reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

no ja mam 22 lata - prawie, to dopiero ktoś by się mógł doczepić...

Ale jak już jesteśmy po ślubie to więc nasza sprawa :-D

reklama
Witam Was brzuchatki:)

Dziś juz jest u mnie zdecydowanie lepiej, wczoraj przeleżałam cały wieczór i jakos te skurcze przeszły, chociaż zażyłam 2 no spy...Spróbuję Was nadrobić:)

Dziś mój mężuś ma urodzinki, więc będzie małe, skromne, świętowanie :) Zrobiłam dla niego snickersa wczoraj rano, jak jeszcze miałam na tyle sił:)

Do później:)

Kochane wczraj z mężem pobuszowaliśmy do 2ej :p a dziś lulaliśmy do 11tej ;-D super randewo w sypialni tez może być :-D
a teraz wcinam tosty męzulek zrobił sniadanko, a ja w łóżeczku was podczytyjw u stykam w laptopa :-D

jumabe - gratuluję synusia :-) przepisałam Cię z niespodzianek na własciwą listę :-) dobrze, że już jesteś w domciu, dużo odpoczywaj!

jolwww - witamy i zapraszamy do pisania z nami:-)

Nulini - również witamy, no to jest nas już 5 dziewczyn z terminem na 2.01., a więc niedługo się rozpakujemy:-) widzę, ze jesteś z Częstochowy to calkiem blisko mnie :-D tylko 50km:p

claudia - dzięki kochana :-) kazda z Nas musi być gotowa od 37 tyg:-) bo to już nie wczesny poród, a normalny :-) więc ja od połowy grudnia czekam:p

moniaivoy - najlepszego dla męża :-)

Ostatnia edycja:
Kochane wczraj z mężem pobuszowaliśmy do 2ej :p a dziś lulaliśmy do 11tej ;-D super randewo w sypialni tez może być :-D
a teraz wcinam tosty męzulek zrobił sniadanko, a ja w łóżeczku was podczytyjw u stykam w laptopa :-D

jumabe - gratuluję synusia :-) przepisałam Cię z niespodzianek na własciwą listę :-) dobrze, że już jesteś w domciu, dużo odpoczywaj!

jolwww - witamy i zapraszamy do pisania z nami:-)

Nulini - również witamy, no to jest nas już 5 dziewczyn z terminem na 2.01., a więc niedługo się rozpakujemy:-)

claudia - dzięki kochana :-) kazda z Nas musi być gotowa od 37 tyg:-) bo to już nie wczesny poród, a normalny :-) więc ja od połowy grudnia czekam:p

no tak wiem, u mnie 37 tydzień to by był tak na sam początek stycznia
patrząc na te tygodnie ciąży z kary ciążowej, które i tak się już mi przesunęły raz o tydzień do przodu - a ja się trzymam tylko karty jak na razie

TOSTY?? mniam
i pomyśleć,że my mamy dostać toster dopiero na święta :-(

Czesc Dziewczyny:-)
Ja dziś w kiepskim humorku:-(....napisze wam tylko prosze nie smiejcie sie ze mnie. Tak jak pisałam wczoraj byłam na tym USG i lekarz powiedzial, że jest wszytsko dobrze. Pokazywał tez że jąderka zeszły do moszny i to dobrze. Tylko,że nie mowił nic o susiaczku dzidziusia. Zero ani słowa a ja z wrażenia zapomniałam o to zapytać. I na zdjęciu, które mamy nie widac go, ani na filmiku, tylko widać jąderka. I ja teraz mam stresa czy na pewno jest wszytsko dobrze. Po nocy mi sie to sniło. Dzowniłam tez do mojej gin. Powiedzialam jej o tym i ze naczytalam sie w necie o obojniactwie i teraz sie stresuje. Ona na to ze obojniactwo to zupelnienie cos innego, a siusiak mógl sie gdzies podwinąć i skoro sa jaderka to na pewno chlopiec. Widzialam, różne zdjecia usg chlopców i zawsze było na nich widac i jaderka i siusiaka a u naszego nie. Noi teraz juz sama nie wiem co mysleć az sie poplakałam z tego wszytskiego. Dziewczyny, które czekacie na synusiów jak to jest u waszych dzieciaczków i z waszymi fotkami z usg??widac tam wszystko??

My juz po kontroli z Wiki :) Całkiem zdrowa, ale do jutra musi jeszcze dokończyć antybiotyk. Za tydzień w czwartek robimy badania i testy na alergię, niestety aby jej nie nakłówali skóry musimy zapłacić 150 zł na testy z krwi, ale zdrowie dziecka najważniejsze.

Idę szykować obiadek :)

Czesc Dziewczyny:-)
Ja dziś w kiepskim humorku:-(....napisze wam tylko prosze nie smiejcie sie ze mnie. Tak jak pisałam wczoraj byłam na tym USG i lekarz powiedzial, że jest wszytsko dobrze. Pokazywał tez że jąderka zeszły do moszny i to dobrze. Tylko,że nie mowił nic o susiaczku dzidziusia. Zero ani słowa a ja z wrażenia zapomniałam o to zapytać. I na zdjęciu, które mamy nie widac go, ani na filmiku, tylko widać jąderka. I ja teraz mam stresa czy na pewno jest wszytsko dobrze. Po nocy mi sie to sniło. Dzowniłam tez do mojej gin. Powiedzialam jej o tym i ze naczytalam sie w necie o obojniactwie i teraz sie stresuje. Ona na to ze obojniactwo to zupelnienie cos innego, a siusiak mógl sie gdzies podwinąć i skoro sa jaderka to na pewno chlopiec. Widzialam, różne zdjecia usg chlopców i zawsze było na nich widac i jaderka i siusiaka a u naszego nie. Noi teraz juz sama nie wiem co mysleć az sie poplakałam z tego wszytskiego. Dziewczyny, które czekacie na synusiów jak to jest u waszych dzieciaczków i z waszymi fotkami z usg??widac tam wszystko??

kochanie czasem tak jest , ze o coś zapominamy zapytać, ale lekarz ma OBOWIĄZEK poinformować Cię, jeżeli jest coś nie tak z dzieckiem..

Jedyne co mogę Ci pokazać to mój filmik, tyle że on jest z 21 tygodnia - ja tam widzę tylko jajka
YouTube - jajka
A kiedy masz następną wizytę??

Wizytę mam 1 grudnia ale moja ginka nie ma usg w gabinecie więc to było ostanie. Tzn zawsze mogę iść prywatnie. lekarz teraz powiedział, że dzidzius rozwija sie prawidłowo i wszytstko jest dobrze więc nie ma potrzeby żeby robic kolejne.
W odpowiednim watku wstawie fotki z tego usg.

Wizytę mam 1 grudnia ale moja ginka nie ma usg w gabinecie więc to było ostanie. Tzn zawsze mogę iść prywatnie. lekarz teraz powiedział, że dzidzius rozwija sie prawidłowo i wszytstko jest dobrze więc nie ma potrzeby żeby robic kolejne.
W odpowiednim watku wstawie fotki z tego usg.

no to jeżeli lekarz powiedział, że dziecko się prawidłowo rozwija to MUSISZ uwierzyć w to, że tak jest - nie dokładaj sobie stresu dodatkowego :-)
Ale doskonale Cię rozumiem, każda z nas się boi o zdrowie swojego dziecka i myślimy o tym intensywnie

Wszystko jest dobrze ;-)

reklama
1. pies bez smyczy i kagańca?
przeprowadź się do nas to zobaczysz! ile "tego lata" i to boksery! np. owczarki niemieckie!
i jeszcze usłyszysz "od debila" no ale on jest spokojny! nie ugryzie na pewno!

jak coś takiego słysze to mi się nóż w kieszeni otwiera!!!

2.ja mając 20-22-24 lata nawet bym nie pomyślała o "ciązy-dziecku"
i choc dla mnie jest to wiek o wiele za młody
to jeśli ktoś chce mieć dziecko mając lat 18naście, to...
ja nie krytykuje
nikt przecież nie jest "nienormalny"
każdy wie co robi i z czym się wiąże posiadanie dziecka
jesli to jest świadoma decyzja
to brawo, kolejne kochane dziecko na świecie i tylko to sie liczy!
a nie data urodzenia w dowodzie!

Do góry