reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

jejku dziewczyny jak wy szalejecie.. nawet nie mozna w dzień sie zdrzemnąć bo póznije to tylko załegłosci w czytaniu :) dopiero dosiadłam do laptopa.. wszystko mam nadrobione... tylko ciagle zapominam co komu mam odpisac a tu piękne nowe AVATARKI !! ..
dziewczyny któras pisała o mocnym twardnieniu brzucha.. i o szyjce 1.5 cm to moge was pocieszyc.. ze ja z Tomciem cała ciaze od poczatku miałam brzuch jak głaz i łykałam nospe( dopiero teraz wiem co to znaczy miec miekki brzuch ) do tego moja szyjka tez sie skracała i jakos w 8 miesiacu miala te 1.5 cm .. i a pozniej po swietach Bozego Narodzenia to sie okazał ze rozwarcie mam na 3cm ... i tak jezdziłam do gin codziennie na KTG rano i wieczorem.. na badanko.. i Tomek urodził sie w 38tyg ciazy :) wiec i wy dacie rade... ale trzeba niestety lezec.. nic nie nosisc.. i poprostu lezec nawet nie sprzatałam.. obiadów nie robiłam nic.. lezałam z pilotem w reku cały dzien.. .. ALE COS ZA COS! 3m kciuki za was...

a i mnie dzis Pan w sklepie przepuscił !

przyszły i do mnie próbki pampersa z tego drugiego rzutu.. a tak siedziałam cicho i czytałam jak do was dochodza i sie zastanawiałam czy cos dla mnie skapnie :)
blondi- pamietaj by zdjecia łózeczka wkleic:)
monia--- mąż cie pewnie pózniej schrupie w tej nowej bluzce:)
aniwar --- dobrze ze jest dobrze:D

a Kuba własnie namierzył jakas ciekawą czesc mojego ciała.. i ją sobie zgniata.. i miętoli... i sie zasnatanawiam czy brawo sobie moimi narządami nie robi.. bo uczucie koszmar! a spał tak grzecznie...

z drugiego rzutu próbki to znaczy??

reklama
aniwar - super że synek zdrowo rośnie :-) i waga bardzo ładna :-)
ja mam termin też na 3 stycznia i synek wczoraj ważył 1900 :-) także podobnie :-)
i też będzie Bartuś :-D

nie masz co żałowac tych bodów z biedrobki po 8 zł....
na allegro możesz znaleźć dużo taniej i firmowe, np tu:
* TU * Fajny Zestaw Body 7 szt ROBOTY * 0-3 m 62 (1311155470) - Aukcje internetowe Allegro
*ex GEORGE* PUCHATKOWE Body 7 szt DISNEY * 62/68 (1299703997) - Aukcje internetowe Allegro
firmówki już razem z kosztami przesyłki wychodzą po około 6- 6,50 za sztukę :-)

No własnie ale czy te body są dobre?? bo one tk naparwde rozpinane sa tylko w kroku i czy wygodnie bedzie je zakładać przez glówke?? czy szukac tych calkowicie rozpinanych??

A mój mąż ogląda mecz a się z nudów zaglądam jeszcze na kompik :)

Jutro jadę z Wiki do kontroli, bo nasz lekarz ma dyżur, potem wspólny dzień z moimi skarbami :) Wieczorem Wiki idzie spać do dziadków a do nas przychodzą znajomi :) Bardzo się cieszę, bo to nasi najlepsi przyjaciele. Też starają się o dziecko od 5 lat, mają za sobą in vitro, teraz przystępują do drugiego, ale nie mają nadziei i zdecydowali się na adopcję. Mocno trzymam kciuki za nich.

claudia-- tak jak pisze zielona.. zamówiłam dopiero jak dziewczyny te co pierwszy raz zamawiały dostały swoje próbki i sie pochwaliły ze jest wszystko ok i są zadowolone. ktos link drugi raz podał.. i ja sie załapałam.. to chyba jakos w drugiej połowie października było jak wysyłałam te zamówienie...

oo jak juz pózno.. ide ja spac.. Tomek nie wie ze jutro świeto i mozna pospac dłuzje...

KOLOROWYCH SNÓW LASECZki :)

ja jutro niewiem o której do was zawitam.. mamy zamiar z miskiem robic przemeblowanie u Juniorka w pokoju... ja bede nadzorujaca działania :D

Ostatnia edycja:
claudia-- tak jak pisze zielona.. zamówiłam dopiero jak dziewczyny te co pierwszy raz zamawiały dostały swoje próbki i sie pochwaliły ze jest wszystko ok i są zadowolone. ktos link drugi raz podał.. i ja sie załapałam.. to chyba jakos w drugiej połowie października było

Aha wiem, że ta promocja nadal jest , tylko że już nie dostanę , bo już mam hehehe

Trzeba się zbierać niedługo do wyrka plecka wygrzać...

Jutro jadę z Wiki do kontroli, bo nasz lekarz ma dyżur, potem wspólny dzień z moimi skarbami :) Wieczorem Wiki idzie spać do dziadków a do nas przychodzą znajomi :) Bardzo się cieszę, bo to nasi najlepsi przyjaciele. Też starają się o dziecko od 5 lat, mają za sobą in vitro, teraz przystępują do drugiego, ale nie mają nadziei i zdecydowali się na adopcję. Mocno trzymam kciuki za nich.
joasiu i bedzie tak,że zaadoptują a ona zajdzie w ciaze naturalnie (jesli jest wszystko ok i moze..), czesto tak bywa, u moich 2 znajomych dokladnie tak bylo:)

niesamowite, silni ludzie życzę im jak najlepiej...

aniwar - chyba innych bodów nie miałam....niż takie przez głowę.
na poczatku - pierwsze 2-3 tyg uzywałam tylko kaftaników, body później i nie było problemu założyć przez głowę, oczywiście trzeba było sie wprawić :-D

joasia - rzeczywiście wytrwali :-) niech nie traca nadziei!!! ale adopcja to też na pewno dobre wyjście

powinnam iść spać...

edit:
dziewczyny - założyłam nowy wątek :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)
Aniwar - super, ze u dzidzi wszystko gra:p też zastanawiam się na imieniem Bartosz dla synka:-)

Ja tez po wizycie, synuś waży 1800 kg, lekarz powiedział, że bardzo dobra waga :-) ja niestety znów 3 kg przytyłam :p
Mój Skarb w brzuszku ma się dobrze, ziewał na usg, zasłaniał rączka buzie, ruszał paluszkami, lekarz mi dziś powiedział, że na poród mam się szykować od 13 grudnia do 2 stycznia:-) hehe a termin nie ulega zmianie 2 styczeń:-) 32 tydz i 6 dzień z wyliczeń od ostatniej miesiączki i z Usg TAKI SAM!

Łóżeczko przyszło wszystko się zgadza, tylko ten termin wysyłki, ale jeszcze ribi nie będziemy skręcać łóżka, poczekamy do grudnia, może na Mikolaja, narazie przydaje Nam się biurko w pokoju dla dzidzi, a po złożeniu łóżka musimy pozbyć się biurka więc poczekamy jeszcze troszkę:-) Ale łóżeczko nie uszkodzone, elementy się zgadzają, materiał ok:-)

Chciałam się jeszcze pochwalić, że dostałam dziś piekny bukiet róż od męża:-) chciałam wstawić fotę, ale nie da się przez image... nie wiem czemu :-) piękny dziń za mną, więc żegnam się i znikam spać :-)

Ostatnia edycja:
Do góry