reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

batonik- niech powtarzaja i niech robia co musza!!!!! a nawet jak trzeba niech wyciagaja z brzucha! to juz 32tydz ciazy- najwieksze zagrozenie za Tobą. mysl pozytywnie- wiem łatwo się mowi- ale musisz byc nastawiona optymistycznie!!! oni juz wiedza co maja robic!!!!! i pamietaj malutka bedzie zdrowa- bo szybko to dziadostwo wykryli i działają!!!!!

tylko nie czytaj zadnych info na necie. sluchaj co lekarze mowia, nie doczytuj sie info na necie!!!!! kazdy przypadek jest inny!!!!

reklama
batonik-Głowa do góry!!!!moja kumpela tez to miała...próbowali łagodzić lekami,i zrobili jej cc dzidziuś zdrowy był.Wiec tak jak pisze klaudoos będzie ok

Martusia ja podaję Wiki ten ribomunyl od czerwca. I ona chyba do przedszkola pójdzie dopiero od marca, i już się smuci, bo uwielbia chodzić.

Batonik - trzymaj się kochana. Będzie dobrze - musi być.

Dla reszty buziolki :)

... na razie nic konkretnego :-( mamy mieć zapisy ktg częste i w piątek powtórka biochemii :-( a co będzie dalej to aż boję się myśleć :-(wysiadam psychicznie od natłoku informacji z dnia dzisiejszego, mam tylko nadzieję że moja Królewna będzie zdrowa i cała :-(

Nie martw sie, bedzie na pewno zdrowa! Wszystko bedzie dobrze!

Ewcia przykro mi z powodu kolezanki :( Nastepnym razem, na pewno jej sie uda!

Malta
gratuluje duzego synusia :)

damqelle mam nadzieje, ze ani szybko przejdzie

A ja troszke porobilam w domu, synek niestety nie chcial drzemac dzisiaj i caly dzien mi zawziecie "pomagal"... Wykonczy mnie ten maly urwis kiedys ;)

Witam się z Wami z niezbyt dobrymi wiadomościami :-( niestety rokowania na wyjście ze szpitala są nikłe bo wykryli u nas cholestazę :-( nie wiem co będzie dalej na razie psychicznie nie mogę dojść do siebie w piątek mają powtórzyć badania biochemiczne krwi :-(

przykro kochana, miej jeszcze troszkę siły - będzie dobrze

Coś mi się działo od jakiegoś czasu z matrycą od laptopa, a gwarancja minęła, mąż coś zaglądał do środka i chyba naprawił bo obraz przestał skakać! ;-)

Malta - super, że u niemowlaczka wszystko dobrze:-) gratuluję udanej wizyty :-)
batonik - 3mam kciuki za pozytywne nastawienie Twoje, mam nadzieje, że w szpitalu dobrze się Tobą zajmą :-)

Idę szykować jakąś kolacje :-)

Witam się z Wami z niezbyt dobrymi wiadomościami :-( niestety rokowania na wyjście ze szpitala są nikłe bo wykryli u nas cholestazę :-( nie wiem co będzie dalej na razie psychicznie nie mogę dojść do siebie w piątek mają powtórzyć badania biochemiczne krwi :-(
Nie zamartwiaj się - ja kiedyś czytałam o tej cholestazie bo swędziało mnie całe ciało i robiłam badania. Po prostu szybciej starzeje się macica - ale maluszkowi nic nie grozi. Jak będziesz pod stałą opieką po prostu szybciej będzie przy Tobie. :) To nie takie straszne jak bakterie które bezpośrednio zagrażają życiu dziecka. Będzie dobrze :)

reklama
cześć
jestem nowa na tym forum pisałam z lutówkami bo przewidywany termin miał być na 2 lutego ale dzisiaj komputer wyliczył 30 styczeń więc z wami też się zapoznam

Jestem Lizzy mam 26 lat i czekam na moją córeczkę Alicję

Do góry