witajcie brzuchatki
gratuluj wszystkim stycznówkom
witaj
tak staram się i do czerwcówek zaglądać bo moja Gabi czerwcowa
ostatnio mam duzo na głowie Gabi, dom, praca, ciąża
dużo tego hehehe
co do mojego samopoczucia to nie jest źle chociaż ostatnio troche mi słabo i brakuje mi powietrza ...
staram sie oszczedzac chociaż przy Gabi to nie jest łatwe ostatnio wszędzie mi włazi do szafek na kanapę na wszystkie schodu a co to będzie jak zacznie chodzić samodzielnie ?? nie wiem
staram się jej nie dzwigać ale różnie to bywa ... a jak ją nosze to zaraz mnie brzuch boli ... to 11 kg
16stego idę do lekarza mam nadzieję ze ten krwiak się wchłonął bo przyznam szczerze że troche mnie to martwi ...
u nas przy Gabi sie nie sprawdziło
co do listy to ja wysyłałam pw 5 czerwca
i nie ma mnie na liście
no nic wyślę jeszcze raz potem
spokojnie
u mnie tez jest przesuniecie o 2 tygodnie ... lekarz mówił ze owulacja mogła nastapic później
nie martw się na zapas
ja mam wizytę 16stego
pozytywne nastawienie działa cuda
pozdrawiam Was serdecznie
gratuluj wszystkim stycznówkom
Karlita chyba znam Cię z czerwcowek 2009, witaj w naszym gronie
witaj
ostatnio mam duzo na głowie Gabi, dom, praca, ciąża
co do mojego samopoczucia to nie jest źle chociaż ostatnio troche mi słabo i brakuje mi powietrza ...
staram sie oszczedzac chociaż przy Gabi to nie jest łatwe ostatnio wszędzie mi włazi do szafek na kanapę na wszystkie schodu a co to będzie jak zacznie chodzić samodzielnie ?? nie wiem
staram się jej nie dzwigać ale różnie to bywa ... a jak ją nosze to zaraz mnie brzuch boli ... to 11 kg
16stego idę do lekarza mam nadzieję ze ten krwiak się wchłonął bo przyznam szczerze że troche mnie to martwi ...
Ciąża i poród - planowanie płci dziecka. Metody planowania płci.
polecam tą stronę! mi za pierwszym razem się potwierdziło zobaczymy jak będzie za drugim![]()
u nas przy Gabi sie nie sprawdziło
co do listy to ja wysyłałam pw 5 czerwca
dziewczyny mam pytanie jak lekarze licza tyg. ciazy bo wg tych internetowych kalendarzy wychodzi mi 8 tydz ale to nie mozliwe bylam u lekarza 28.05 ost.@ mialam 18.04 i na tym 1 USG nie bylo nic jeszcze wiadc oprocz pecherzyka ciazowego jak to moge sobie dokladnie obliczyc kolejna wizyte mam 15.06 denerwuje sie jak nie wiem bo to moja2 ciaza a pierwsza sie niestety obumarla..moze znow cos jest nie tak..
spokojnie
u mnie tez jest przesuniecie o 2 tygodnie ... lekarz mówił ze owulacja mogła nastapic później
nie martw się na zapas
ja mam wizytę 16stego
pozytywne nastawienie działa cuda
pozdrawiam Was serdecznie