reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej dziewczyny! nocka dzisiaj okej w miarę, teraz jestem już po śniadaniowej drzemce:) miałam ochotę na coś słodkiego, wiec wcinam krówkę:p fajnie wam że możecie tak sobie latać i jeździć wszędzie...ja muszę leżeć plackiem jak najwięcej..bo zaraz się napinam:/a o spacerze z psem mogę zapomnieć, tylko na siku i z powrotem, a nie jak wcześniej,że 2h..ehh..dobrze, że teść go zabiera ze swoim na dłuższy spacer, to się wybiega codziennie:) dzisiaj ciąg dalszy puchnięcia, ciśnienie mierzyłam, mam niskie, także to chyba nic groźnego, objawów gestazy też nie mam..cóż tak musi być:p
Na obiadek robię mielone z sosem i surówką, m od 3 dni na ,,diecie,,:p nie je ziemniaków, frytek, makaronów:) uważa że to tuczy:p

reklama
hej dziewczyny! nocka dzisiaj okej w miarę, teraz jestem już po śniadaniowej drzemce:) miałam ochotę na coś słodkiego, wiec wcinam krówkę:p fajnie wam że możecie tak sobie latać i jeździć wszędzie...ja muszę leżeć plackiem jak najwięcej..bo zaraz się napinam:/a o spacerze z psem mogę zapomnieć, tylko na siku i z powrotem, a nie jak wcześniej,że 2h..ehh..dobrze, że teść go zabiera ze swoim na dłuższy spacer, to się wybiega codziennie:) dzisiaj ciąg dalszy puchnięcia, ciśnienie mierzyłam, mam niskie, także to chyba nic groźnego, objawów gestazy też nie mam..cóż tak musi być:p
Na obiadek robię mielone z sosem i surówką, m od 3 dni na ,,diecie,,:p nie je ziemniaków, frytek, makaronów:) uważa że to tuczy:p

skoro musisz, to odpoczywaj, już niedługo będzie po wszystkim
mnie też szlag trafia że mój mi odkurzać zabronił

takie uroki ale chyba muszę uważać też , bo skoro przy badaniu czułam ból jak lekarz rękę włożył, dziecko nisko i żartów nie ma
już i tak wielu rzeczy nie mogę robić....

chcę w końcu do formy wrócić

Witam ranne ptaszki:)

Ja jak zwykle wstałam późno, ale taka jakaś rozbita jestem, muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć, bo zwariuję w domu. Poza tym przeziębienie dalej mnie trzyma i postanowiłam dzis zrobic sobie syrop domowy z czosnku, bo juz mnie szlak trafia, nic innego nie pomaga...Przeszło na chwile i znowu to samo...

Tysia- ja tez muszę dużo teraz leżeć, i nie przemęczać się...Ale mam nadzieję, że krótki spacerek mi nie zaszkodzi...

Dziewczyny witam się, po sniadanku :-)
Był kurier i przyniósł firankę, wczoraj rano przelałam kasę dziś jest firanka SZOK! A na łóżeczko czekam 2 tygodnie ???
Cieszę się bardzo, zaraz ją przepłukam i przeprasuje, a jak powieszę to wstawie foto :-)

Ja sie zbieram dziewczyny na krotki spacer. Wieje mocno ale sie dobrze opatule i przynajmniej z pol godzinki na powietrzu pobede a przy okazji jakies zakupy zrobie:)

Ja idę na spacerek
i do sklepu, na pocztę...

sama nie wiem czy by tu jakiegoś ciasta nie zrobić na weekend
tyle, że zrobiłabym coś na zimno :-)
zobaczymy
idę więc, odezwę się jak wrócę

reklama
Do góry