reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

to ja będę miała chyba z 8 sztuk w rozmiarze 56 (PAJACE). wiem, że nie na długo starczą, ale uparłam się, bo przy synku wogóle nie miałam tego rozmiaru i mały topił się w 62, a jak urodził się to miał 58cm. i nie podobało mi się że ciągle mu te stópki wiszą...

batonik - współczuję i trzymam mocno kciuki!!!! musi bbyć dobrze! - tak jak dziewczyny piszą - możesz bez problemu donosić ciążę.
zdawaj relację jak leci i co u Was. mam nadzieję, że nie będziecie musieli być za często w szpitalu. przytulam.

lecę spać. dobrej nocki.

reklama
Aniwar - mąż dziś do nich dzwonił w sprawie łóżeczka, mówil im że ponad 2 tyg temu poszło zamówienie, posprawdzali wszystko i podobno dopiero dziś wysłali, i że w tym tygodniu powinno być:( jestem zdenerwowana, bo gdybysmy zamawiali w ostatniej chwili to mielibyśmy zonka!
W dzień kiedy zamawiałam łóżeczko i robilam przelew pon (25.X) specjalnie zadzwoniłam i zapytałam ile będzie szlo, to mi powiedzieli do 5 dni roboczych, więc liczyłam że tak będzie, ale jak już zleciał kolejny tydzień i nic, teraz jak nie dojdzie do pt to .... ale komentarz mu wystawie... mam nadzieje, ze chodziaż zawartość będzie OK???

DOBRANOC :-)

blondi to faktycznie ten sprzedawca nieodpowiedzialny, bo tak jak piszesz jakbyście zamawiali z dwa tygodnie przed porodem to teraz nie mielibyście gdzie dzidziusia połozyć....z resztą inaczej mówil na poczatku a inaczej wyszlo...i to nie kosztuje mało kaski....parażka niektórzy Ci sprzedawcy.

Witam się z Wami z niezbyt dobrymi wiadomościami :-( niestety rokowania na wyjście ze szpitala są nikłe bo wykryli u nas cholestazę :-( nie wiem co będzie dalej na razie psychicznie nie mogę dojść do siebie w piątek mają powtórzyć badania biochemiczne krwi :-(

Trzymaj się kochana, jesteśmy całym serduszkiem z Tobą i Twoją dzidziunią :)

Ja się zastanawiam czy w niedzielę odwiedzić tą moją psiapsiółkę. Bo w czwartek wyjeżdżamy do mojej rodziny do Piły i chyba w sobotę wrócimy. Rozmawiałam z mamą dzisiaj i ona mówi, że nie powinnam mieć obaw a mi jakoś głupio z brzuchem jechać do niej jak ona miała dzisiaj zabieg... Pewnie do niedzieli wyjdzie ze szpitala, nic dzisiaj nie pisała do mnie, jutro z rana się do niej odezwę... Oni mają już jedną córeczkę, 2.5 roczku ma Agatka i mieli problemy u niej z bioderkami, dopiero jak miała 1.5 roku to wyjęli ją z gipsu, przeszła mała naprawdę koszmar... Kilka razy jej gips zmieniali, na wyciągu 2 miesiące leżała i rozciągali jej te biedne stawy... Teraz już biega jak szalona. Jak im powiedzieliśmy, że spodziewamy się dziecka to też się napalili i udało im się po 3 miesiącach... Tak mi ich szkoda, wczoraj ten sms - po prostu szok...

Aniwar - mąż dziś do nich dzwonił w sprawie łóżeczka, mówil im że ponad 2 tyg temu poszło zamówienie, posprawdzali wszystko i podobno dopiero dziś wysłali, i że w tym tygodniu powinno być:( jestem zdenerwowana, bo gdybysmy zamawiali w ostatniej chwili to mielibyśmy zonka!
W dzień kiedy zamawiałam łóżeczko i robilam przelew pon (25.X) specjalnie zadzwoniłam i zapytałam ile będzie szlo, to mi powiedzieli do 5 dni roboczych, więc liczyłam że tak będzie, ale jak już zleciał kolejny tydzień i nic, teraz jak nie dojdzie do pt to .... ale komentarz mu wystawie... mam nadzieje, ze chodziaż zawartość będzie OK???

DOBRANOC :-)

Daj znać jak tylko dojdzie, oby było dobre - kurczę no , skoro chcą mieć pozytywny komentarz, niech Ci dadzą zniżkę za zwłokę ;-D
am tak to wystaw im zły....
ileż można czekać

Też już się kładę - dobranoc papapapa

Batonik bedzie dobrze. fajnie masz, że Twój gin pracuje w tym szpitalu, to sie lepiej Toba zajmie. Mnie tez wszystko swedziało i dlatego poszłam do szpitala to mnie dr Koch wysłał do szpitala zakaźnego i wogóle sie ta moja wysypka nie przejeli a po porodzie na obchodzie wielokrotnie zgłaszałam i nic. Juz kiedys pisałam, że ta wysypka utrzymywała się jeszcze 3 tygodnie po porodzie i swędziało okropnie.
A i jeszcze chciałam sie zapytac...bo niektóre ubranka np body mam 56 ale przylozyłam je do ubranek 62 i one są w zasadzie takiej samej wielkości tylko na metce inny rozmiar...noi sama już nie wiem jaki to rozmiar czy 56 czy 62....dla mnie sa malutkie ale ja nie mam doswiadczenia z niemowlakami i moze okażą się za male albo za duże i juz sama nie wiem co robić...czy dokupywac 56 czy nie...bo jak beda za duze to potem sie okaże że nie mam na poczatek w co ubrac dzidzi....i juz siezagubiłam:-(
No twoim miejscu bym nie dokupowała mniejszych, bo można rękawki podwinąć, a na pajace czy śpioszki założyc skarpetki i będzie ok. Każdy producent ma inną rozmiarówkę i własnie moze się okazać że rozmiar 56 równa sie rozmairowi 62 u innego producenta.

ja juz mówie dopbranoc, pa, pa

reklama
No ja idę pranie wywiesić bo jeszcze dzisiaj musiałam wstawić coby moje ogrodniczki wyschły mi na wyjazd :)
Dobranoc dziewczynki, miłych snów :)

Do góry