reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Nie nadanżam dzisiaj z czytaniem, bo cały czas bawię się z Wiki. Albo jestem slepa albo nie widze tych ustawień aby zmienić avatar :(

spokojnie
jeszcze raz
wchodzisz w USTAWIENIA
po lewej stronie masz zakładki 3 z góry to jest MOJE USTAWIENIA
pod tym masz tak

Twój Profil

i masz EDYTUJ AVATAR

i takie opcje
Wpisz adres URL obrazka z innej strony::

lub

Opcja 2 - Wgraj obrazek ze swojego komputera:

Wchodzisz na ta co Cię interesuje

i jak już wczytasz avatar, dajesz ZAPISZ ZMIANY( na dole) i powinien się ten avatar na górze pokazac

powodzenia :-)

reklama
Dziewczyny wybaczcie, że Wam nie odpowiadam, ale mam stracha niezłego...i nie mam kompletnie do tego głowy...Pisałam,że mi brzuch twardnieje, zadzwoniłam do gina , powiedział,żebym brała no spe i mam leżec, jak nie przejdzie, to mam jechac do szpitala...I leżę, przeszło na chwile i znowu stwardniał:( Kurczę martwię się....:((

moniaivoy spokojnie, bez paniki ja też tak mam....to macica daje Ci znaki ale nie urodzisz...leż a będzie dobrze...poprostu musisz odpocząć:) ja też tak miewam...

joasiab śliczny avatarek:)

klaudoos co to nie doczytam?ja się naprodukowałam co mówili na SR a Ty mi mówisz że nie doczytasz? :):):)

blondi jak już rozłożysz łóżeczko zrób fotkę i oceń czy warto było tyle czekać:)

Ja posprzątałam chalupę....najpierw miałam pościerać tylko kurze, później jeszcze umyć łazienkę, z czasem stwierdziłam że jeszcze poodkurzam...pomyć już nie dałam rady bo mi brzuch stwardniał ale jest czysto:) 2 prania i teraz relax.
Wy randkujecie a ja jadę dziś do teściów, no ale raz na jakiś czas trzeba...

fogia kochana już czytam co się wydarzyło....Mysza głowa do góry będzie dobrze...

Dziewczyny wybaczcie, że Wam nie odpowiadam, ale mam stracha niezłego...i nie mam kompletnie do tego głowy...Pisałam,że mi brzuch twardnieje, zadzwoniłam do gina , powiedział,żebym brała no spe i mam leżec, jak nie przejdzie, to mam jechac do szpitala...I leżę, przeszło na chwile i znowu stwardniał:( Kurczę martwię się....:((

Jeżeli cię to niepokoi to jedź do szpitala, niech cię zbadają.

moniaivoy Co do twardości brzucha to ja mam też często twardy, ale przy moich zaparciach to raczej norma. Lekarz mówi, że póki nie boli dziwnie i nie ma plamień to nie należy panikować. Organizm da znać jak będzie źle, tak już jest skonstruowany. Będzie dobrze. Wsłuchaj się w swój organizm a sama będziesz wiedziała czy jest źle. A wtedy idź do lekarza.

Ja idę szykować się na wizytę koleżanek, przecież na baby shower trzeba porobić zdjęcia na pamiątkę :-) Już się nie mogę doczekać prezentów, dla mojej niuni ;-) Jedzenia mam masę więc pewnie będziemy siedzieć do późna. Mój mąż wraca po 17 z pracy i ucieka do koleżanki męża ;-) Życzę miłego, długiego wekendu. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Ja idę się ubierać mój już przyszedł - jupi i idziemy do biedronki, żeby nam znowu chleba nie brakło jak ostatnio :-)

reklama
Mam pytanie, a która z Was ma termin najwcześniej z nas? Może zrobimy jakąś listę :-) Ja mam termin na 20 stycznia więc mogę urodzić pod koniec stycznia. Więc pewnie większość z Was już będzie mamusiami :-)

Do góry