reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ja juz wrocilam ze spacerku- u mnie tez dzisiaj ladnie wiec troche pochodzilam. Ale teraz cos juz zmeczona jestem wiec moze zdrzemne sie chwilke bo wieczorem na SR jedziemy. Moze przed zajeciami kawke wypije bo chyba naprawde cisnienie niskie bo jakas mocno senna jestem.
Ewa bardzo wspolczuje kolezance.. To napewno ciezkie przezycie dla kobiety.. ehh..
Monia-t gratulacje dla meza. Koniecznie musicie to jakos uczcic- jedzonko na miescie to dobry pomysl ;)
Malta- super ze z malenstwem wszystko dobrze, zdrowo rosnie:)

i ja się witam po długim czasie!
ostatnio zalatana strasznie, szkoła rodzenia 2 razy w tygodniu jednak bardzo absorbuje, a tu jeszcze niezapowiedziani goście się trafili, wizyty itp.
ja byłam u ginki wczoraj, z Alą wszystko dobrze, pępowina, łożysko, wody ok.
bardzo się cieszę :-)
gratuluję też wszystkim udanych wizyt.
a chorującym dzieciaczkom życzę dużo zdrowia.
dziś przyjeżdża facet z szafką do łazienki wreszcie, więc zacznie się popołudniowe sprzątanie i układanie i wreszcie pokoik zaczniemy ogarniać chociaż na razie malutka i tak z nami będzie spała w pokoju.
poza tym któraś pisała o skręconej kostce - mi lekarz mówił że nie wolno altacetu stosować :-(
nadrabiałam dziś Was całe do południa, mam nadzieję, że już będę na bieżąco.
serdecznie pozdrawiam :-D

zamiast altacetu mozna kompres z octu,tez wyciąga opuchliznę
Malta-gratuluję udanej wizyty,dobrze ze zdrowe maleństwo:)i piękna waga:)
Ewcia-Oj ..smutne...wiem co przechodzi kolezanka,będzie dobrze...następnym razem Na pewno się uda utrzymać ciązę i dzidzius bedzie zdrowy.Swoją drogą natura wie co robi.

My wróciliśmy niedawno od lekarza,osłuchowo juz mały ok,bidula przez te choroby schudł mi kilogram.Jeszcze mam mu podawać syrop z 4 dni..dostaliśmy receptę na ten ribomunyl więc od 29 go rozpoczynamy uodparnianie:)Przez 3 tyg później przerwa 14 dni i znow kolejna dawka.Porozmawiałam z lekarką i dala mi do zrozumienia ze dobrze aby do 16 stego grudnia nie chodził do przedszkola tylko aby go przytrzymać w domu,aby sie organizm zregenerował.No i zeby sens miała ta szczepionka..więc pewnie dopiero po nowym roku.A pozniej dzidziu s mały i tez zeby go nie zarażał......ech

Ja wróciłam dopiero z miasta, zrobiłam chyba ze sto kilometrów hehe :-D
Idę jeszcze do kuzynki na moment i dopiero potem już zostaję w domu
Jestem już troszkę zmęczona, no ale cóż na odpoczynek później przyjdzie pora.....

Ariska a kiedy zamawiałaś te pieluszki,bo ja za tym drugim razem jak któraś z dziewczyn wrzuciła link,bo wiem ze jak za 1 razem dziewczyny pozamawiały to juz jakiś czas temu dostaly,bo zamawiałam 27 paź

Ostatnia edycja:
U mnie się udało z pieluszkami, ale z lovelą niestety nie...
ale nie można mieć wszystkiego prawda??

Biorę się zaraz za mycie garów...

A dzisiaj będziemy robić wieczorkiem to

o ile mąż kupi mi mleko

reklama
właśnie wróciłam z Anią i strasznie biedaczka się nacierpiała - nie potrafi zrobić kupy i już całą pupcię ma oszczypaną. Aż poszła spać z tego bólu. A ja się wezmę za sprzątanie - bo przy szukaniu w szufladzie pistoletu na klej zrobiłam tam niezłą roz... Czy też ja muszę wszystko magazynować? Straszny chomik ze mnie

Do góry