reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

catelin - ja używałam kremów z wysokimi filtrami dla małych dzieci :)

MOlaGo - lista elegancka i nawet na niej jestem jupiii...

Piękna pogoda od rana, Nicole w krótkich spodenkach do szkoły poszła a tu właśnie na deszcz się zebrało, to dlatego było tak duszno od wczoraj.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
trudno was nadrobic. Ja wczoraj bylam u znajomych wrocilam poznow i na dodatek zasnelam kolo 4 nad ranem. Duszno mi bylo i wogole, jakas bezsenna noc. Ja wogole mam problemy ze spaniem w tej ciazy wiecznie spiaca a jak juz zasne to nie na krotko, koszmar.

Pogoda piekna. Az zal ze nie mozna sie opalac. chociaz i tak te rece i nogi sie mi opalaj jak spaceruje do lub z pracy. Czy tak jak wczoraj. Ale kurcze juz mi jakies przebarwienia powyskakiwaly. mam jasniejsze plamy na ramionach. :-(

zostaly mi 3 dni do wizyty u lekarza. :-) moze mi zrobi usg z hcg wychodzi ze juz powinna byc widoczn amoja fasolka, a nawet serduszko.

Hej!
Ja juz po dentycie. Na szczescie wszystko ok wiec mam na jakis czas spokoj.
Ja mam inny problem z waga- schudlam juz 1,5kg i troche sie martwie- nie moge patrzec na jedzenie. Nie wymiotuje ale mdlosci bardzo mnie mecza:( Nie moge sie doczekac kiedy znow pomysle o jedzeniu w przyjemnoscia.

Na mdłości pomaga imbir. Najlepiej zalac sobie wrzatkiem swiezy imbir doprawic cytrynka i popijac sobie wciagu dnia.Moja Gina polecila mi lokomotiw w dropsach to lek tez na bazie kłacza imbiru. Spróbuj ,moze pomoze.

Lista czytelna jak najbardziej :) ja mialabym prosbę do reszty dziewczyn zeby pisały kompletne informacje o sobie i wtedy nie będzie zbędnych luk w liście to naprawdę podstawowe informacje więc dajcie komuś mozliwość stworzenia konkretnej listy :)
ojć jakoś słonko zaszło za chmurki i kropi a mężuś na rowerku do pracy pojechał:-)
ale wieje eh na 8 piętrze to na balonie sie ustać nie da ;-)
Akuniu ja tez czekam na wizytę u ginekologa,coprawda nie pierwszą, ale oby do środy :-) to już końcówka I trymestru chciałabym już wiedzieć że wszystko wporzadku, ze krwiak z ktorego plamienia były zanikł, albo przynajmniej nie powiększa się;-)
udanego popołudnia kochane i żeby Wam slonko świeciło:happy2:

Ps. Dziewczyny a co z Karolcią1125? ostatnio odzywala się 26maja w dzień matki i cisza do dziś ....

Hejka dziewczyny!!!
Chyba was nie nadrobię, tyle napisałyście:))) My dziś w nocy wróciliśmy do domu. Byliśmy nad morzem u znajomych. Pogoda super, nawet nie marzyłam, że możemy taką trafić. Niestety tylko ta odległość-strasznie daleko jak dla mnie, szczególnie, że dopadły mnie mdłości. No i mój 1,5 roczny szkrab niezbyt lubi jazdę samochodem.
Dziś mam jeszcze urlop i siedzę z brzdącem w domku. Postaram się Was doczytać...

Cześć dziewczyny:)
Dawno mnie nie było, bo odpoczywałam we Włoszech:) Dłuuuga podróż samochodem za mną - w sumie prawie 5000km :) Ale nie było źle. Podróż zniosłam dobrze, jednak cały czas mam wstręt do jedzenia i ogólnie czuję się beznadziejnie- mam już tego dosyć :/

Pozdrawiam

A ja weekend miałam w Karpaczu na ogolnopolskim zlocie volvo poparzeliśmy sobie na autka uczestniczyliśmy w rajdzie Łosia była niezła zabawa - w moim przypadku na trzeźwo ale wesoło czas spędziliśmy - Jeśli chodzi o wstręt do jedzenia i ogólne samopoczucie to tak jak mała zuzi BEZNADZIEJA czekam soboty i końca tego trymestru w sobotę mam nadziję że zobaczę wkońcu bijące serduszko i moje maleństwo bo jak się znowu okaże że przechodzę takie sensacje na marne to się już poddaje.

reklama
Ja byłam z Wiki u lekarza i już sa zmiany na oskrzelach :( Ona od jakiegos czasu ciągle ma problemy z tymi oskrzelami :( My z mężem jedziemy do Pani projektant, która projektuje nasz dom :) A potem na 19:20 mam do gina. Oby było ok, bo mam jakies dziwne przeczucia, że nie jest dobrze :(

Do góry