C
claudia4you
Gość
jejku dziewczyny jak wy szalejecie.. nawet nie mozna w dzień sie zdrzemnąć bo póznije to tylko załegłosci w czytaniu dopiero dosiadłam do laptopa.. wszystko mam nadrobione... tylko ciagle zapominam co komu mam odpisac a tu piękne nowe AVATARKI !! ..
dziewczyny któras pisała o mocnym twardnieniu brzucha.. i o szyjce 1.5 cm to moge was pocieszyc.. ze ja z Tomciem cała ciaze od poczatku miałam brzuch jak głaz i łykałam nospe( dopiero teraz wiem co to znaczy miec miekki brzuch ) do tego moja szyjka tez sie skracała i jakos w 8 miesiacu miala te 1.5 cm .. i a pozniej po swietach Bozego Narodzenia to sie okazał ze rozwarcie mam na 3cm ... i tak jezdziłam do gin codziennie na KTG rano i wieczorem.. na badanko.. i Tomek urodził sie w 38tyg ciazy wiec i wy dacie rade... ale trzeba niestety lezec.. nic nie nosisc.. i poprostu lezec nawet nie sprzatałam.. obiadów nie robiłam nic.. lezałam z pilotem w reku cały dzien.. .. ALE COS ZA COS! 3m kciuki za was...
a i mnie dzis Pan w sklepie przepuscił !
przyszły i do mnie próbki pampersa z tego drugiego rzutu.. a tak siedziałam cicho i czytałam jak do was dochodza i sie zastanawiałam czy cos dla mnie skapnie
blondi- pamietaj by zdjecia łózeczka wkleic
monia--- mąż cie pewnie pózniej schrupie w tej nowej bluzce
aniwar --- dobrze ze jest dobrze
a Kuba własnie namierzył jakas ciekawą czesc mojego ciała.. i ją sobie zgniata.. i miętoli... i sie zasnatanawiam czy brawo sobie moimi narządami nie robi.. bo uczucie koszmar! a spał tak grzecznie...
z drugiego rzutu próbki to znaczy??