Witam się i ja o poranku.Widzę,że dzisiaj już rano trochę was nie śpi.Gosia-straszny ten Twój sen,ja po takich to zwykle póżniej nie mogę zasnąć i próbuję sobie wyobrażać cudowne chwile,a i tak po zamknięciu oczu to wraca. Przeczytałam tylko ostatnią stronkę,więc teraz będę nadrabiać resztę.
reklama
o rany wczoraj mąż wylaczyl mi komputer jak poszlam siusiu i czekal na lozku ze "smutnym korniszonkiem" i mowi: Kochanie kilka tygodni w celibacie robi ze mnie ksiedza, dluzej nie wytrzymam;/ no i nie bylo BB tylko... wiec przepraszam ze sie nie pozegnalam;/
buuuuu ja chce malusią dzidzie wszystko mamy duze, my jestesmy duzi itd.. no dobra 4 moze byc byle nie 5kg a pysie ma po ojcu- mąż mial okragla duzą glowe i wlasnie pysie- identyczna fota zobaczymy jeszcze w realuNo Klaudoos z tymi wymiarami Szymka to moze byc różnie bo u mnie przed samym porodem robili USg i maly miał ważyć 3400g a wyszedł 4130g więc waga z USG może sie wahać +-500g. Mo i mały na zdjeciach z USg to taka pyzunia więc moze sie okazac klopsik 4kg.
spokojnie nic jej nie bedzie moja wpierdzielila prawie 2 opakowania euthyroxu- na tarczyce 100mg i 75mg obserwowalam ją ani nie byla pobudzona ani spiaca ani nic... za to kurde zje pączka i makaron rozgotowanyh to sra caly dzien i rzyga;/ masakra jakas!!!dziewczyny ratujcie!!!
Byłam u mamy a w tym czasie moja psinka została w domu (zawsze zamykam ją w piwnicy jak wychodzę ale dzisiaj ją zostawiłam) na stoliku koło łóżka leżały moje tabletki rennie i jak wróciłam to pół podłogi w pokoju miałam zasypane rozgryzionymi tabletkami, myślę że dużo nie zjadła ale jak myślicie czy mogą jej zaszkodzić???
Ale jaki teraz ma świeży miętowy oddech:-)
Lecę was doczytać bo znowu naprodukowałyście
.
buahahaha!!!!! mialam identycznie dokladnie to samo i przestaalam w domu chodzic w spodniach- chodze w samych gaciach, chyba ze ktos dzwoni lub przychodzi szybko zakladam spodnieA co to orbiterek??
olandia gorące buziale dla Ciebie i powrotu do zdrowia
fajnie dziewczynki, że jesteście po wizytach ..
my po filmie już - oglądaliśmy film "Duchy moich byłych" podobne motywy jak w "Opowieści Wigilijnej"
dziewczyny ja dzisiaj zaliczyłam glebę
Wywróciłam się jak wstawałam z łóżka
Zahaczyłam prawą nogą o lewą nogawkę od spodni - nie wiem jak to zrobiłam, na szczęście wywrotka myła nie groźna , bo mała wysokość spadania, byście widziały minę mojego - w szoku został , jak można się wywrócić jak się już na nogach stoi , hmmmm ja to wszystko umiem
Niestety uciekam zaraz, więc życzę miłej i spokojnej nocki
szarcia
06.2009/01.2011
Gabriella mój Piter też wszystko wymusza płaczem. Masakra. Kurcze mógłby powiedziec np. mama daj, a on ciągle tylko yyyy i pokazuje palcem.nie dość, że ciąża dokucza
to jeszcze moja Kajka jakoś się co chwila budziła i wstała w humorze pt. "mamo dziś Cię dobije"
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
i jak to zrobić, żeby nie krzyczeć kiedy ten Bunciol wszystko wymusza rykiem! a rozwyć się potrafi w sekundę o wszystko i o nic!
tego nie mówią w szkole rodzenia ani w poradnikach
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dziewczyny nie wiem co zrobic z niespaniem Piotrka. Normalnie budzi sie co chwila i na zmiane z moim m chodzimy do jego pokoju dawać mu pic i smoczka. Ja budze sie co 1,5h, ale w miedzyczasie jeszcze m wstaje więc wychodzi na to że budzi nas co 45min. No i jak wstaje to mała w brzuchu sie budzi i mnie fika. Mam juz tego dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze jakies proszki mu zapodać?
Jakos ta noc beznadziejna, bo jeszcze mi się śniło, że całe mieszkanie nam okradli łącznie z meblami
moja kolezanka dawala meliske na spanieGabriella mój Piter też wszystko wymusza płaczem. Masakra. Kurcze mógłby powiedziec np. mama daj, a on ciągle tylko yyyy i pokazuje palcem.
Dziewczyny nie wiem co zrobic z niespaniem Piotrka. Normalnie budzi sie co chwila i na zmiane z moim m chodzimy do jego pokoju dawać mu pic i smoczka. Ja budze sie co 1,5h, ale w miedzyczasie jeszcze m wstaje więc wychodzi na to że budzi nas co 45min. No i jak wstaje to mała w brzuchu sie budzi i mnie fika. Mam juz tego dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze jakies proszki mu zapodać?
Jakos ta noc beznadziejna, bo jeszcze mi się śniło, że całe mieszkanie nam okradli łącznie z meblami
jesli chodzi o wymuszanie placzem, po 1. to ten etap u dziecka, a po 2. musicie miec dudo duzo cierpliwosci i mówic" ze dziecko ma pokazac, lub zaprowadzic i pokazac lub powiedziec (jesli umie) co chce.. jesli placze mówisz: nie, pokaz, nie wiem o co ci chodzi.. w ogole na placz nie reagowac tak jakbyscie nie wiedzialy nie rozumialy.. dziecko poszuka wszelkiego innego kontaktu by wam pokazac co chce.. i pamietajcie: NIE OD RAZU RZYM ZBUDOWANO, ALE WSZYSTKI DROGI PROWADZA DO RZYMU 3mam kciuki.. jesli bedziecie cierpliwe i konsekwentne uda sie wam.. wspolpracuje w pracy scisle z psychologiem i to wszsytko sie sprawdza- uwierzcie mi..
zielona ja też stawiam na melisę....ona powinna go trochę uspokoić. A jeżeli masz możliwość wcześniej dziecko wymęczyć na maksa to chyba tez powinno pomóc, bo padnie jak przyslowiowa "kawka"
claudia orbitrek to taki przyrząd do ćwiczenia....ma pedaly i ruchome rączki i koło zamachowe i możesz na nim chodzic albo nawet jakby biegać....
claudia orbitrek to taki przyrząd do ćwiczenia....ma pedaly i ruchome rączki i koło zamachowe i możesz na nim chodzic albo nawet jakby biegać....
C
claudia4you
Gość
witam was porannie
carri fajnie , że się odezwałaś - trzymaj się tam mocno
grudniówki już rodzą -o rany jak ten czas leci
idę zrobić z sobą porządek poranny i zaglądam do was :-)
carri fajnie , że się odezwałaś - trzymaj się tam mocno
grudniówki już rodzą -o rany jak ten czas leci
idę zrobić z sobą porządek poranny i zaglądam do was :-)
F
fogia
Gość
hej dziewczynki
klaudoos ty kiedyś pisałaś o bólach takich jakby miesiączkowych, zdaje mi się, że miałaś wizytę u ginia przy tym wszystkim, jeśli się nie mylę to napisz proszę co Ci powiedział a propo tej dolegliwości. Mnie takie bóle męczyły dzisiejszej nocy i trochę się nad tym zastanawiam.
jeżeli chodzi o wymuszanie płaczem to ja po prostu nie reagowałam. Filipek miał okres, że rzucał się na podłogę i wielki ryk, a ja to całkowicie ignorowałam. Nie ruszają mnie tego typu ryki więc nie miałam z tym problemu i bardzo szybko takie próby wymuszania mu przeszły.
klaudoos ty kiedyś pisałaś o bólach takich jakby miesiączkowych, zdaje mi się, że miałaś wizytę u ginia przy tym wszystkim, jeśli się nie mylę to napisz proszę co Ci powiedział a propo tej dolegliwości. Mnie takie bóle męczyły dzisiejszej nocy i trochę się nad tym zastanawiam.
jeżeli chodzi o wymuszanie płaczem to ja po prostu nie reagowałam. Filipek miał okres, że rzucał się na podłogę i wielki ryk, a ja to całkowicie ignorowałam. Nie ruszają mnie tego typu ryki więc nie miałam z tym problemu i bardzo szybko takie próby wymuszania mu przeszły.
reklama
Witam mamusie.
To była chyba najgorsza noc w moim życiu...tak mnie wczoraj wieczorem rozbolała głowa, że nie wiedziałam co mam robić. Jak się kładłam to robiło mi się niedobrze i myślałam, że głowę mi rozsadzi tak więc prawie całą noc spędziłam w fotelu. Dotrwałam jakoś do rana ale moje samopoczucie jest fatalne. Jakby tego było mało to tak mi nogi opuchły że aż mam wrażenie że nie są moje. Pierwszy raz tak mam. Zastanawiam się czy nie przyspieszyć wizyty bo do gina mam w poniedziałek a jakoś tak dziwnie się czuję.
To była chyba najgorsza noc w moim życiu...tak mnie wczoraj wieczorem rozbolała głowa, że nie wiedziałam co mam robić. Jak się kładłam to robiło mi się niedobrze i myślałam, że głowę mi rozsadzi tak więc prawie całą noc spędziłam w fotelu. Dotrwałam jakoś do rana ale moje samopoczucie jest fatalne. Jakby tego było mało to tak mi nogi opuchły że aż mam wrażenie że nie są moje. Pierwszy raz tak mam. Zastanawiam się czy nie przyspieszyć wizyty bo do gina mam w poniedziałek a jakoś tak dziwnie się czuję.
Podziel się: