reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja też się witam z rana:) U nas nocka spokojna, dzidzia nie szalała tylko kilka razy kopnęła jak się na brzuchu położyłam....
Ja dziś spokojnie....za chwilezobacze powtorke Majki, później spacer z psem a na 16 SR. Wczesniej pojadę do centrum bo chcę iść na krewetki do WOKa:) i po sklepach pochodzić:)

blondi firaneczki fajne ale wejdź jeszcze na zakupy ja tam wrzuciłam ostatnio fotki ślicznych firaneczek. Może też Cię zainspirują...

reklama
heloł dziewczynki:-)

a u nas nie pada... nawet słoneczko od czasu do czasu zagląda spod chmurek...
my wstalismy dzisiaj razem z małżonem i wyprawilismy go do pracy - ale się ucieszył;-) on za to w nagrodę poszedł do sklepu i kupił nam mega bułeczkę słodką z toffi w środku - małemu smakuje bo kopie i sie wierci:-D

dzisiaj musimy jechać do notariusza... a wcale nam się nie chce... a później do księgowego...ehhh...ale ważne, że pogoda ładna:-)

zaraz moja siora wpada na kawencję (jedzie 50 km do nas) - mam filmik z wczorajszego ktg i ona chce koniecznie zobaczyć...

piszecie o książkach - ja czytam ostatnio "Muminki" :-D mam wszystkie części i pochłaniam je lepiej niż w dzieciństwie (a tak mnie jakoś na nie wzięło). Szymusiowi czytam też bajki Brzechwy...

Witam Stycznióweczki:-)

Już dawno tak mocno nie spałam:-) Po kilka nieprzespanych nocach nawet moj M ani maluch w brzuszku nie zdołali mnie obudzić:-)

Pogoda za oknem- masakra! Buro, szaro i deszcz, a do tego tak u nas wieje jakby jakis huragan nas nawiedził:szok:

Nie mam wiec zamiaru nosa wychylac z chałupy;-)

Cieplutkiego dnia Kobietki:-)

Ja też sie Witam :)
Dzisiaj znowu dobrze spałam, bo Wiki znowu u dziadków spała :) Tak sobie wymysliła :) Ale dzisiaj już w domku bo mamcia się stęskniła :)

Nocka nawet spokojna. Wczoraj mnie ten brzuch bolał, teraz jest narazie spokojnie. Oby tak dalej.
Zmykam pod prysznic :)

Hej witam mamuski^^
Ja dziś nie spałam całą noc, mala dała mi troszeczkę popalić w nocy;]
mam nadzieje ze jak sie urodzi nie będzie taka niegrzeczna;]
Pogoda jest straszna, az sie z domu nie chce wychodzic;]
Zrobiłam sobie cieplutką herbatkę i siedzę pod kocykiem^^
A wy mamuski jak samopoczucie?:-):-)

I ja witam się z rana :-)

ja na śląsku u teściów.
pogoda piękna. w miarę ciepło i słońce świeci :-)
zaraz teść idzie z jasiem na spacer to będę miała chwilę spokoju.
Póki co nie mam większych planów na dziś.
Do obiadu tylko sałatkę muszę zrobić.
może skończę książkę czytać.

no i prezentację na wtorek do pracy skończę - pewnie z godzina-dwie się zejdzie...

I Ja się z Wami witam!
Noc z przygodami,cały czas latałam a to zmoczyć kompres na czołko,a to picie zrobić małemu,a to go wysikać ,a to leki i tak zleciał czas do 6 stej w porywach moze zdrzemnelam się z godzinę,ale cały czas placz i jeczenie,stekanie,-tak mnie serducho boli jak on się męczy.Nogi popuchły mi przez te nocne marsze,:-(Jestem nieprzytomna ale m przyszedl z nocy i zmiana on spi.
Mały zaczął rozrabiać troszkę widocznie spadła gorączka bo się bawi ładnie....zaraz sobie strzelę kawusię ...
Jeszcze mama jutro przyjezdza,a mi się tak nie chce sprzątać.....nawet nie chce mi się po nią jechać,moze sam m pojedzie...z resztą michał i tak musi zostać w domu i ktoś z nim,więc pewnie tak.
Wstawię rosół zrobie mu z lanymi kluskami bo nic mi nie chciał rano zjeść..:eek:

reklama
i ja się witam z rana :) u nas desszczowo... szaro i wstrętnie..
Blondi-- firaneczka super:)
nic mi sie niechce pisac.. wiec tylko sobie podczytuje by byc na bierząco.. miłego poranku laseczki

Do góry