reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

fogia tak ta lacibiosfemina to tabletki ale super działają na dóżnego rodzaju drożdżaki i temu podobne....mnie już kilka razy uratowała:)

Idę dziewczyny spać....mam takiego nerwa że muszę się trochę wyciszyć....miłej nocki

przykro mi z powodu męża - pamiętaj... to tylko faceci... nie ma idealnych.

reklama
Nie mam TVN STYLE :-(

klaudoos ja mam identyczny stanik rozmiar 75 D i z tej samej firmy - kuzynka tez go zamawiała na allegro i ja mam go w miseczkach dobry!!
Tyle, że teraz noszę rozmiar 75B więc chyba coś jest nie tak, prawda?
a dodam , że z tyłu ledwo go dopinam taki ciasny jakiś

Kurczę oby ten Twój okazał się dobry
a jaki Ty rozmiar zamówiłaś?
taki jak teraz masz?

Claudia prawidłowo jest tak że im mniejszy obwód stanika tym większa miska.

Polecam forum LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl jest dużo ciekawych linków i stron.

Stanik np. rozmiaru 75E wcale nie jest większy od 90C. Choć tak by się mogło wydawać.

Klaudoss
- a jaki teraz nosisz rozmiar? ja zawsze jakoś 90D, a dostałam 85D i niestety miski za małe i też myślę nad F :)

Tysia -proponuję zapytac w sklepach rehabilitacyjnych zawsze tam taniej niż w aptece, czy wkładki czy figi itp. sama jeszcze nie byłam ale podobno taniej :-)

Czekam na finał, mam nadzieje, że nie wejda znów sami spiewający bo już jest 4 finalistów śpiewających ... kwestia gustu...

dziecię w łóżku i o dziwo już śpi :szok::szok::szok: ale oczywiście przed zaśnięciem tysiąc pytań: gdzie tatuś, kiedy wróci, a dlaczego nie dzisiaj i zadzwońmy do tatusia, napiszmy smska... :-(

fogia tak ta lacibiosfemina to tabletki ale super działają na dóżnego rodzaju drożdżaki i temu podobne....mnie już kilka razy uratowała:)

Idę dziewczyny spać....mam takiego nerwa że muszę się trochę wyciszyć....miłej nocki
to jeśli to tabletki to może sobie na razie odpuszczę, na razie i tak biorę sporo leków doustnych, antybiotyk, syropki na kaszel i inne pierdułki.

spokojnych snów Ci życzę, odpocznij kochana, spróbuj się zrelaksować. Oby z jutrzejszym dniem poprawił Ci się nastrój.

hej dziewczyny, troche mnie nie bylo. kurde czasu nie ma na nic :(
troche was nadrobilam ale nie wiem co ktorej odpisac bo wiedze, ze sporo sie dzialo.

dzisiaj dowiedzialam sie, ze dzieci kolezanki sa chore na ospe a miska bawila sie z nimi pare dni temu i zastanawiam sie czy sie zarazila bo w tamtym, roku byla szczepiona na ospe. ja juz mialam ospe i polpasca wiec sie nie martwie zbytnio bo w jak bylam z miska w ciazy to moj mial polpasca i sie nie zazailam.
nrazie obserwuje miske bo jakas ospala ostatnio jest .
toska daje czadu plecy zaczynaja bolec :( kopniaki coraz bardziej bolesne hehe no i znow mnie czasem mecza wymioty i nudnosci eh, jak cudownie byc w ciazy hehe

Claudia prawidłowo jest tak że im mniejszy obwód stanika tym większa miska.

Polecam forum LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl jest dużo ciekawych linków i stron.

Stanik np. rozmiaru 75E wcale nie jest większy od 90C. Choć tak by się mogło wydawać.

Klaudoss
- a jaki teraz nosisz rozmiar? ja zawsze jakoś 90D, a dostałam 85D i niestety miski za małe i też myślę nad F :)
no ja wchodze w stare staniki z okresu monstrum czyli przed odchudzaniem;) i mam 90-95d ale musza sie naciagac. mam jeden ciazowy 95dd i taki dziwny jest a cycki wisza w nim bo to bez fiszbinow.

hej dziewczyny, troche mnie nie bylo. kurde czasu nie ma na nic :(
troche was nadrobilam ale nie wiem co ktorej odpisac bo wiedze, ze sporo sie dzialo.

dzisiaj dowiedzialam sie, ze dzieci kolezanki sa chore na ospe a miska bawila sie z nimi pare dni temu i zastanawiam sie czy sie zarazila bo w tamtym, roku byla szczepiona na ospe. ja juz mialam ospe i polpasca wiec sie nie martwie zbytnio bo w jak bylam z miska w ciazy to moj mial polpasca i sie nie zazailam.
nrazie obserwuje miske bo jakas ospala ostatnio jest .
toska daje czadu plecy zaczynaja bolec :( kopniaki coraz bardziej bolesne hehe no i znow mnie czasem mecza wymioty i nudnosci eh, jak cudownie byc w ciazy hehe
no kochana raczej sie zarazila! przez 2 tyg jest stadium utajone- czyli sie rozwija.. nawet jak byla szczepiona to poprostu lagodniej powinna przechodzic..

ja właśnie stanik bym się bała na allegro kupić bo mam do karmienia niby ten sam rozmiar które nosze teraz i jest dużo za mały :/

A i do karmienia koniecznie ciemne , bo białe żółkną od mleka i potem brzydko wyglądają

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie ze stanikami duzy problem bo tak naprawde rozmiar rozmiarowi nie rowny. ja juz w stanik, ktory mialam do karmienia przy misce jest za maly :( a ostatnio zaczela mnie skora mna piersiach swedziec i bola mnie piersi wiec pewnie mleczarnia zaczyna rosnac.

czyli klaudoss mowiesz, ze mam sie przygotowac na ospe?? dobrze wiedziec bede obserwowac michaske

Do góry