reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Claudia - no podobnie cenowo, ja tez jakos 23zł plus 14zł przesyłka :-) i tak jeszcze jakaś dokupie zeby na zmiane była, ale tak na początek drogo nie jest zobacze jak przyjdzie czy będę zadowolona :-) też bym chciała z zyrafkami i słonikiem do łóżeczka safari by pasowało :p

Fajny awatorek, czas się przyzwyczaić :-D Ty masz buzie, a ja mam swoje oko, ale tez trzeba cos kiedyś zmienić bo mi się znudził mój avator :p

Ostatnia edycja:
reklama
Claudia - no podobnie cenowo, ja tez jakos 23zł plus 14zł przesyłka :-) i tak jeszcze jakaś dokupie zeby na zmiane była, ale tak na początek drogo nie jest zobacze jak przyjdzie czy będę zadowolona :-) też bym chciała z zyrafkami i słonikiem do łóżeczka safari by pasowało :p

Fajny awatorek, czas się przyzwyczaić :-D Ty masz buzie, a ja mam swoje oko, ale tez trzeba cos kiedyś zmienić bo mi się znudził mój avator :p

Mi się też nudzi avatar często ...dlatego zmieniam, ten też średni jest to nie wiem ile go będę miała

A jak bym miała zamawiać z all to co pokazywałaś to by mnie wyszło 50zł z przesyłką - no to jednak drożej
Dobrze, że u nas są takie fajne, bo mogę na żywo zobaczyć :-)

claudia - A to duże okno masz :-) no fajnie tanio w taki razie u Ciebie :-) niestety u nas cenowo w sklepach drożej, ale też nie obeszłam wszystkich sklepów, bedzie trzeba sie rozejrzeć :p

DOBRANOC KOCHANE :-) powoli wyłanczam laptopa i zamykam oczka :p

claudia - A to duże okno masz :-) no fajnie tanio w taki razie u Ciebie :-) niestety u nas cenowo w sklepach drożej, ale też nie obeszłam wszystkich sklepów, bedzie trzeba sie rozejrzeć :p

DOBRANOC KOCHANE :-) powoli wyłanczam laptopa i zamykam oczka :p
no wiesz żeby firanka była na całą szerokość ściany to mi trzeba 4 metry - okno ma mniej wiadomo :-)
a tak to lepiej wygląda - pokoik też malutki jest

Dobranoc w takim razie, miłych snów i do jutra

Witam Was z samego rana. Już na nogach od godziny bo nie mogę spać więc po co się męczyć. Ale jak się człowiek położy o 22 to co się dziwić :-) Niektóre z Was to raczej nocne marki bo jak próbowałam przeczytać wszystkie posty z wczoraj to widzę, że większość potrafi nawet nie spać do północy ;-) Ja tam padam wcześnie i wstaję wcześnie. A moja mała najwięcej szaleje ok 5 rano. Dziś tak mi wlazła w prawy bok, że mój brzuch wyglądał komicznie, miałam taki ubaw, że aż męża obudziłam :-D Gratuluję wszystkim mamusiom udanych wizyt u lekarza i życzę udanego piątku, w końcu to początek weekendu :happy: Buziaczki

czesc dziewczyny!
widze ze ja dzisiaj sie pierwsza witam ;) cos znowu spac nie moge i pomyslalam ze zajrze do Nas na forum. Ostatnio coraz czesciej budze sie miedzy 5 a 6 i juz zasnac nie moge- mam nadzieje ze to nie bedzie godzina pobudki mojej cory ;)
Dzisiaj jeszcze cos mnie plecy bola wiec ciezko sie ulozyc a poza tym jak sie obudzilam to czuje jak mnie cos uciska na wysokosci serca ale po prawej stronie.. Ide po herbatke i poleze troszeczke bo przeciez nie bede jeszcze wstawac- bo co tu robic ;)
Za oknem leje deszcz- chyba juz beda takie najblizsze dni..
Ostatnio pytalyscie o ksiazki wiec musze Wam powiedziec ze ja ostatnio czytam tylko jakies lekkie ksiazki, z humorem- np. Jane Green (Babyville), Emilly Giffin ( Cos pozyczonego) czy Emma McLauglin ( Niania w Nowym Jorku). Bardzo szybko sie je czyta i umilaja czas:)
Dzisiaj na obiad robie nalesniki- juz za mna "chodza" od kilku dni:)
Mam nadzieje ze Wy mialyscie lepsza noc:) Do uslyszenia!

o widze ze Kate mnie wyprzedzila :D

czesc dziewczyny!
widze ze ja dzisiaj sie pierwsza witam ;) cos znowu spac nie moge i pomyslalam ze zajrze do Nas na forum. Ostatnio coraz czesciej budze sie miedzy 5 a 6 i juz zasnac nie moge- mam nadzieje ze to nie bedzie godzina pobudki mojej cory ;)
Dzisiaj jeszcze cos mnie plecy bola wiec ciezko sie ulozyc a poza tym jak sie obudzilam to czuje jak mnie cos uciska na wysokosci serca ale po prawej stronie.. Ide po herbatke i poleze troszeczke bo przeciez nie bede jeszcze wstawac- bo co tu robic ;)
Za oknem leje deszcz- chyba juz beda takie najblizsze dni..
Ostatnio pytalyscie o ksiazki wiec musze Wam powiedziec ze ja ostatnio czytam tylko jakies lekkie ksiazki, z humorem- np. Jane Green (Babyville), Emilly Giffin ( Cos pozyczonego) czy Emma McLauglin ( Niania w Nowym Jorku). Bardzo szybko sie je czyta i umilaja czas:)
Dzisiaj na obiad robie nalesniki- juz za mna "chodza" od kilku dni:)
Mam nadzieje ze Wy mialyscie lepsza noc:) Do uslyszenia!

o widze ze Kate mnie wyprzedzila :D
Hej kochana. U mnie ze spaniem tak samo, od miesiąca budzę się pomiędzy piątą o szóstą, więc stwierdziłam że będę chodzić na kilka godzin do pracy a potem sobie wracam i odpoczywam. U nas pogoda chyba ładna, trudno powiedzieć bo ciemno :-)

Co do książek, to ostatnio nie chce mi się jakoś czytać, chociaż to uwielbiam. Ale jakoś oczy mnie pieką i nie mogę. Polecam serię książek Lauren Weisberger to ta Pani od "Diabeł ubiera się u Prady". Ja najpierw przeczytałam książkę a potem obejrzałam film i uważam, że książka lepsza. A potem mężuś mi kupił jej kolejne książki " Portier nosi garnitur od Gabbany" "W pogoni za Harrym Winstonem" i są naprawdę fajne.
Ja tak mam, że jak kupię jedną książkę jakiegoś autora to potem kupuję resztę. Tak miałam z Danem Brownem, Kingiem i Kontzem. Najlepsze jest to, że mój mąż też lubi Kinga i jak kilka lat temu przeprowadzaliśmy się na swoje to okazało się, że mamy wiele identycznych książek :-) Uciekam, bo zaraz mąż wstaje i zajmie mi łazienkę ;-) Pozdrawiam

hej dziewczynki
ja też od 5 na nogach. Jako przykładna żona wstałam o świcie wyprawić męża w trasę. ;-)
nie odzywałam się już wczoraj po wizycie bo prosto po giniu M. zabrał mnie do mojej ulubionej restauracji:-), a później jak się zabrałam za prasowanie tych jego koszul to mnie 24 zastała.

Co najważniejsze, gin bardzo mnie uspokoił podczas wczorajszej wizyty. Mimo tego kaszlu szyjka trzyma się bardzo dobrze. :-) Dokładnego usg mi nie robił, ot tak tylko zajrzał do Antosia, sprawdził tętno itp. Mały cały czas ułożony miednicowo, jak na razie bierze przykład ze starszego brata. :sorry: Obejrzał też bliznę po cc i powiedział, że na razie trzyma się znośnie. :sorry:Jednak biorąc pod uwagę jej obecny wygląd i ułożenie malucha na 90% będzie druga cc. Oczywiście ostateczną decyzję będzie podejmował w styczniu.
Dostałam też dziewczyny kartę obserwacji ruchów (co mnie kompletnie zaskoczyło) codziennie mam ją wypełniać i w razie nawet minimalnego odbiegania od normy od razu mam jechać do szpitala.

modlicha83 mam nadzieję, że wszystko będzie ok i w szpitalu szybko postawią Cię na nogi. Trzymam kciuki!

Claudia super, że i u Ciebie wszystko ok. :-)

klaudoos super wieści, Filipek ważył 3750.

Jeśli mogę się wtrącić, to tak dla poczytania polecam lekturę lekką, łatwą i przyjemną - książki Ewy Sierakiewicz "Kuźnia na rozdrożu" i jej drugą część "Kuźnia głupców". Miłego czytania!
a dzięki za namiary, ja w tej ciąży non stop nadrabiam czytelnicze zaległości :-)

reklama
czescv dziewuszki.. Szymo obudzil mnie kopniakami pewnie z glodu choc na noc dalam mu wystarczajaca ilosc energii w jedzonku, wiec o co kaman? wieczorem znowu nie moglam zasnac bo tak sie wiercil! wazne ze sie rusza bo wiem ze ok, ale tyle nocy juz nieprzespanych:( a to dopiero poczatek rozrywki..

dzisiaj mam jechac po jakies czesci do auta;/ wrr...a leje..
wczoraj wzielam auto i pojechalam po mojego i na to usg, kurde moj brat zmienila pozycje fotela- podwyzszyl i siedzenie tez cos zrobil, a ja o tym nie wiedzialam, plakac mi sie chcialo bo kregoslup mnie bolala przez cala jada musialam kulic glowe bo nic nie widzialam, ja za wysoka do tego niskiego auta;) no i glupia wybralam sobie skrót i jechalam przez lasy i wioski- tam jest ciemno jak u murzyna w du*** i kurde jechalam na czuja bo nic nie widzialam! ostatni raz! choc 15.11 pewnie znowu sama pojade do gina bo moj nie wiem czy bedzie mogl sie spoznic do pracy;/ ach jeszcze troche i nie bedzie tego brzucha i bedziemy szarzowac na drogach;)

Do góry