reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

zależy od sklepu ja np musiałam dopłacić za adaptery/bazę musiałabyś zadzwonić do danego sklepu i się spytać bo w każdym sklepie jest inaczej jeżeli na stronie internetowej w sklepie masz do wózka dodatki i jest tam do wyboru baza/adaptery to jest podany koszt dodatkowy..najlepiej zadzwoń do sklepu bo ja mówię jak ja miałam przy kupowaniu swojego wózka

reklama
Ostatnia edycja:
U mnie na balkonie się wietrzą pościelki co teściowa uszyła i jeszcze piorę dodatkowo poszewki i ochraniacze do łóżeczka :-)
tak z nudów

Dziewczyny ostatnio mnie korciło, żeby okna umyć....
Szkoda, że już nie mogę..
zlosc2_%28www.e-gify.pl%29.gif

blondi odezwij się po wizycie koniecznie

Kurcze dziś całą noc nie spalam a wiecie, że jak zasnęłam o 5tej do pospałam do 9tej i normalnie jakaś wyspana jestem:-)
claudia - napewno się odezwę, juz się doczekać nie mogę :-)

Wiecie dlaczego jak się chodzi panstwowo to robią tylko 3 USG w ciąży ?
Położna mi mówiła, że tyle mają refundowanych UsG dla jednej kobiety ...
Ja chodzę prywatnie i mam robione co wizytę, co 3 tyg, i jestem spokojniejsza, że lekarz wszystko pomierzy, sprawdzi itp., początkowo mialam zagrożona ciąże i ja osobiście bym się niepokoiła gdybym miała co 3 m-ce usg :-(

Hej dziewczyny,

Ja nie mam znowu na nic siły:((( Płakać mi się chce, pochodziłam trochę po mieszkaniu i brzuch mi się twardy zrobił. Nie wiecie, co to może oznaczać, czy to są te skurcze przepowiadające? Bo juz sama nie wiem czy się schizować, a ostatnio wieczorem prawie codziennie mi twardnieje:(

Kurcze dziś całą noc nie spalam a wiecie, że jak zasnęłam o 5tej do pospałam do 9tej i normalnie jakaś wyspana jestem:-)
claudia - napewno się odezwę, juz się doczekać nie mogę :-)

Wiecie dlaczego jak się chodzi panstwowo to robią tylko 3 USG w ciąży ?
Położna mi mówiła, że tyle mają refundowanych UsG dla jednej kobiety ...
Ja chodzę prywatnie i mam robione co wizytę, co 3 tyg, i jestem spokojniejsza, że lekarz wszystko pomierzy, sprawdzi itp., początkowo mialam zagrożona ciąże i ja osobiście bym się niepokoiła gdybym miała co 3 m-ce usg :-(

Ja mam USG kiedy jest to konieczne...
U mojego lekarza miałam 2 razy a u innego też 2 w 13 i 20 tygodniu ciąży
Następne będę mieć dopiero 25 października, nie mogę się doczekać, ale już się nauczyłam być spokojniejsza i cierpliwsza niż wcześniej....

a tez chodzę prywatnie

moniaivoy mozliwe że to skurcze przepowiadajace ale to nomalne i nie masz sie co martwić, poprsotu sie połoz jak Ci twardnieje. Na tym etapie ciąży to nic strasznego. Tak powiedziła mi ostatnio ginka. Mi tak zaczal twradniej około 26 tygodnia i wtedy przepisała mi tabletki.

claudia 25 listopada:-D

Hej dziewczyny,

Ja nie mam znowu na nic siły:((( Płakać mi się chce, pochodziłam trochę po mieszkaniu i brzuch mi się twardy zrobił. Nie wiecie, co to może oznaczać, czy to są te skurcze przepowiadające? Bo juz sama nie wiem czy się schizować, a ostatnio wieczorem prawie codziennie mi twardnieje:(
kochana to przepowiadajace- jak masz no-spe to sobie zazyj.

mnie dzisiaj znowu boli brzuch miesiaczkowo i w pakiecie gratis zoladek- ale mysle ze to tez przepowiadajace..
dzisiaj musimy zrobic male zakupy na karte kredytowa bo plakac mi sie chce jak czuje glod, skreca mnei strasznei otwieram lodowke- a tu swiatlo.. i alternatywa jest herbata z cukrem.. masakra..

moniaivoy mozliwe że to skurcze przepowiadajace ale to nomalne i nie masz sie co martwić, poprsotu sie połoz jak Ci twardnieje. Na tym etapie ciąży to nic strasznego. Tak powiedziła mi ostatnio ginka. Mi tak zaczal twradniej około 26 tygodnia i wtedy przepisała mi tabletki.

claudia 25 listopada:-D

no tak, kurczę już listopad,
zlosc15_%28www.e-gify.pl%29.gif
jak ten czas leci....
mało go zostało

reklama
Ja mam USG kiedy jest to konieczne...
U mojego lekarza miałam 2 razy a u innego też 2 w 13 i 20 tygodniu ciąży
Następne będę mieć dopiero 25 października, nie mogę się doczekać, ale już się nauczyłam być spokojniejsza i cierpliwsza niż wcześniej....

a tez chodzę prywatnie

25 listopada Kochana:) czyli 15 dni jeszcze ;-)

A Twój lekarz ma USG w gabinecie na każdej wizycie??

Barszczyk czerwony się gotuje do 14tej powinno wszystko zmięknąć :-) tylko uszka z zamrażarki wyciagne, ugotuje i gotowe :-)

Ostatnia edycja:
Do góry