reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Tonia lepiej pózniej niz wcale:)) jeszcze i tak sporo się napiszesz:) tu jeden dzien bez forum i nadrabiania w czytaniu duuużooo:))

Martusia miłego weekendu i mam nadzieję że nie spłaszysz tortu:))

Ostatnia edycja:
reklama
Martusia życzę miłego weekendu no i oby torcik w całości dotarł do celu:-)

Pokusiło mnie by wypić herbatę z cytryną i zaczyna doskwierać mi zgagaaaaa. :szok:
Oj ja to zawsze coś wytworzę, no ale taka to już moja natura:zawstydzona/y:

Też mi się podoba , ze widzimy swoje śliczne mordeczki na avatarkch - tak chyba łatwiej zapamiętać

Życzę wszystkim dziewczynom udanych wieczorków i spotkań towarzyskich

My wieczorek spokojnie w domciu spędzimy bo mój jutro do roboty idzie - jak będzie pogoda....

A ja wypompowana

I co najgorsze - skończyła mi się kaszka :-(
Następnym razem kupie inny smak , ale bananowa już przetestowana....:-D

blondi a dlaczego mówisz, że opinie o komodzie nienajlepsze? Kurcze to muszę też popatrzeć u nas we Wrocku gdzie można by ją zobaczyć. Wiesz bo ja myślałam o tej komodzie albo żeby kupić komodę w Ikei taką zwykłą chyba za 300 zł. Ale tak pomyślałam, że ta z żyrafką byłaby fajna i trochę rozweselała pokoik....teraz to już cholercia nie wiem....
Jakie majtki kupiłaś? siateczkowe? takkie położna nam polecała

No poszukam Ci stronki na necie na której ja czytałam opinie o tej komodzie, wiesz myśliłam tak jak Ty że komplet byłby super, ale widzisz kurcze te opinie mnie przestraszyły, tez oglądałam w Ikei zwykłe komody i przewijaki, zobaczymy jak w końcu zdecydujemy:-)
Klupś Komoda Safari - porównanie cen w sklepach internetowych

Własnie farbuję włoski :-) jeszcze 4 min i zmywać będę :-)

Pewnie że Nasze forum najlepsze, ja jestem od maja i dobrze mi tu :-)

Dziewczyny dzis z prawej piersi, poleciały mi kropelki "siary", ale to dziwnie wyglądalo... aż zaczęłam krzyczeć i wołać męża, bo nie wiedziałam co jest grane w pierwszych sekundach... dzięki Wam po kilku chwilach zrozumiałam, że to "siara" o której pisałyście, dziękuję tak dużo się tutaj dowiedziałam od Was :-) :-) :-)

reklama
Własnie farbuję włoski :-) jeszcze 4 min i zmywać będę :-)

Pewnie że Nasze forum najlepsze, ja jestem od maja i dobrze mi tu :-)

Dziewczyny dzis z prawej piersi, poleciały mi kropelki "siary", ale to dziwnie wyglądalo... aż zaczęłam krzyczeć i wołać męża, bo nie wiedziałam co jest grane w pierwszych sekundach... dzięki Wam po kilku chwilach zrozumiałam, że to "siara" o której pisałyście, dziękuję tak dużo się tutaj dowiedziałam od Was :-) :-) :-)

to potem wklej fotkę w nowych włoskach

Do góry