę. Lekarz nic innego zapewne nie zaleci.

Hej dziewczynki. Sorki, że się nie udzielam, ale mam problemy z internetem i nie zawsze mogę. Ale czytam prawie na bieżąco jak mi się uda w pracy.
Brzuszek rośnie, mała szaleje, oczy w sklepach bieleją od coraz ładniejszych ciuszków, zdrowa jestem, wszystko cacy, jeszcze pracuję więc leci mi czas szybko i wesoło w oczekiwaniu na ten wielki dzień. Pozdrawiam Was gorąco kochane.

A ja mam teraz chwile wytchnienia :)

Zrobiłam Tortille a'la twister z KFC- hehe zdrowe odżywianie i ciasto juz zrobione, także pozostało mi czekanie na męża:)

Może jakiś prezencik przyniesie;)

a ja dziewczyny uciekam z BB... moze zajrze jeszcze wieczorkiem .. ale nie jestem pewna.. ( chyba jak zapałki w oczy włoze) Tatko nie przyszedł.. wku... sie troche.. bo po co sie umawiac jak sie nie przychodzic... eh...
Jutro wizytka i 4 rocznica naszego cywilnego... eh.. jak ten czas zleciał...

reklama
hej dominika81 jesteś ?:) mam pytanie dotyczące twojego ostatniego przepisu na cisto bez miksera:) mianowicie, nie mam w domu cukru, nie używamy w ogóle praktycznie, ale za to mam cukier puder:p i czy taki też się nadaje..? dziewczyny, może któraś z was wie? plisssss:* pomóżcie:)

nie bylo mnie... usypiałam synka...
z cukrem pudrem też powinno wyjść bez problemu.

daj znać jak wyszło!!!

idę coś pokombinować na obiad. m pewnie wróci za jakieś pół godziny

Do góry