reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Fajnie, ze wiele z Was ma plany na wieczór - ja że zostałam sama to planuję wieczór z Wami ...
jeżeli którakolwiek będzie miała czas pisać......
Nie wiem o której mój wróci..........

reklama
zaraz czytam zaleglosci, bylismy na spacerze i potem w pizzeri- z mojego dziecinstwa- najlepsza pizza na dzielni;) do kina nie mialam sil isc i wysiedziec w fotelu 2 godziny w 1 pozycji- masakra.. za to przed pizza mąż zabral mnie do dziecinnego i kupilam rajstopki- bo mam niebieslkie ogrodniczki i brakowalo do nich rajstopek;) a w styczniu- z koncem stycznia jedziemy na urodziny naszych chrzesniaczek, i maly tez na chwile pojedzie;) do tego kupilismy 2 butelki TTniebieski (taniej wyszlo niz na allegro), opakowanie do smoczka i skarpetusie ;) w sumie stwierdzam ze te *******y taniej kosztowaly niz na allegro i jeszcze 10% znizki! bo mam karte.. no dobra zaraz czyatm zaleglosci;/

edit:
Madzia- na tych gondolkach sie nie znam, ale skoro maja przetestowanie to chyba ok???

monciaa- rany boskie, az mi łzy polecialy i brzuch zaczal bolec jak sobie wyobrazilam co ona przechodzila!!! matko boska, im blizej porodu to ja już sraczki dostaje;) najwazniejsze ze wszystko juz u niej ok!!!

dziewczyny dzieki za podpowiedz z czapusiami- wezme 2 ciepla i lekka- tzn zapakuje mezusiowi;)

swoja droga nameczylismy sie z fotelikiem i stanelo na tym, ze fotelik jak ja bede prowadzila auto- to bedzie z przodu nie ma innego wyjscia- mi to na reke, a jak mąż to fotelik z tylu na miejscu za pasazerem a ja zgnieciona za mezem, bo inaczej sie nie pomiescimy;) 3 grubasów, rany.. w ogole jak jedziemy autem to mamy maksymalnie fotele wysuniete do tylu bo dlugie nogi mamy;)

Ostatnia edycja:
A ja moczę nóżki w wodzie i za chwilkę zrobię z nimi porządeczek :)

Claudia a co to za samotny wieczór?? Jakaś kłutnia z m?? Trzymaj się kochana, tulam cię mocno!!!

A moje dziecko postanowiło iść na noc do babci, to już 3 nocka z rzędu poza domem. A od 1,5 roku nie chciała spać bez nas. Coś jej się odmieniło :) Dobrze, że się przyzwyczaja bo jak pójdę rodzić to nie będzie problemu.

A polazł sobie gdzieś za bardzo mi sie nie chce do niego odzywać
Ja jakoś znowu źle się czuję -teraz to mi się niedobrze zrobiło
Szkoda gadać ten dzień jest jakiś do bani

swoja droga nameczylismy sie z fotelikiem i stanelo na tym, ze fotelik jak ja bede prowadzila auto- to bedzie z przodu nie ma innego wyjscia- mi to na reke, a jak mąż to fotelik z tylu na miejscu za pasazerem a ja zgnieciona za mezem, bo inaczej sie nie pomiescimy;) 3 grubasów, rany.. w ogole jak jedziemy autem to mamy maksymalnie fotele wysuniete do tylu bo dlugie nogi mamy;)

kochana, że tak się wypowiem słyszałam że jak jest poduszka powietrzna w aucie to nie wolno montować fotelika z przodu

teraz przeczytałam artykuł o fotelikach co podałaś linka i widzę że i o fotelikach montowanych z przodu jest i o gondolkach. I znowu jestem trochę mądrzejsza :D

Ostatnia edycja:
Witam was drogie mamusie dawno mnie nie było, więc troszkę nadrobię, ale pewnie nie wszystko. Ostatnimi czasy nawet dobrze się czuje jakbym w ciąży nie była. Chociaż wiadomo schylanie obracanie to masakra i pod górkę szybciej się mecze. W poniedziałek miałam taką przygodę, że mój syn stwierdzi, że ma matkę wariatkę. Ratowałam swojego psa z bagna. Oczywiście do połowy mokra na szczęście wszystko skończyło się dobrze. Potem jak sobie myślałam o tym, co mogło się stać to w nocy spać nie mogłam. Ale jakbym jej nie wyciągnęła to ona by sobie nie poradziła, bo tak się zawiesiła na gałęzi. Na szczęście się nie przeziębiłam. Więc teraz omijamy bagna na spacerach

reklama
Madzia skąd masz tego malutkiego bobaska nad napisem?? strasznie fajny

mój przyszedł, szlag

Claudia, dorwałam go też z jakiegoś suwaczka na innym forum. Najpierw go zapisałam na moim komputerze a później wrzuciłam do sygnaturki i sobie fika:-D
Jak masz ochotę na tego maluszka to zapisz go sobie ode mnie i wrzuć do sygnaturki;-)

Do góry