reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam sie i ja :)

Ja nocke generalnie przespalam, mielalam jedna pobudke, ale to cale szczescie, bo taki koszmar mi sie snil w nocy, ze masakra! Oczywiscie sen dotyczyl mojej ciazy, na szczescie obudzilam sie i od razu poczulam kopniaki, wiec mi ulzylo... i poszlam spac dalej :)

kurcze gdzies mi suwaczki wcielo... Mam nadzieje, ze wroca :)

reklama
Hej dziewuszki wstałam obolała troszkę, bolało mnie lewe ucho niesamowicie od tego spania wiecznie nalewym bolku

Idę umyć się i włosy bo jak potworek wyglądam - potem wracam do Was:-)

Dominika81- Życzę miłej pracy^^

dzięki :-) :-) to już chyba będzie mój ostatni "występ" w pracy :-) także tym bardziej chcę mieć już z głowy...
nie mówiąc o tym, że od połowy października jestem na L4, ale co chwila telefony i maile, że coś jeszcze potrzeba. teraz z kolei przyjeżdża "big boss" z francji, szef mojego szefa i musimy w miarę dobrze wypaść ;-)

claudia - idę zrobić to samo :-D :-D

Madlen - ja tez ostatnio miewam jakieś dziwne sny... ze 3 noce pod rząd tak miałam.
raz mi się śniło, chyba w sobotę, że urodziłam 3 tygodnie przed terminem a mój synek ważył 2800, strasznie malutko :szok::szok: rodziłam naturalnie, ale nic nie pamiętałam z porodu.:szok: a po porodzie byłam nieprzytomna 2 tygodnie i mama mi to wszystko opowiadała - że już urodziłam i że przed terminem itd...:szok:
wogóle jakiś taki koszmarny był ten sen, obudziłam się potwornie przestraszona:eek::eek::eek:

Dominika no sny potrafia wystraszyc... Mi sie snilo, ze dostalam jakiegos mega krwawienia , normlanie mnie zalalo i w ogole pedem do spzitala a tam mi mowia , ze nie wiadomo co z dzieckiem... Tragedia! No cale szczescie, ze sie obudzilam szybko i zobaczylam ze malutka kopie...ehhh te sny... A teraz tylko niepokoj przez to czuje.

claudia - trzeba się trochę przejść! :-) na świeżym powietrzu dziecko dotlenić! :-D ;-)

Madlen - mi się przeważnie sny śnią jak coś się złego/ nieprzyjemnego w życiu dzieje. Jak ktoś mnie zdenerwuje (czyt. teściowie ostatnio...) to potem takie bzdury mi się śnią i wyprowadzają z równowagi...

Hej dziewuszki wstałam obolała troszkę, bolało mnie lewe ucho niesamowicie od tego spania wiecznie nalewym bolku

Idę umyć się i włosy bo jak potworek wyglądam - potem wracam do Was:-)
Claudia jakis czas temu jak spalam "tylko" na lewym boku ucho mnie bolalo i nawet dziwna wydzieline mialam, pofilmowalam sie oczywiscie ale stwierdzilam ze ucho kilka godzin nie wietrzone ma prawo;) no i tak bylo z tydzien a teraz luz;)

Claudia jakis czas temu jak spalam "tylko" na lewym boku ucho mnie bolalo i nawet dziwna wydzieline mialam, pofilmowalam sie oczywiscie ale stwierdzilam ze ucho kilka godzin nie wietrzone ma prawo;) no i tak bylo z tydzien a teraz luz;)

ja tak mam czasem , ale ból okropny...a na prawym boku się nie da spać

tak spacerek obowiązkowo, muszę chociaż raz na dzień wyjść z domu
jeszcze idę się spotkać z teściową u niej w pracy - chce mi doszyć prześcieradełko do łóżeczka i pościel co dostałam chce mi skrócić, bo oczywiście teściowa już kołderkę i podusię uszyła - wiec wkładów nie kupuję - bo po co :-) jeszcze jedną kołderkę mam dostać, będę mieć dwie na zmianę

tak bym się przeszła z kimś na spacer, a nie wiecznie sama

ja tak mam czasem , ale ból okropny...a na prawym boku się nie da spać

tak spacerek obowiązkowo, muszę chociaż raz na dzień wyjść z domu
jeszcze idę się spotkać z teściową u niej w pracy - chce mi doszyć prześcieradełko do łóżeczka i pościel co dostałam chce mi skrócić, bo oczywiście teściowa już kołderkę i podusię uszyła - wiec wkładów nie kupuję - bo po co :-) jeszcze jedną kołderkę mam dostać, będę mieć dwie na zmianę

tak bym się przeszła z kimś na spacer, a nie wiecznie sama
podrzuce ci mojego psa;)

reklama
Do góry