reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

batonik pamiętamy Cię, wracaj szybciutko do domku i oby wszystko było dobrze z Wami - fajnie że napisałaś , pomimo pobytu w szpitalu

No wiecie ja stanik też wole przymierzyć....
Tamte dostałam i nawet się cieszę , bo mam zaoszczędzone, do tego co klaudoos zamówiła wchodzę, mam dobry, ale troszkę jakby mi urosły to się kawałek cycka zmieści
chociaż nie chcę żeby mi rosły :no:

reklama
mi malzon dzisiaj piersi ogladal i wazyl;) i stwierdzil ze nie urosly ale sa ciezkie! szczerze miwiac teraz na dzien dzisiejszy podobaja mi sie;) wyrobily sie hihi

claudoia- facet odpisal ze wysle wiekszy;)

mi malzon dzisiaj piersi ogladal i wazyl;) i stwierdzil ze nie urosly ale sa ciezkie! szczerze miwiac teraz na dzien dzisiejszy podobaja mi sie;) wyrobily sie hihi

claudia- facet odpisal ze wysle wiekszy;)

Fajnie ja trzymam kciuki oby był dobry na Ciebie....
Bo wtedy mi będzie źle , że Cię nakręciłam :zawstydzona/y:

Mi się mój biust też podoba teraz, ale większego nie chcę mieć
Jestem niska i to by mi nie pasowało

Fajnie ja trzymam kciuki oby był dobry na Ciebie....
Bo wtedy mi będzie źle , że Cię nakręciłam :zawstydzona/y:

Mi się mój biust też podoba teraz, ale większego nie chcę mieć
Jestem niska i to by mi nie pasowało

Nie chcę straszyć ale na początku jak dostaniesz pokarmu to napewno urosną i dopiero z czasem jak się laktacja unormuje to mogą wrócić np do tego stanu co teraz

fajnie dziewczyny, ze juz mcie staniki do karmienia:-) ja jeszcze nic nie mam ale bede chyba kupowac w noramalnym sklepie bo musze przymierzyc zeby byl wygodny. Narazie smigam w moich stanikach sprzed ciązy wlasciwie to mam takie 3 w ktore wchodze i narazie starczy ale wiadomo do karmienia chcialabym miec te odpinane bo wygladaja na wygodniejsze nic takie normalne:-)

Narazie piersi mi troche urosly ale nic mi z nich nie leci, nie swedza żadnych objawów ze bedzie mleczko dla dzidzi:-( myślicie, że to zly znak czy nie ma znaczenia jeszcze teraz, bo mleko może sie pojawić??

claudia- nawet gdyby byl za duzy w misce- to spokojnie cala piers mi wejdzie;) nie raz tak juz mialam;)
dzieki ze mi wogole napisalas wole miec wiekszy niz mniejszy.
ja sie bardziej obawiam nawalu pokarmu i jak bede wychodzila zimą z psem i młodym to tetrowe bede musiala nakladac zeby cycki nie zmarzly. kolezanka tak "przeziebila" i miala rozcinane- podobno bol gorszy od porodowego:(

claudia- nawet gdyby byl za duzy w misce- to spokojnie cala piers mi wejdzie;) nie raz tak juz mialam;)
dzieki ze mi wogole napisalas wole miec wiekszy niz mniejszy.
ja sie bardziej obawiam nawalu pokarmu i jak bede wychodzila zimą z psem i młodym to tetrowe bede musiala nakladac zeby cycki nie zmarzly. kolezanka tak "przeziebila" i miala rozcinane- podobno bol gorszy od porodowego:(

Nie strasz nawet....

No dlatego mi ariska taki rozm wystarczy... ale chyba każda kobieta ma inaczej

reklama
No dobranoc laseczki, miłych snów i spokojnej nocki, ja idę leżeć i patrzeć jak mój gra...
plecy mi wysiadają to się położę- do jutra
best4_%28www.e-gify.pl%29.gif

Do góry