Kochana mi tez twardnieje...biore fenoterol i isoptin i nadal twardnieje ale ginka mowila, że na tym etapie ciazy to normalne...musimy wiecej lezec.
My tez dzis w biedronce na zakupach bylismy
lodówa pełna;-) widziałam fajne body dla maluszka ale w koncu nie kuplam bo mialy guziczki tylko przy szyjce noi w kroku ale sie naczytalam ze lepiej zeby byly jak najbardziej rozpinane noi ich nie wzielam i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam:-/ a 100% cotton, ładne kolorki, rozm 56 i 62 i po 8 zl wiec taniocha....no ale juz trudno...
Avaterk claudia fajny ale ten poprzedni tez był fajny...super kolor włosów na nim mialaś:-)
A ja juz po USG, Bartuś zdrowiutki waży 1800g. jego przewidywalna masa urodzinowa wg lekarza 3200-3400 ciesze sie ze nie bedzie ponad 4kg:-) Jest jednak o tydzien mlodszy niż wg Om czyli teraz jest 31tydzi5dzien, ale lekarz podkreślil ze jest mlodszy ze rozwija sie miarowo i w równym tempie nie zwalnia i nie przyspiesza wiec wszytsko jest dobrze
ale w związku z tym termn moze mi sie przesunąć z 3 stycznia na 10 stycznia. nadal będe się jednak chyba poslugiwać terminem wg OM. A i jajeczka tez juz w mosznie ma a to ponoc wazne wiec w tej materii tez ok:-)
Wybaczcie ale fotki wkleje nieco poźniej albo jutro bo juz nie mam sily teraz sie z tym bawić, nie widac niestety na nich za wiele bo Bartus zasłonił sobie buźke rączką i nie chciał zabrać noi ta buźka jest tak kiepskawo widoczna, ale wiecie co jakos mnie to nie martwi...jeszcze duzo fotek mu zrobie...najważniejsze ze jest zdrowy...aha i głowka w doł ulozy i lekarz mowił ze juz raczej to sie nie zmieni i generalnie ppwiedział ze nie widzi juz potrzeby zebym przed porodem robila dodatkowe usg poniewaz to nie wykazuje żadnych nieprawidłowości.