reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ariska a jakim cudem ty na styczen jak jestes w 33 tc? ja jestem w 32 a termin mam na 2 stycznia...nie jestes na grudzien?

a tak w ogole to witam was :)

reklama
Na naszym wspaniałym forum jest dużo dzewczyn które mają termin na grudzień/styczeń ale wolą być w styczniówkach bo u nas takie fajne babeczki są:) a poza tym lepiej niech urodzą w styczniu niż w grudniu bo wtedy dziecko starsze o rok:)

Idę na imieninki do jutra:)

Nasze jest najwspanialsze:) Piszą tu same fajne kobietki!!!
I wcale tak cięzko się wbić nie jest...:) wystarczą dobre chęci ....Pozdrawiam

zgadzam się z Tobą Martusia :))
idę na kolacyjkę bo byłam na duzych smacznych zakupach:).wyobrażcie sobie ze jak wróciłam ze szpitala to w lodówce było tylko masło i paszteciki w puszkach!! zastanawiam się co oni jedli?? nawet nie pytam...

hej dziewczynki

padam dziś na ryjek. Wyszliśmy z domu o 9.30 powrót przed 17. :szok: Nawet nie mam siły Was poczytać. :-(

udało mi się objechać kilka większych sklepów dzieciowych i już wiem, że wózek mutsy pozostanie moim niespełnionym marzeniem (cena!:szok::szok:). Pewnie zdecydujemy się na coneco ale jeszcze nie wiem czy toledo czy chameleon.

a wiecie co jeszcze? błogosławię człowieka, który wymyślił bawialnie dla dzieci. Byłam dziś z Filipkiem w super wyposażonej sali, młodziutka pani pilnowała go na tych wszystkich małpich gajach, a ja sobie grzecznie siedziałam z nóżką na nóżce przy pysznej latte. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jutro spotkanie z lublinankami z BB, odezwę się już pewnie z domu...

Jak najbardzie potwierdzam, że to forum jest suuuper!!!!!!
Sama jestem tu nowa ale kobietki przyjęły mnie bardzo milusio, rozmowy i bardzo rzeczowe i takie po prostu nasze babskie, wiele ciekawych wątków itp itd....

Dziekuję Wam dziewczyny i żałuję , że tak póżno do Was dołączyłam no ale prędzej jakoś tak nie był jak i kiedy...

JESTEŚCIE FANTASTYCZNE:):):):):)

reklama
Ja jestem z Wami od połowy sierpnia a czuję się jak rybka w wodzie:)
No kochane zmykam,albo zajzę do Was w nd wieczorem albo juz w pon,bo nie wiem o której dobijemy do domku w nd.... jutro z rana wyjazd...jeszcze pakowanko..... nie wiem w co wsadzę ten tort aby mi sie z niego placek w aucie nie zrobił(jeszcze mam go na paterze z nóżką).
Zyczę Wam Kobietki udanego weekendu i do usłyszenia w pon(u mamy nie mam netu niestety)Mam nadzieję ze nadrobię produkcję:)

Do góry