reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

weronika, claudia i nne dziewczyny, które się nudzą - cieszcie się i zapamiętajcie te chwile bo to ostatni raz w życiu kiedy się nudzicie :-D:-D:-D
potem już do końca zycia zawsze będzie jakieś zajęcie :-) :-)

Kate - znalazłaś wątek z listą styczniowych mamuś i wszystkimi terminami???:-D

mimblusia - ja też się zainteresowałam Twoim postem i skomentowałam :-D ale czasami tak jest, że jest chwilka i co się zapamięta to się odpisze, a przeważnie nie wszystkim....... głowa do góry i zaglądaj do nas. jesteś oczywiści emile widziana :-):-):-)

joasia - fajny nowy avatarek :-)

Jaśko zasnął 2 godziny temu, więc dał mi czas na zrobienie obiadu i ogarnięcie chałupki :-) jeszcze śpi, ale pewnie za chwilę wstanie, bo standardowo śpi 2 godziny

mój mąż już wrócił :-) szybko dziś. i do tego z wypłatą :-D:-D:-D
i z czyms na przeprosiny, bo ostatnio ciężkie chwile, ale na razie nie mówi co, niespodzianka. pewnie coś słodkiego dla grubasa :-D

zjedliśmy zupę, drugie się kończy robić.

reklama
joasiab-super avatarek
claudia-Twoja buźka byla fajniejsza
ale produkujemy nim się obejzymy stuknie 2000 :)

A my z majeczką wtrabiłyśmy calą milke cremową,no z mała pomoca misiaczka:-)
cos jestem dziś śpiąca.
Moniaivoy-Leż kochana powinno puścić,a jak Ci nie przejdzie do wieczora to moze pojedź do lekarza

Ja będę miała weekend wyjazdowy,więc mam nadzieję ze uda mi sie nadrobic produkcję...w sobotę rano lecimy do Warszawy do Mamy,miała do nas przyjechać ,ale moja babcia zwichnęła sobie rękę,nawet bułki sobie nie pokroi,bo ma w lupku,na temblaku.I jesteśmy zaproszeni do cioci na rodzinny obiad,tak ze fajnie się weekend zapowiada-Sa tam 2 rówieśnice misia i jeden maluszek 2 m-czny.więc wybawi sie miś z kuzynkami swoimi i ciekawa jestem jego reakcji na małą Olę..Ja moze w sobotę z rana skoczę do mojej fryzjerki podciąć włoski...bo juz by się przydało,obcinam się tylko u niej a ostatnio mi było nie po drodze.
jeszcze fajnie bo mamuś powiedziała ze zasponsoruje misiowi tą szczepionkę za 150zł.

Ostatnia edycja:
ja zaraz robie liste zakupowa- uff rodzice oddali kase na rate kredytu i mamy za co zyc do konca miesiaca;)
zatem zaraz zrobie liste zakupow m.in spojrze co trzeba miec do paczkow claudii bo smaka mi zrobila ostatnio;/
ciekawe kiedy mężuch wroci- dzis wraca z kolega autem wiec pewnie korki beda i pozniej bedzie;/

a ja jem bitą śmietanę w sprayu....ale masakra takie rzeczy jeść. Czekam na mojego mężusia przychodzi i się zbieramy do wyjazdu....ale mi się nie chce:/ No i pewnie jak w pt przyjade to już Was laski nie nadrobię bo pewnie będzie superprodukcja postów

HEJ! tak patrzę.. nie ma mnie na liście najnowszej.....:/ ja dopiero coś skrobię, ponieważ od rana mam takie zapuchnięte ręce, że nie jestem w stanie nic pisać..a poza tym męczy mnie ciążowy katar progesteronowy:/ czekam na m, dzis poźniej wróci, ma mi przywieźć receptę na luteine od mojego gin, starczy mi tylko na jutro jeszcze, a nie można przerywać ponoć..karkówa już upieczona, kapustka zasmażona, zupka się grzeje:) na długi weekend nigdzie nie jedziemy, nie mamy do kogo w śląskim:p a na mazurach bylismy na święto zmarłych, zresztą znając życie m będzie pod telefonem i na kompie pracował cały czas:/ dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupujecie na all koszule do karmienia?? no szukałam ale same wielkie a ja potrzebuje S ewentualnie M , może się nie utopię:p

Ja nie dostaję, moja kuzynka dostaje i mi daje te gazetki :-)
to się chyba dostaje po urodzeniu dziecka, prawda??
no niby tak
ale ja dostawalam w ciązy z Kajką chyba ze 3-4 numery
potem ani sztuki
jak urodziłam nie dostałam żadnego
teraz dostaję znowu- jakoś od 2-3 miesiąca ciąży do teraz przysyłają

czyli u mnie wychodzi że wysyłają mi "ciężarnej" a nie mi "mamie"
:) hi
-------------------------------nie ma mnie na liście mamuś styczniowych
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ostatnia edycja:
reklama
jedynie coś takiego mogę dać na avatarek - zdjęcie sprzed kilku miesięcy z zoo