reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

jejku dziewczyny jak wy szalejecie.. nawet nie mozna w dzień sie zdrzemnąć bo póznije to tylko załegłosci w czytaniu :) dopiero dosiadłam do laptopa.. wszystko mam nadrobione... tylko ciagle zapominam co komu mam odpisac a tu piękne nowe AVATARKI !! ..
dziewczyny któras pisała o mocnym twardnieniu brzucha.. i o szyjce 1.5 cm to moge was pocieszyc.. ze ja z Tomciem cała ciaze od poczatku miałam brzuch jak głaz i łykałam nospe( dopiero teraz wiem co to znaczy miec miekki brzuch ) do tego moja szyjka tez sie skracała i jakos w 8 miesiacu miala te 1.5 cm .. i a pozniej po swietach Bozego Narodzenia to sie okazał ze rozwarcie mam na 3cm ... i tak jezdziłam do gin codziennie na KTG rano i wieczorem.. na badanko.. i Tomek urodził sie w 38tyg ciazy :) wiec i wy dacie rade... ale trzeba niestety lezec.. nic nie nosisc.. i poprostu lezec nawet nie sprzatałam.. obiadów nie robiłam nic.. lezałam z pilotem w reku cały dzien.. .. ALE COS ZA COS! 3m kciuki za was...

a i mnie dzis Pan w sklepie przepuscił !

przyszły i do mnie próbki pampersa z tego drugiego rzutu.. a tak siedziałam cicho i czytałam jak do was dochodza i sie zastanawiałam czy cos dla mnie skapnie :)
blondi- pamietaj by zdjecia łózeczka wkleic:)
monia--- mąż cie pewnie pózniej schrupie w tej nowej bluzce:)
aniwar --- dobrze ze jest dobrze:D

a Kuba własnie namierzył jakas ciekawą czesc mojego ciała.. i ją sobie zgniata.. i miętoli... i sie zasnatanawiam czy brawo sobie moimi narządami nie robi.. bo uczucie koszmar! a spał tak grzecznie...

z drugiego rzutu próbki to znaczy??

reklama
aniwar - super że synek zdrowo rośnie :-) i waga bardzo ładna :-)
ja mam termin też na 3 stycznia i synek wczoraj ważył 1900 :-) także podobnie :-)
i też będzie Bartuś :-D

nie masz co żałowac tych bodów z biedrobki po 8 zł....
na allegro możesz znaleźć dużo taniej i firmowe, np tu:
* TU * Fajny Zestaw Body 7 szt ROBOTY * 0-3 m 62 (1311155470) - Aukcje internetowe Allegro
*ex GEORGE* PUCHATKOWE Body 7 szt DISNEY * 62/68 (1299703997) - Aukcje internetowe Allegro
firmówki już razem z kosztami przesyłki wychodzą po około 6- 6,50 za sztukę :-)

No własnie ale czy te body są dobre?? bo one tk naparwde rozpinane sa tylko w kroku i czy wygodnie bedzie je zakładać przez glówke?? czy szukac tych calkowicie rozpinanych??

A mój mąż ogląda mecz a się z nudów zaglądam jeszcze na kompik :)

Jutro jadę z Wiki do kontroli, bo nasz lekarz ma dyżur, potem wspólny dzień z moimi skarbami :) Wieczorem Wiki idzie spać do dziadków a do nas przychodzą znajomi :) Bardzo się cieszę, bo to nasi najlepsi przyjaciele. Też starają się o dziecko od 5 lat, mają za sobą in vitro, teraz przystępują do drugiego, ale nie mają nadziei i zdecydowali się na adopcję. Mocno trzymam kciuki za nich.

claudia-- tak jak pisze zielona.. zamówiłam dopiero jak dziewczyny te co pierwszy raz zamawiały dostały swoje próbki i sie pochwaliły ze jest wszystko ok i są zadowolone. ktos link drugi raz podał.. i ja sie załapałam.. to chyba jakos w drugiej połowie października było jak wysyłałam te zamówienie...

oo jak juz pózno.. ide ja spac.. Tomek nie wie ze jutro świeto i mozna pospac dłuzje...

KOLOROWYCH SNÓW LASECZki :)

ja jutro niewiem o której do was zawitam.. mamy zamiar z miskiem robic przemeblowanie u Juniorka w pokoju... ja bede nadzorujaca działania :D

Ostatnia edycja:
claudia-- tak jak pisze zielona.. zamówiłam dopiero jak dziewczyny te co pierwszy raz zamawiały dostały swoje próbki i sie pochwaliły ze jest wszystko ok i są zadowolone. ktos link drugi raz podał.. i ja sie załapałam.. to chyba jakos w drugiej połowie października było

Aha wiem, że ta promocja nadal jest , tylko że już nie dostanę , bo już mam hehehe

Trzeba się zbierać niedługo do wyrka plecka wygrzać...

Jutro jadę z Wiki do kontroli, bo nasz lekarz ma dyżur, potem wspólny dzień z moimi skarbami :) Wieczorem Wiki idzie spać do dziadków a do nas przychodzą znajomi :) Bardzo się cieszę, bo to nasi najlepsi przyjaciele. Też starają się o dziecko od 5 lat, mają za sobą in vitro, teraz przystępują do drugiego, ale nie mają nadziei i zdecydowali się na adopcję. Mocno trzymam kciuki za nich.
joasiu i bedzie tak,że zaadoptują a ona zajdzie w ciaze naturalnie (jesli jest wszystko ok i moze..), czesto tak bywa, u moich 2 znajomych dokladnie tak bylo:)

niesamowite, silni ludzie życzę im jak najlepiej...

aniwar - chyba innych bodów nie miałam....niż takie przez głowę.
na poczatku - pierwsze 2-3 tyg uzywałam tylko kaftaników, body później i nie było problemu założyć przez głowę, oczywiście trzeba było sie wprawić :-D

joasia - rzeczywiście wytrwali :-) niech nie traca nadziei!!! ale adopcja to też na pewno dobre wyjście

powinnam iść spać...

edit:
dziewczyny - założyłam nowy wątek :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)
Aniwar - super, ze u dzidzi wszystko gra:p też zastanawiam się na imieniem Bartosz dla synka:-)

Ja tez po wizycie, synuś waży 1800 kg, lekarz powiedział, że bardzo dobra waga :-) ja niestety znów 3 kg przytyłam :p
Mój Skarb w brzuszku ma się dobrze, ziewał na usg, zasłaniał rączka buzie, ruszał paluszkami, lekarz mi dziś powiedział, że na poród mam się szykować od 13 grudnia do 2 stycznia:-) hehe a termin nie ulega zmianie 2 styczeń:-) 32 tydz i 6 dzień z wyliczeń od ostatniej miesiączki i z Usg TAKI SAM!

Łóżeczko przyszło wszystko się zgadza, tylko ten termin wysyłki, ale jeszcze ribi nie będziemy skręcać łóżka, poczekamy do grudnia, może na Mikolaja, narazie przydaje Nam się biurko w pokoju dla dzidzi, a po złożeniu łóżka musimy pozbyć się biurka więc poczekamy jeszcze troszkę:-) Ale łóżeczko nie uszkodzone, elementy się zgadzają, materiał ok:-)

Chciałam się jeszcze pochwalić, że dostałam dziś piekny bukiet róż od męża:-) chciałam wstawić fotę, ale nie da się przez image... nie wiem czemu :-) piękny dziń za mną, więc żegnam się i znikam spać :-)

Ostatnia edycja:
Do góry