reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

batonik- niech powtarzaja i niech robia co musza!!!!! a nawet jak trzeba niech wyciagaja z brzucha! to juz 32tydz ciazy- najwieksze zagrozenie za Tobą. mysl pozytywnie- wiem łatwo się mowi- ale musisz byc nastawiona optymistycznie!!! oni juz wiedza co maja robic!!!!! i pamietaj malutka bedzie zdrowa- bo szybko to dziadostwo wykryli i działają!!!!!

tylko nie czytaj zadnych info na necie. sluchaj co lekarze mowia, nie doczytuj sie info na necie!!!!! kazdy przypadek jest inny!!!!

reklama
batonik-Głowa do góry!!!!moja kumpela tez to miała...próbowali łagodzić lekami,i zrobili jej cc dzidziuś zdrowy był.Wiec tak jak pisze klaudoos będzie ok

Martusia ja podaję Wiki ten ribomunyl od czerwca. I ona chyba do przedszkola pójdzie dopiero od marca, i już się smuci, bo uwielbia chodzić.

Batonik - trzymaj się kochana. Będzie dobrze - musi być.

Dla reszty buziolki :)

... na razie nic konkretnego :-( mamy mieć zapisy ktg częste i w piątek powtórka biochemii :-( a co będzie dalej to aż boję się myśleć :-(wysiadam psychicznie od natłoku informacji z dnia dzisiejszego, mam tylko nadzieję że moja Królewna będzie zdrowa i cała :-(

Nie martw sie, bedzie na pewno zdrowa! Wszystko bedzie dobrze!

Ewcia przykro mi z powodu kolezanki :( Nastepnym razem, na pewno jej sie uda!

Malta
gratuluje duzego synusia :)

damqelle mam nadzieje, ze ani szybko przejdzie

A ja troszke porobilam w domu, synek niestety nie chcial drzemac dzisiaj i caly dzien mi zawziecie "pomagal"... Wykonczy mnie ten maly urwis kiedys ;)

Witam się z Wami z niezbyt dobrymi wiadomościami :-( niestety rokowania na wyjście ze szpitala są nikłe bo wykryli u nas cholestazę :-( nie wiem co będzie dalej na razie psychicznie nie mogę dojść do siebie w piątek mają powtórzyć badania biochemiczne krwi :-(

przykro kochana, miej jeszcze troszkę siły - będzie dobrze

Coś mi się działo od jakiegoś czasu z matrycą od laptopa, a gwarancja minęła, mąż coś zaglądał do środka i chyba naprawił bo obraz przestał skakać! ;-)

Malta - super, że u niemowlaczka wszystko dobrze:-) gratuluję udanej wizyty :-)
batonik - 3mam kciuki za pozytywne nastawienie Twoje, mam nadzieje, że w szpitalu dobrze się Tobą zajmą :-)

Idę szykować jakąś kolacje :-)

Witam się z Wami z niezbyt dobrymi wiadomościami :-( niestety rokowania na wyjście ze szpitala są nikłe bo wykryli u nas cholestazę :-( nie wiem co będzie dalej na razie psychicznie nie mogę dojść do siebie w piątek mają powtórzyć badania biochemiczne krwi :-(
Nie zamartwiaj się - ja kiedyś czytałam o tej cholestazie bo swędziało mnie całe ciało i robiłam badania. Po prostu szybciej starzeje się macica - ale maluszkowi nic nie grozi. Jak będziesz pod stałą opieką po prostu szybciej będzie przy Tobie. :) To nie takie straszne jak bakterie które bezpośrednio zagrażają życiu dziecka. Będzie dobrze :)

reklama
cześć
jestem nowa na tym forum pisałam z lutówkami bo przewidywany termin miał być na 2 lutego ale dzisiaj komputer wyliczył 30 styczeń więc z wami też się zapoznam

Jestem Lizzy mam 26 lat i czekam na moją córeczkę Alicję

Do góry