reklama
Ja juz wrocilam ze spacerku- u mnie tez dzisiaj ladnie wiec troche pochodzilam. Ale teraz cos juz zmeczona jestem wiec moze zdrzemne sie chwilke bo wieczorem na SR jedziemy. Moze przed zajeciami kawke wypije bo chyba naprawde cisnienie niskie bo jakas mocno senna jestem.
Ewa bardzo wspolczuje kolezance.. To napewno ciezkie przezycie dla kobiety.. ehh..
Monia-t gratulacje dla meza. Koniecznie musicie to jakos uczcic- jedzonko na miescie to dobry pomysl
Malta- super ze z malenstwem wszystko dobrze, zdrowo rosnie
Ewa bardzo wspolczuje kolezance.. To napewno ciezkie przezycie dla kobiety.. ehh..
Monia-t gratulacje dla meza. Koniecznie musicie to jakos uczcic- jedzonko na miescie to dobry pomysl
Malta- super ze z malenstwem wszystko dobrze, zdrowo rosnie
joasienka1
Fanka BB :)
i ja się witam po długim czasie!
ostatnio zalatana strasznie, szkoła rodzenia 2 razy w tygodniu jednak bardzo absorbuje, a tu jeszcze niezapowiedziani goście się trafili, wizyty itp.
ja byłam u ginki wczoraj, z Alą wszystko dobrze, pępowina, łożysko, wody ok.
bardzo się cieszę :-)
gratuluję też wszystkim udanych wizyt.
a chorującym dzieciaczkom życzę dużo zdrowia.
dziś przyjeżdża facet z szafką do łazienki wreszcie, więc zacznie się popołudniowe sprzątanie i układanie i wreszcie pokoik zaczniemy ogarniać chociaż na razie malutka i tak z nami będzie spała w pokoju.
poza tym któraś pisała o skręconej kostce - mi lekarz mówił że nie wolno altacetu stosować :-(
nadrabiałam dziś Was całe do południa, mam nadzieję, że już będę na bieżąco.
serdecznie pozdrawiam
ostatnio zalatana strasznie, szkoła rodzenia 2 razy w tygodniu jednak bardzo absorbuje, a tu jeszcze niezapowiedziani goście się trafili, wizyty itp.
ja byłam u ginki wczoraj, z Alą wszystko dobrze, pępowina, łożysko, wody ok.
bardzo się cieszę :-)
gratuluję też wszystkim udanych wizyt.
a chorującym dzieciaczkom życzę dużo zdrowia.
dziś przyjeżdża facet z szafką do łazienki wreszcie, więc zacznie się popołudniowe sprzątanie i układanie i wreszcie pokoik zaczniemy ogarniać chociaż na razie malutka i tak z nami będzie spała w pokoju.
poza tym któraś pisała o skręconej kostce - mi lekarz mówił że nie wolno altacetu stosować :-(
nadrabiałam dziś Was całe do południa, mam nadzieję, że już będę na bieżąco.
serdecznie pozdrawiam
martusia29
zamiast altacetu mozna kompres z octu,tez wyciąga opuchliznę
Malta-gratuluję udanej wizyty,dobrze ze zdrowe maleństwoi piękna waga
Ewcia-Oj ..smutne...wiem co przechodzi kolezanka,będzie dobrze...następnym razem Na pewno się uda utrzymać ciązę i dzidzius bedzie zdrowy.Swoją drogą natura wie co robi.
My wróciliśmy niedawno od lekarza,osłuchowo juz mały ok,bidula przez te choroby schudł mi kilogram.Jeszcze mam mu podawać syrop z 4 dni..dostaliśmy receptę na ten ribomunyl więc od 29 go rozpoczynamy uodparnianiePrzez 3 tyg później przerwa 14 dni i znow kolejna dawka.Porozmawiałam z lekarką i dala mi do zrozumienia ze dobrze aby do 16 stego grudnia nie chodził do przedszkola tylko aby go przytrzymać w domu,aby sie organizm zregenerował.No i zeby sens miała ta szczepionka..więc pewnie dopiero po nowym roku.A pozniej dzidziu s mały i tez zeby go nie zarażał......ech
Malta-gratuluję udanej wizyty,dobrze ze zdrowe maleństwoi piękna waga
Ewcia-Oj ..smutne...wiem co przechodzi kolezanka,będzie dobrze...następnym razem Na pewno się uda utrzymać ciązę i dzidzius bedzie zdrowy.Swoją drogą natura wie co robi.
My wróciliśmy niedawno od lekarza,osłuchowo juz mały ok,bidula przez te choroby schudł mi kilogram.Jeszcze mam mu podawać syrop z 4 dni..dostaliśmy receptę na ten ribomunyl więc od 29 go rozpoczynamy uodparnianiePrzez 3 tyg później przerwa 14 dni i znow kolejna dawka.Porozmawiałam z lekarką i dala mi do zrozumienia ze dobrze aby do 16 stego grudnia nie chodził do przedszkola tylko aby go przytrzymać w domu,aby sie organizm zregenerował.No i zeby sens miała ta szczepionka..więc pewnie dopiero po nowym roku.A pozniej dzidziu s mały i tez zeby go nie zarażał......ech
ariska
ja właśnie dostalam pieluszki te próbne z pampersa i jeszcze jedne przyjdą do mojego M to będzie akurat na wypróbowanie czekam jeszcze na próbkę z lovela
C
claudia4you
Gość
Ja wróciłam dopiero z miasta, zrobiłam chyba ze sto kilometrów hehe
Idę jeszcze do kuzynki na moment i dopiero potem już zostaję w domu
Jestem już troszkę zmęczona, no ale cóż na odpoczynek później przyjdzie pora.....
Idę jeszcze do kuzynki na moment i dopiero potem już zostaję w domu
Jestem już troszkę zmęczona, no ale cóż na odpoczynek później przyjdzie pora.....
martusia29
Ariska a kiedy zamawiałaś te pieluszki,bo ja za tym drugim razem jak któraś z dziewczyn wrzuciła link,bo wiem ze jak za 1 razem dziewczyny pozamawiały to juz jakiś czas temu dostaly,bo zamawiałam 27 paź
Ostatnia edycja:
ariska
no ja też zamawiałam coś pod koniec października też z tego 2 linka którego dziewczyny podały więc też powinnaś niedługo dostać
C
claudia4you
Gość
reklama
właśnie wróciłam z Anią i strasznie biedaczka się nacierpiała - nie potrafi zrobić kupy i już całą pupcię ma oszczypaną. Aż poszła spać z tego bólu. A ja się wezmę za sprzątanie - bo przy szukaniu w szufladzie pistoletu na klej zrobiłam tam niezłą roz... Czy też ja muszę wszystko magazynować? Straszny chomik ze mnie
Podziel się: