C
claudia4you
Gość
feline30 widzę po suwaczkach, ze jak dobrze pójdzie to drugie Twoje dziecko urodzi się tego samego dnia co Szymon :-)
Jak myślisz jest to możliwe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie tluszczyk tez jest i dziwne ze juz mi wyskoczyl brzuszek juz pisalam ze w normalne swoje rzeczy juz sie nie mieszcze w biodrach i w pasie;/ trosze szybko a do slubu myslam ze bede miala jeszcze plaski ale co tam niech rosnie po zeszlorocznej ciazy jest troche rozciagniety..
A bierzesz jakies leki? ja bralam luteine i duphaston tylko ze u mnie sie nie wchlonal i byl problem ale kolezanka miala przez cala ciaze i ma sliczna corunie wiec sie nie martw za bardzo zalezy tez jak jest ulozony kriwak w stosunku do plodu..
a powiedzcie czy przytylyscie juz cos bo ja niestety tak;/ hehe
widze ze jedziemy na tym samym wozku ;-) ja na mojej wadze mialam caly czas 85 ale jak weszlam na wage poloznej to pokazala 89 szok!!! wiec w calej ciazy niemoge przytyc wiecej niz 11 kg i tego mam zamiar sie trzymac bo z mala przytylam 27 kg i do dzis mam z nimi problem :-( a kiedys zawsze wazylam 56-58 kg :-(
To zależy od kobiety, ja zawsze miałam brzuszek :-) i nieraz wyglądałam jakbym była w ciąży. Mąż się śmiał że mi to pasuje i już nie możemy się doczekać prawdziwego brzuszka.
A to bierzesz ślub kościelny?
Sukienka już jest :-)
feline30 widzę po suwaczkach, ze jak dobrze pójdzie to drugie Twoje dziecko urodzi się tego samego dnia co Szymon :-)
Ja też miałam tylko ślub cywilny :-(Slub cywilny i sukienka juz jest od 3 tyg i jest dopasowana wiec bedzie widac;/
ja tez mam oponki dlatego jeszcze mojego niewklejam :-)Cześć dziewczynki
Weronika - gratuluję odwagi i slicznego brzusia.
Może ja też dziś po pracy postaram się wstawić zdjęcie brzuszka, chociaż w moim przypadku to raczej zwały tłuszczu niż ciążowy brzuszek
ja mialam koscielny na poczatku 7 miesiaca a sukienka byla taka super ze ladnie kryla brzuszek takze niebylo za duzo widac :-) moze zaraz wkleje wam fotke :-)Slub cywilny i sukienka juz jest od 3 tyg i jest dopasowana wiec bedzie widac;/