reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

My tez juz po kosciółku, spacerku i obiadku u rodziców, ale Piotruś od czwartku daje tak czadu, że mam juz dosyc. Ciagle tylko ryczy i marudzi. W nocy budzi sie co godzinę i wędruje do nas do łóżka, normalnie masakra. Kurcze jakies proszki by się przydały, żeby chociaż jedna noc całą przespał. jak był mały był grzeczniejszy, im starszy tym bardziej niewarty. Przydałby mi sie tygodniowy odpoczynek. Chyba ta jesień tak na niego wpływa, bo wiecej siedzimy w domu i mu sie nudzi,a ja nie mam siły z nim wariować.

reklama
mi też twardnieje, chwilami bardzo, że aż to nieprzyjemne ale to już ten czas ciąży, że musi macica trenować sobie i póki nie boli to ja uważam, że jest wszystko ok. Ja obecnie jestem w 3 ciąży i zauważyłam, że orzy każdej następnej te bezbolesne skórcze są bardziej nasilone. Również po porodzie kolejnym macica boleśniej się zwija i jak się karmi maluszka to te pierwsze dni są naprawdę okropne pod tym względem.
o
a tego to nie wiedziałam, że PO bardziej boli
i karmienie też?
zawsze mówili że z każdym kolejnym łatwiej

tylko ja mam tak dobrą pamięć i tak krótką, że już niczego hiihihi nie pamiętam jak to przy Kai było
ot tak z grubsza tylko
lub coś bardzo "dziwnego"

dziewczyny a to prawda ze nawet jak teraz nie mamy rozstepow po one przyjda jak urodzimy??ze wcale nie jest jeszcze przesadzone ze ich nie bedziemy mialy??

narazie uciekam, musze sie polozyc bo plecki bola....do pozniej..

dziewczyny a to prawda ze nawet jak teraz nie mamy rozstepow po one przyjda jak urodzimy??ze wcale nie jest jeszcze przesadzone ze ich nie bedziemy mialy??

narazie uciekam, musze sie polozyc bo plecki bola....do pozniej..

Wszystko zależy od Twojej urody:) jeżeli masz mieć to będziesz miała. Najlepiej się smaruj i nie powinny wyjść (ja używam tylko i wyłącznie oliwki na mokre ciało). Jeżeli Twoja mama po ciąży miała rozstępy to Ci też prawdopodobnie wyjdą taka uroda. Rozstępy pojawiają się zarówno od tycia jak i szybkiego chudnięcia.

Ja slyszlam o rostepach ze moga wyjsc po porodzie tzn jak czytalam to duzo kobiet pisalo ze nie bylo ich widac a potem wyszly wiec chyba moga wyjsc no i ktoras z was pisala ze bardzo czesto wychodza przed samym porodem i ja tak mialam 2 tygodnie przed jak peklam to na maksa a w 36 tygodniu lezac w szpitalu wszystkie mialy rostepy tylko nie ja.Mysle ze tego nie da sie uniknac jak beda mialy wyjsc to i tak wredne wyjda:((

Hej znajomi już poszli
mi się trzeba iść myć , ale jeszcze mi się nie chce :-)

Mój ogląda film a mi jest niedobrze, znowu wraca mi się jedzenie, ble......

witam wieczorowo!!:-D

ja już jakaś śpiąca jestem... A od tego leżenia już mnie wszystko boli, najgorzej tak pod prawą łopatką i nogi tak jakbym miała zakwasy - coś tu nie gra...

A co do rozstępów to póki co to też nie mam, mogło by tak zostać:-):-)

Poczytam trochę pozostałe wątki i idę spać..

Dobranoc!!:-D

ja właśnie zrobiłam racuszki wg waszego przepisu (nie pamiętaj czyjej dokładnie racuszki sniadaniowe) pycha....dałam do nich jeszcze tarte jabłko bo nie miałam dzemu i naprawdę dobre....takie deliktane.
modnicha wiesz mnie tak dziwnie boli jak mam być chora...zazwyczaj przed grypą,ale u Ciebie to możę być zmęczenie materiału:)

reklama
Życzę Wam wszystkim miłej zabawy
Mój teraz przyszedł

Wygrał 80zł a wrzucił 5zł - na maszynie
i chcę żeby mnie gdzieś zabrał
Może najpierw do sklepu a potem pomyślimy

Kochana! Na Twoim miejscu starałabym się go przekonać, żeby się nie bawił w maszyny. Przez 3 lata pracowałam w kasynie, gdzie były też automaty do gry, więc wiem, jak zaczyna się nałóg, o który wbrew pozorom bardzo łatwo.

Do góry