reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam wszystkich serdecznie :)

Dopiero teraz Was znalazłam.

Też jestem styczniówką 2011......... termin na 27 stycznia......... czekam na córeczkę Olivię :)

Pozdrawiam wszystkie styczniówki 2011 !!!

reklama
Dziewczyny wybaczcie, że Wam nie odpowiadam, ale mam stracha niezłego...i nie mam kompletnie do tego głowy...Pisałam,że mi brzuch twardnieje, zadzwoniłam do gina , powiedział,żebym brała no spe i mam leżec, jak nie przejdzie, to mam jechac do szpitala...I leżę, przeszło na chwile i znowu stwardniał:( Kurczę martwię się....:((

Kochana mi tez twardnieje...biore fenoterol i isoptin i nadal twardnieje ale ginka mowila, że na tym etapie ciazy to normalne...musimy wiecej lezec.

Ja idę się ubierać mój już przyszedł - jupi i idziemy do biedronki, żeby nam znowu chleba nie brakło jak ostatnio :-)

My tez dzis w biedronce na zakupach bylismy:-D lodówa pełna;-) widziałam fajne body dla maluszka ale w koncu nie kuplam bo mialy guziczki tylko przy szyjce noi w kroku ale sie naczytalam ze lepiej zeby byly jak najbardziej rozpinane noi ich nie wzielam i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam:-/ a 100% cotton, ładne kolorki, rozm 56 i 62 i po 8 zl wiec taniocha....no ale juz trudno...
Avaterk claudia fajny ale ten poprzedni tez był fajny...super kolor włosów na nim mialaś:-)

A ja juz po USG, Bartuś zdrowiutki waży 1800g. jego przewidywalna masa urodzinowa wg lekarza 3200-3400 ciesze sie ze nie bedzie ponad 4kg:-) Jest jednak o tydzien mlodszy niż wg Om czyli teraz jest 31tydzi5dzien, ale lekarz podkreślil ze jest mlodszy ze rozwija sie miarowo i w równym tempie nie zwalnia i nie przyspiesza wiec wszytsko jest dobrze:-D ale w związku z tym termn moze mi sie przesunąć z 3 stycznia na 10 stycznia. nadal będe się jednak chyba poslugiwać terminem wg OM. A i jajeczka tez juz w mosznie ma a to ponoc wazne wiec w tej materii tez ok:-)
Wybaczcie ale fotki wkleje nieco poźniej albo jutro bo juz nie mam sily teraz sie z tym bawić, nie widac niestety na nich za wiele bo Bartus zasłonił sobie buźke rączką i nie chciał zabrać noi ta buźka jest tak kiepskawo widoczna, ale wiecie co jakos mnie to nie martwi...jeszcze duzo fotek mu zrobie...najważniejsze ze jest zdrowy...aha i głowka w doł ulozy i lekarz mowił ze juz raczej to sie nie zmieni i generalnie ppwiedział ze nie widzi juz potrzeby zebym przed porodem robila dodatkowe usg poniewaz to nie wykazuje żadnych nieprawidłowości.

Kochana mi tez twardnieje...biore fenoterol i isoptin i nadal twardnieje ale ginka mowila, że na tym etapie ciazy to normalne...musimy wiecej lezec.

My tez dzis w biedronce na zakupach bylismy:-D lodówa pełna;-) widziałam fajne body dla maluszka ale w koncu nie kuplam bo mialy guziczki tylko przy szyjce noi w kroku ale sie naczytalam ze lepiej zeby byly jak najbardziej rozpinane noi ich nie wzielam i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam:-/ a 100% cotton, ładne kolorki, rozm 56 i 62 i po 8 zl wiec taniocha....no ale juz trudno...
Avaterk claudia fajny ale ten poprzedni tez był fajny...super kolor włosów na nim mialaś:-)

A ja juz po USG, Bartuś zdrowiutki waży 1800g. jego przewidywalna masa urodzinowa wg lekarza 3200-3400 ciesze sie ze nie bedzie ponad 4kg:-) Jest jednak o tydzien mlodszy niż wg Om czyli teraz jest 31tydzi5dzien, ale lekarz podkreślil ze jest mlodszy ze rozwija sie miarowo i w równym tempie nie zwalnia i nie przyspiesza wiec wszytsko jest dobrze:-D ale w związku z tym termn moze mi sie przesunąć z 3 stycznia na 10 stycznia. nadal będe się jednak chyba poslugiwać terminem wg OM. A i jajeczka tez juz w mosznie ma a to ponoc wazne wiec w tej materii tez ok:-)
Wybaczcie ale fotki wkleje nieco poźniej albo jutro bo juz nie mam sily teraz sie z tym bawić, nie widac niestety na nich za wiele bo Bartus zasłonił sobie buźke rączką i nie chciał zabrać noi ta buźka jest tak kiepskawo widoczna, ale wiecie co jakos mnie to nie martwi...jeszcze duzo fotek mu zrobie...najważniejsze ze jest zdrowy...aha i głowka w doł ulozy i lekarz mowił ze juz raczej to sie nie zmieni i generalnie ppwiedział ze nie widzi juz potrzeby zebym przed porodem robila dodatkowe usg poniewaz to nie wykazuje żadnych nieprawidłowości.

To fajnie cieszymy się, że dziecię zdrowe i prawidłowo rozwinięte - to ważne

Ja już body nie kupuję małemu starczy to co mam, ale fakt w BIEDRONCE są często fajne okazje i ja się już załapałam na promocje proszku LOVELA - kosztował 11,99 za 1,9 kilo
i chusteczki DADA - czteropak w cenie 3 paczek, heheh
jeszcze oczywiście dwie grzechotki , i komplecik szczoteczka i grzebień

reklama
Ja już kochane się żegnam. Mąż pojechał jednak na zakupy bo ja nie mam siły dźwigac tych siatek z zakupami. Mówił, że ludzi jakby sklepy z tydzień miały byc pozamykane. Potem wykąpał Wiki i teraz się usypiają :)

DOBREJ nocki :)

aniwar super, że z Bartusiem OK. Rośnie sobie chłopaczysko :)

Do góry