reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
jestem i ja
ufff ledwo żyję, wysprzątałam już mieszkanko sobotnie i mam luzik. Teraz chwilka odpoczynku przy herbatce i zaraz trzeba iść po synia. Filipek miał dziś w przedszkolu dzień marchewki, ciekawe z jakimi wrażeniami wróci. :biggrin2:

Ale sobie dogodziłam, poszłam jednak do tej cukierni i kupiłam sobie eklera i ptysie, pychotka. Teraz obiadu nie zjem, dosłownie jak dziecko...

Mnie też od razu humorek się poprawił :) A dziś mam na obiad jeszcze naleśniki z serem, chyba pęknę...Aż mi się ich odechciało, bo się przesłodziłam:)

Czesc Dziewuszki:-)
ja dopiero teraz zaglądam na BB bo rano z męzem czas spedzałam a potem tata przyjechal na pogaduchy:-)
Ja nocke mialam mokrą...tak sie spociłam ze musialam isc i sie wytrzec recznikiem....nie wiem czemu....moze to hormony...sama nie wiem, ale nie byo to mile uczucie.
Ranek tez przyjemny nie byl...obudzilam sie i wypilam jak zwykle szklanke wody, nie minelo 30 sekund a cala woda woladowala w kibelku....az w szoku bylam bo dawno juz nie wymiotowalam. ogolnie przez cala ciaze moze z 6 razy mi sie zdazylo....i tak caly dzien licho sie czuje:-(

blondi fajana firaneczka, lubie takie z tego gladkiego materiału, sa takie deliktane i zwiewne.

claudiafajny awatarek, łądny kolor włosów masz na nim, taki słoneczny:-)

Wy dziewczyny dzis takie pysznosci jecie, a ja na obiadek tylko ryz i brokuly...jakos nie chcialo mi sie nic wiecej gotowac i chcialam cos na bardzo szybko a zeby było w miare zdrowe.
Na slodkości tez mam ochote...ptysie, eklerki....mniam, ale obiecalam sobie ze od dzis ograniczam slodycze bo przez ostatnie 2 tyg, ciagle cos slodkiego a to tez tak nie zdrowo ciagle slodycze wcinac noi sie od dzis ograniczam, zobaczymy jak mi pojdzie;-)

Ostatnia edycja:
a ja już pozałatwiałam wszystkie sprawy notarialne i wreszcie jestem właścicielem mieszkanka :-)
teraz leżę z laptopkiem i zajadam się "Michałkami"... a Szymciu szaleje:-D

reklama
Jestem i tak na szybko, bo trzeba obiadek szykować , byłam na poczcie i u teściowej w pracy
Teściowa mi już pościelkę jedną zrobiła z wkładami i jeszcze chce mi poszewki dorobić i prześcieradełko do tego :-)

więc ok

ja sobie kupiłam kapcie do szpitala białe fajne - za 2,50 nowe , potem dam fotkę i piżamkę z długimi spodniami i długim rękawem , ale ta to będzie bardziej po ciąży dobra , jeszcze się mieszczę troszkę w nią

Do góry