Witam , w sumie koło południa
poł godziny temu wstałam dopiero
ale w nocy co pół godz.kibelek:/ i ataki pragnienia że szok, musiałam odespać, na dodatek jakieś koszmary...
klaudoos i Gosia27 mi lekarz bezwzględnie zakazał jakichkolwiek pieszczot, o czymś więcej już nie mówiąc
zero dotykania piersi, broń boże sutków! bo to wywołuje skurcze
głaskać, masować nie można brzuszka, tylko uciskać lekko w zabawie lub opukiwać..;/ ale z m nie mam problemu, bo on się i tak boi, że albo mi albo małej coś zrobi
hihi cóż zmuszać nie będę
Dziś kolejny dzień w łozku, pogoda super, balkon otwarty, pies się wygrzewa, może wrzucę nowe pieluszki tetrowe do pralki, przeschną i jak m przyjdzie z pracy to poprasuje
na obiad nie mam dziś żadnej koncepcji..chyba jakiś makaron zapodam z sosem, a zupka może grzybowa//?
klaudoos mnie też kroczę boli, i czuję jak mi głowką napiera,jak była ułożona inaczej to mogłam biegać sprintem po całym domu i nic mnie nie bolało i nic nie czułam, a wczoraj jak bylismy na chwilkę w tesco, to myslałam że mi szkrab wypadnie, tak napierała
i szłam za m 2 metry , żólwim krokiem
aha kupiłam sobie podpaski poporodowe 2 op.mega takie i skarpetki takie mięciusie do porodu kolorowe
jak się zbiorę wcześniej w miarę to skocze do pobliskiego second handa, może coś wyczje ciekawego dla małej, bo nowy towar ponoć