reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Blondi-Swietna firanka:)Ja też tak mam............. worek do odkurzacza zamówiłam 7-go paź i dojść nie moze....nawet nie raczą odpisać czy juz go wyslali,cóz cierpliwie poczekam jeszcze tydzień.......a później zadzwonię jeszcze raz i wyślę zapytanie,jak nie odp...to nie wiem kurcze mam nadzieję ze dotrze bo to 60zł...:baffled:
A teściowej zamówiłam po 15stej przedwczoraj tel i kurier juz wczoraj przyniósł..:-)
Dobrze,bo dziś pojechała do lekarza to z telefonem...

Buszowalam na all w poszukiwaniu ciuszków dla malutkiej....ale co mi się spodoba jakaś część zestawu to 10szt jest ok,na 40-ści a reszta rózowe:baffled:
więc chyba sama bede musiała się wypuścić bo co ja później z tym rózowym zrobię

reklama
Witam ja tylko na chwilę...zaraz lecę na miasto i na zajęcia w SR. Później się odezwę. Mam nadzieję,że uda mi się jeszcze podskoczyć do WOKa na krewetki....mniam mam wielką ochotę:)

Jejku dziewczyny - ja tylko na chwilę bo nie odprowadziłam Anki dziś do zerówki i zaraz pożałowałam. Młoda od rana okupuje komputer i nie da się przegnić do jakiś innych zajęć. Teraz dopiero jak wrócił braciszek to ganiają. A ja znów jestem jak z waty. Ryczeć mi się chce -bo jak można być ciągle tak słabym? Nawet nie miałam sił by się z córką pobawić, porysować... Siedzę taka zdechła i na nic nie mam siły. Dobrze że moje samopoczucie nie wpływa na Marysię bo ta szaleje sobie w najlepsze :)

a ja pojechalam po czesci do auta- kurde oczywiscie nie ma- a drzwi tylne nie dzialaja, podobno nawet nie produkuja tej czesci i nigdzie nie ma. nie wiem jak wrzucimy fotelik z dzieckiem i mnie do tylu;/ juz mam nerwa!
ale na powrotnej drodze zajechala do cukierni Sowy i kupilam pysznosci, polowe juz zjadlam a maly szaleje w brzuchu;) no ba... byle czego nie zje cwaniak..

Hej dziewczynki. Ale mam dużo do poczytania, nie było mnie dwa dni na BB i się nazbierało...

Wczoraj z rana robiłam obciążenie glukozą 75 g i po dwóch godzinach wyszła 164 więc jest cukrzyca... W poniedziałek jadę do gina po skierowanie do poradni specjalistycznej i ciekawe kiedy tam się dostanę...

Misiek ma świetne wyniki ale nadal beznadziejnie się czuje. Wczoraj zmienili mu antybiotyk i na razie nie ma rezultatów... Właśnie wróciła mu temp. 39 st...

Magda świetnie przeszła szczepienie - jedyna dobra wiadomość :)

damqelle - trzymaj się kochana :)

Jejku dziewczyny - ja tylko na chwilę bo nie odprowadziłam Anki dziś do zerówki i zaraz pożałowałam. Młoda od rana okupuje komputer i nie da się przegnić do jakiś innych zajęć. Teraz dopiero jak wrócił braciszek to ganiają. A ja znów jestem jak z waty. Ryczeć mi się chce -bo jak można być ciągle tak słabym? Nawet nie miałam sił by się z córką pobawić, porysować... Siedzę taka zdechła i na nic nie mam siły. Dobrze że moje samopoczucie nie wpływa na Marysię bo ta szaleje sobie w najlepsze :)

Damqelle- biedactwo, jak ja Cie doskonale rozumiem, wczoraj sobie tez poryczałam, bo sama zachodzę w głowę, jak człowiek, tak może opaść z sił, a mówią, że ciąża, to nie choroba...Ale trzymaj się, co nas nie zabije, to nas wzmocni...Chyba takie uroki ciązy, jak tylko mam nadzieję, że nie będzie, tak po porodzie, to mnie najbardziej martwi...

Ewcia- Dobrze , że Miśkowi nic nie jest:) A Tobie pewnie każą przejść na dietę...

Martusia - Ty może zadzwoń do nich w sprawie tych worków, bo strasznie długo czekasz...

Blondi- też mi sie podoba firaneczka:)

Ostatnia edycja:
Dziś na obiad prażonki ale na kuchni gazowej :p hehe mąż zrobił, teraz poszedł po maslankę, pychota będzie...
Pewnie niektore z Was nie będa wiedziały co to za danie, bo to tylko w niektorych rejonach znane jest :-)
A więc smacznego :-)
Firaneczka schnie na balkonie :-)

:-Dhej dziewczyny
u mnie dziś szaro buro i ponuro, ale humor mam wyśmienity bo dziś zobaczę na usg moją dzidzię. za długo się zastanawiałam nad wyborem ginka do usg i w końcu miejsc nie było do żadnego więc wyszło na to że trzecią osóbkę zaliczę. idę na 17:30 więc wieczorkiem się postaram napisać co tam u synusia słychać :happy: ciekawe jaki jest duży i czy pokaże buźkę :laugh2:
klaudius synalek jak malowanie !! taki śliczny że chce mu się buźki dać. ciekawe czy mój też taki pyzaty
ostatnio w ogóle jakieś schizy mam że się okaże że to jednak dziewczynka :szok: tragedii by nie było choć już miśka jedna po domu lata, tyle że mąż już się zdążył ucieszyć bardzo że w piłkę będzie z kim kopać a tu taki zonk by był.

co do allegro i przesyłek ja już drugi tydzień czekam na spodenki i czapeczkę H&M a tu ni widu ni słychu. laska na maile ani smsy nie odpisuje i nie wiem czy w ogóle się doczekam...:no:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1278042562

lecę zaraz myć głowę bo też jak czupiradło wyglądam już teraz. najgorsze że człowiek się umyje i zaraz po wyjściu spod prysznica jest znowu spocony a do tego suszenie włosów to wyczyn olimpijski. jak pomyślę o trzymaniu rąk w górze ( u mnie niestety bez szczotki się nie obejdzie) to mi słabo...

jeśli chcecie poczytać coś fajnego to polecam "Kroniki rodzinne" Tony'ego Parsonsa i "Zaklęci w czasie" Audrey Niffeneger obie lekko się czyta i wciągają

reklama
Wybaczcie, że nie odpiszę, ale dzisiaj jakoś brak mi czasu na wszystko. Idę teraz pakowac prezent i na 17 jade z Wiki do Katowic na urodziny do jej kolegi. A nie chce mi się okropnie bo kręgosłup mnie boli strasznie. Ale co zrobić...

Do góry