reklama
ariska
Fanka BB :)
Aktywnemamy.pl dziewczyny czy któraś się wybiera???
kate lista juz jest zrobiona lista styczniówek
Nie mogę znaleźć ?? Mała podpowiedź.
Aktywnemamy.pl dziewczyny czy któraś się wybiera???
Ja raczej nie. Nie mam juz sił nigdzie jeździć
ariska
Nie mogę znaleźć ?? Mała podpowiedź.
3 temat od samej góry "
NAJNOWSZA LISTA-MAMUS STYCZNIOWYCH 2011-"Zimowe Bobaski z Naszej Paczki""
ariska
malutka dzięki pierwszy raz udało mi się załapać na prezent z rossmana
lez plackiem, dopoki nie boli i skurczybykow nie ma LEŻ, to normalne,ale powinnas lezec.Dziewczyny wybaczcie, że Wam nie odpowiadam, ale mam stracha niezłego...i nie mam kompletnie do tego głowy...Pisałam,że mi brzuch twardnieje, zadzwoniłam do gina , powiedział,żebym brała no spe i mam leżec, jak nie przejdzie, to mam jechac do szpitala...I leżę, przeszło na chwile i znowu stwardniał Kurczę martwię się....(
eee Kochana info z SR to juz dawno przeczytalammoniaivoy spokojnie, bez paniki ja też tak mam....to macica daje Ci znaki ale nie urodzisz...leż a będzie dobrze...poprostu musisz odpocząć ja też tak miewam...
joasiab śliczny avatarek
klaudoos co to nie doczytam?ja się naprodukowałam co mówili na SR a Ty mi mówisz że nie doczytasz?
blondi jak już rozłożysz łóżeczko zrób fotkę i oceń czy warto było tyle czekać
Ja posprzątałam chalupę....najpierw miałam pościerać tylko kurze, później jeszcze umyć łazienkę, z czasem stwierdziłam że jeszcze poodkurzam...pomyć już nie dałam rady bo mi brzuch stwardniał ale jest czysto 2 prania i teraz relax.
Wy randkujecie a ja jadę dziś do teściów, no ale raz na jakiś czas trzeba...
fogia kochana już czytam co się wydarzyło....Mysza głowa do góry będzie dobrze...
w watlu glownym czyli w tym poprostu juz czytam szybko jak mnie nie ma dlugo, i ogarniam co ktores slowo bo inaczej i to zajmuje kuuupe czasu. nawet teeaz pospalam i co? tutaj w tym watku 5 stron w plecy!!!!
mimblusia- stworz suwaczek- bo uciekaja mi twoje posty- jestem wzrokowcem, a lepiej bedzie tez widac ktory to tydzien!
joasia- sliczny avatarek- zostaw taki!
claudia- zmieniaj avatar na swoją twarzyczke- tamten był fajny!
reklama
Podziel się: