reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja już kochane się żegnam. Mąż pojechał jednak na zakupy bo ja nie mam siły dźwigac tych siatek z zakupami. Mówił, że ludzi jakby sklepy z tydzień miały byc pozamykane. Potem wykąpał Wiki i teraz się usypiają :)

DOBREJ nocki :)

aniwar super, że z Bartusiem OK. Rośnie sobie chłopaczysko :)

dzięki, tez sie bardzo cieszę;-)

reklama
Aniwar-Super ze usg udane z synkiem wszystko wporządku i zdrowiutki jak rybka-kawał chlopa juz z niego:)
Ja juz zmykam o śpiąca jestem strasznie...do jutra brzuchatki:)
A jeszcze objadlyśmy się ,mała sie kręci i czuję .....zgagę:(ech drugi raz dopiero,ale uczucie nie mile,moze mi pomoze mleczko z lodówki,bo ktoras z Was pisała ze na zgagę dobre jest:)

aniwar - super że synek zdrowo rośnie :-) i waga bardzo ładna :-)
ja mam termin też na 3 stycznia i synek wczoraj ważył 1900 :-) także podobnie :-)
i też będzie Bartuś :-D

nie masz co żałowac tych bodów z biedrobki po 8 zł....
na allegro możesz znaleźć dużo taniej i firmowe, np tu:
* TU * Fajny Zestaw Body 7 szt ROBOTY * 0-3 m 62 (1311155470) - Aukcje internetowe Allegro
*ex GEORGE* PUCHATKOWE Body 7 szt DISNEY * 62/68 (1299703997) - Aukcje internetowe Allegro
firmówki już razem z kosztami przesyłki wychodzą po około 6- 6,50 za sztukę :-)

agnieszka - witaj!!! :-)

hmmmm... pizzę też bym zjadła...

synek mi wyciągnął z laptopa literę "m" i ciężko się pisze...

A ja juz po USG, Bartuś zdrowiutki waży 1800g. jego przewidywalna masa urodzinowa wg lekarza 3200-3400 ciesze sie ze nie bedzie ponad 4kg:-) Jest jednak o tydzien mlodszy niż wg Om czyli teraz jest 31tydzi5dzien, ale lekarz podkreślil ze jest mlodszy ze rozwija sie miarowo i w równym tempie nie zwalnia i nie przyspiesza wiec wszytsko jest dobrze:-D ale w związku z tym termn moze mi sie przesunąć z 3 stycznia na 10 stycznia. nadal będe się jednak chyba poslugiwać terminem wg OM. A i jajeczka tez juz w mosznie ma a to ponoc wazne wiec w tej materii tez ok:-)
Wybaczcie ale fotki wkleje nieco poźniej albo jutro bo juz nie mam sily teraz sie z tym bawić, nie widac niestety na nich za wiele bo Bartus zasłonił sobie buźke rączką i nie chciał zabrać noi ta buźka jest tak kiepskawo widoczna, ale wiecie co jakos mnie to nie martwi...jeszcze duzo fotek mu zrobie...najważniejsze ze jest zdrowy...aha i głowka w doł ulozy i lekarz mowił ze juz raczej to sie nie zmieni i generalnie ppwiedział ze nie widzi juz potrzeby zebym przed porodem robila dodatkowe usg poniewaz to nie wykazuje żadnych nieprawidłowości.

No to super wieści. Ciekawa jestem ile moja królewna będzie ważyc, bo na USG dopiero 23 listopada jadę. Juz nie mogę się doczekać.

Witam wszystkich serdecznie :)

Dopiero teraz Was znalazłam.

Też jestem styczniówką 2011......... termin na 27 stycznia......... czekam na córeczkę Olivię :)

Pozdrawiam wszystkie styczniówki 2011 !!!
witaj!!!!

Kochana mi tez twardnieje...biore fenoterol i isoptin i nadal twardnieje ale ginka mowila, że na tym etapie ciazy to normalne...musimy wiecej lezec.

My tez dzis w biedronce na zakupach bylismy:-D lodówa pełna;-) widziałam fajne body dla maluszka ale w koncu nie kuplam bo mialy guziczki tylko przy szyjce noi w kroku ale sie naczytalam ze lepiej zeby byly jak najbardziej rozpinane noi ich nie wzielam i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam:-/ a 100% cotton, ładne kolorki, rozm 56 i 62 i po 8 zl wiec taniocha....no ale juz trudno...
Avaterk claudia fajny ale ten poprzedni tez był fajny...super kolor włosów na nim mialaś:-)

A ja juz po USG, Bartuś zdrowiutki waży 1800g. jego przewidywalna masa urodzinowa wg lekarza 3200-3400 ciesze sie ze nie bedzie ponad 4kg:-) Jest jednak o tydzien mlodszy niż wg Om czyli teraz jest 31tydzi5dzien, ale lekarz podkreślil ze jest mlodszy ze rozwija sie miarowo i w równym tempie nie zwalnia i nie przyspiesza wiec wszytsko jest dobrze:-D ale w związku z tym termn moze mi sie przesunąć z 3 stycznia na 10 stycznia. nadal będe się jednak chyba poslugiwać terminem wg OM. A i jajeczka tez juz w mosznie ma a to ponoc wazne wiec w tej materii tez ok:-)
Wybaczcie ale fotki wkleje nieco poźniej albo jutro bo juz nie mam sily teraz sie z tym bawić, nie widac niestety na nich za wiele bo Bartus zasłonił sobie buźke rączką i nie chciał zabrać noi ta buźka jest tak kiepskawo widoczna, ale wiecie co jakos mnie to nie martwi...jeszcze duzo fotek mu zrobie...najważniejsze ze jest zdrowy...aha i głowka w doł ulozy i lekarz mowił ze juz raczej to sie nie zmieni i generalnie ppwiedział ze nie widzi juz potrzeby zebym przed porodem robila dodatkowe usg poniewaz to nie wykazuje żadnych nieprawidłowości.
najwazniejsze ze zdrowy... i sugeruj sie data OM bo moj o tydzien albo nawet 2 tygodnie wiekszy;)

my wrocilismy przed chwila z zakupow. to byly moje ostatnie.. mialam kilka skurczybykow pod rzad i myslalam ze cos mi wyleci. jednak musze lezec!

Kochane, wpadłam wieczorkiem życzyć Wam miłego weekendu :)
Jutro z rana wyjeżdżamy i wrócimy w sobotę późnym wieczorem albo w niedzielę rano więc pewnie w niedzielę będę nadrabiała zaległości na BB.
Jeszcze raz życzę Wam samej przyjemności z długiego weekendu :)

Kochane, wpadłam wieczorkiem życzyć Wam miłego weekendu :)
Jutro z rana wyjeżdżamy i wrócimy w sobotę późnym wieczorem albo w niedzielę rano więc pewnie w niedzielę będę nadrabiała zaległości na BB.
Jeszcze raz życzę Wam samej przyjemności z długiego weekendu :)

A my tobie również miłego weekendu i wypoczynku :-)

Witam dopiero teraz ,
dzisiaj mialam intensywny dzien, caly czas cos, nie bylo na nic czasu...
Jeszcze wieczorem zakupy robilam i w marketach oczywiscie kolejki takie, ze szkoda gadac... Ale wyobrazcie sobie, ze pierwszy raz w zyciu kasjerka mnie zawolala zebym podeszla skasowac bez kolejki ;) Oczywiscie bylam juz prawie przy kasie i tylko jedna osoba byla przede mna /wczesniej stalam jakies 15 minut ;)/ No ale taki zaszczyt mnie kopnal, ze az zaniemowilam :)
Lece teraz nadrabiac co napisalyscie i jak sie uda to jeszcze sie odezwe.

reklama
jejku dziewczyny jak wy szalejecie.. nawet nie mozna w dzień sie zdrzemnąć bo póznije to tylko załegłosci w czytaniu :) dopiero dosiadłam do laptopa.. wszystko mam nadrobione... tylko ciagle zapominam co komu mam odpisac a tu piękne nowe AVATARKI !! ..
dziewczyny któras pisała o mocnym twardnieniu brzucha.. i o szyjce 1.5 cm to moge was pocieszyc.. ze ja z Tomciem cała ciaze od poczatku miałam brzuch jak głaz i łykałam nospe( dopiero teraz wiem co to znaczy miec miekki brzuch ) do tego moja szyjka tez sie skracała i jakos w 8 miesiacu miala te 1.5 cm .. i a pozniej po swietach Bozego Narodzenia to sie okazał ze rozwarcie mam na 3cm ... i tak jezdziłam do gin codziennie na KTG rano i wieczorem.. na badanko.. i Tomek urodził sie w 38tyg ciazy :) wiec i wy dacie rade... ale trzeba niestety lezec.. nic nie nosisc.. i poprostu lezec nawet nie sprzatałam.. obiadów nie robiłam nic.. lezałam z pilotem w reku cały dzien.. .. ALE COS ZA COS! 3m kciuki za was...

a i mnie dzis Pan w sklepie przepuscił !

przyszły i do mnie próbki pampersa z tego drugiego rzutu.. a tak siedziałam cicho i czytałam jak do was dochodza i sie zastanawiałam czy cos dla mnie skapnie :)
blondi- pamietaj by zdjecia łózeczka wkleic:)
monia--- mąż cie pewnie pózniej schrupie w tej nowej bluzce:)
aniwar --- dobrze ze jest dobrze:D

a Kuba własnie namierzył jakas ciekawą czesc mojego ciała.. i ją sobie zgniata.. i miętoli... i sie zasnatanawiam czy brawo sobie moimi narządami nie robi.. bo uczucie koszmar! a spał tak grzecznie...

Do góry