Dominika81
Fanka BB :)
weronika, claudia i nne dziewczyny, które się nudzą - cieszcie się i zapamiętajcie te chwile bo to ostatni raz w życiu kiedy się nudzicie
potem już do końca zycia zawsze będzie jakieś zajęcie :-) :-)
Kate - znalazłaś wątek z listą styczniowych mamuś i wszystkimi terminami???
mimblusia - ja też się zainteresowałam Twoim postem i skomentowałam ale czasami tak jest, że jest chwilka i co się zapamięta to się odpisze, a przeważnie nie wszystkim....... głowa do góry i zaglądaj do nas. jesteś oczywiści emile widziana :-):-):-)
joasia - fajny nowy avatarek :-)
Jaśko zasnął 2 godziny temu, więc dał mi czas na zrobienie obiadu i ogarnięcie chałupki :-) jeszcze śpi, ale pewnie za chwilę wstanie, bo standardowo śpi 2 godziny
mój mąż już wrócił :-) szybko dziś. i do tego z wypłatą
i z czyms na przeprosiny, bo ostatnio ciężkie chwile, ale na razie nie mówi co, niespodzianka. pewnie coś słodkiego dla grubasa
zjedliśmy zupę, drugie się kończy robić.
potem już do końca zycia zawsze będzie jakieś zajęcie :-) :-)
Kate - znalazłaś wątek z listą styczniowych mamuś i wszystkimi terminami???
mimblusia - ja też się zainteresowałam Twoim postem i skomentowałam ale czasami tak jest, że jest chwilka i co się zapamięta to się odpisze, a przeważnie nie wszystkim....... głowa do góry i zaglądaj do nas. jesteś oczywiści emile widziana :-):-):-)
joasia - fajny nowy avatarek :-)
Jaśko zasnął 2 godziny temu, więc dał mi czas na zrobienie obiadu i ogarnięcie chałupki :-) jeszcze śpi, ale pewnie za chwilę wstanie, bo standardowo śpi 2 godziny
mój mąż już wrócił :-) szybko dziś. i do tego z wypłatą
i z czyms na przeprosiny, bo ostatnio ciężkie chwile, ale na razie nie mówi co, niespodzianka. pewnie coś słodkiego dla grubasa
zjedliśmy zupę, drugie się kończy robić.