reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Dziewczyny wybaczcie, że Wam nie odpowiadam, ale mam stracha niezłego...i nie mam kompletnie do tego głowy...Pisałam,że mi brzuch twardnieje, zadzwoniłam do gina , powiedział,żebym brała no spe i mam leżec, jak nie przejdzie, to mam jechac do szpitala...I leżę, przeszło na chwile i znowu stwardniał:( Kurczę martwię się....:((
lez plackiem, dopoki nie boli i skurczybykow nie ma LEŻ, to normalne,ale powinnas lezec.

moniaivoy spokojnie, bez paniki ja też tak mam....to macica daje Ci znaki ale nie urodzisz...leż a będzie dobrze...poprostu musisz odpocząć:) ja też tak miewam...

joasiab śliczny avatarek:)

klaudoos co to nie doczytam?ja się naprodukowałam co mówili na SR a Ty mi mówisz że nie doczytasz? :):):)

blondi jak już rozłożysz łóżeczko zrób fotkę i oceń czy warto było tyle czekać:)

Ja posprzątałam chalupę....najpierw miałam pościerać tylko kurze, później jeszcze umyć łazienkę, z czasem stwierdziłam że jeszcze poodkurzam...pomyć już nie dałam rady bo mi brzuch stwardniał ale jest czysto:) 2 prania i teraz relax.
Wy randkujecie a ja jadę dziś do teściów, no ale raz na jakiś czas trzeba...

fogia kochana już czytam co się wydarzyło....Mysza głowa do góry będzie dobrze...
eee Kochana info z SR to juz dawno przeczytalam;)

w watlu glownym czyli w tym poprostu juz czytam szybko jak mnie nie ma dlugo, i ogarniam co ktores slowo bo inaczej i to zajmuje kuuupe czasu. nawet teeaz pospalam i co? tutaj w tym watku 5 stron w plecy!!!!

mimblusia- stworz suwaczek- bo uciekaja mi twoje posty- jestem wzrokowcem, a lepiej bedzie tez widac ktory to tydzien!
joasia- sliczny avatarek- zostaw taki!
claudia- zmieniaj avatar na swoją twarzyczke- tamten był fajny!

reklama
Do góry