reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej dziewczyny! nocka dzisiaj okej w miarę, teraz jestem już po śniadaniowej drzemce:) miałam ochotę na coś słodkiego, wiec wcinam krówkę:p fajnie wam że możecie tak sobie latać i jeździć wszędzie...ja muszę leżeć plackiem jak najwięcej..bo zaraz się napinam:/a o spacerze z psem mogę zapomnieć, tylko na siku i z powrotem, a nie jak wcześniej,że 2h..ehh..dobrze, że teść go zabiera ze swoim na dłuższy spacer, to się wybiega codziennie:) dzisiaj ciąg dalszy puchnięcia, ciśnienie mierzyłam, mam niskie, także to chyba nic groźnego, objawów gestazy też nie mam..cóż tak musi być:p
Na obiadek robię mielone z sosem i surówką, m od 3 dni na ,,diecie,,:p nie je ziemniaków, frytek, makaronów:) uważa że to tuczy:p

reklama
hej dziewczyny! nocka dzisiaj okej w miarę, teraz jestem już po śniadaniowej drzemce:) miałam ochotę na coś słodkiego, wiec wcinam krówkę:p fajnie wam że możecie tak sobie latać i jeździć wszędzie...ja muszę leżeć plackiem jak najwięcej..bo zaraz się napinam:/a o spacerze z psem mogę zapomnieć, tylko na siku i z powrotem, a nie jak wcześniej,że 2h..ehh..dobrze, że teść go zabiera ze swoim na dłuższy spacer, to się wybiega codziennie:) dzisiaj ciąg dalszy puchnięcia, ciśnienie mierzyłam, mam niskie, także to chyba nic groźnego, objawów gestazy też nie mam..cóż tak musi być:p
Na obiadek robię mielone z sosem i surówką, m od 3 dni na ,,diecie,,:p nie je ziemniaków, frytek, makaronów:) uważa że to tuczy:p

skoro musisz, to odpoczywaj, już niedługo będzie po wszystkim
mnie też szlag trafia że mój mi odkurzać zabronił

takie uroki ale chyba muszę uważać też , bo skoro przy badaniu czułam ból jak lekarz rękę włożył, dziecko nisko i żartów nie ma
już i tak wielu rzeczy nie mogę robić....

chcę w końcu do formy wrócić

Witam ranne ptaszki:)

Ja jak zwykle wstałam późno, ale taka jakaś rozbita jestem, muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć, bo zwariuję w domu. Poza tym przeziębienie dalej mnie trzyma i postanowiłam dzis zrobic sobie syrop domowy z czosnku, bo juz mnie szlak trafia, nic innego nie pomaga...Przeszło na chwile i znowu to samo...

Tysia- ja tez muszę dużo teraz leżeć, i nie przemęczać się...Ale mam nadzieję, że krótki spacerek mi nie zaszkodzi...

Dziewczyny witam się, po sniadanku :-)
Był kurier i przyniósł firankę, wczoraj rano przelałam kasę dziś jest firanka SZOK! A na łóżeczko czekam 2 tygodnie ???
Cieszę się bardzo, zaraz ją przepłukam i przeprasuje, a jak powieszę to wstawie foto :-)

Ja sie zbieram dziewczyny na krotki spacer. Wieje mocno ale sie dobrze opatule i przynajmniej z pol godzinki na powietrzu pobede a przy okazji jakies zakupy zrobie:)

Ja idę na spacerek
i do sklepu, na pocztę...

sama nie wiem czy by tu jakiegoś ciasta nie zrobić na weekend
tyle, że zrobiłabym coś na zimno :-)
zobaczymy
idę więc, odezwę się jak wrócę

reklama
Do góry