reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Iwon -łzy mi się kręcą w oczach-:sad:
ciarki mnie przeszły i po raz pierwszy zrozumiałam co można stracić, życzę dużo odwagi i nadziei na lepsze jutro

reklama
Iwon 3004 Przykro mi, trzymaj sie , napewno już niedługo znów będziesz maluszka nosiła pod sercem i to całe 9 miesięcy, czego mosno Ci życzę

JAKIE TO PRZYKRE ZE NIESTETY NIE WSZYSTKIE MOZEMY DO KOŃCA CIESZYĆ SIE CIAŻĄ. I szcześliwym rozwizaniem .:-(Bardzo współczje wszystkim dziewczynom które przeżywaja taki dramat.

Dziś byłam u lekarza u mnie wszystko w porządku. Wyniki dobre. cytologia idealna:) jestem zaskoczona dziewczyny ze też już macie brzuszki, bo ja myślałam ze sobie tylko wmawiam ze mój jest wiekszy.

Witam ponownie dziewczyny! Na samym początku słowa otuchy dla Iwon. Jest mi naprawdę bardzo przykro i znam ten ból, pierwszą ciążę też straciłam!
A ja czuje sie fatalnie. Cały dzień mnie mdli. Gdybym mogła zwymiotować byłoby o 100 razy lepiej, a tu tylko muli i muli. Pochłaniam ogromne ilości jedzenia i mam już spory brzuszek jak na 7 tygodni i 4 dni. W moje normalne ciuchy już nie wchodzę!!! Nadal chodzę do pracy, na L4 wybieram się od 16 czerwca, ale tylko na 3 tygodnie. Cały czas chce mi się spać, a tu nie ma takiej możliwości, jak się ma 13-sto miesięcznego smyka, którego jest wszędzie pełno! Także dziewczyny, które jesteście pierwszy raz w ciąży korzystajcie, bo to najlepsze i najpiękniejsze chwile dla przyszłej mamusi, z drugą ciążą już tak dobrze nie będzie! Pozdrawiam serdecznie!

Iwona trudno mi cokolwiek pisac i pocieszac bo nie wiem jak boli i nie wiem jak pocieszac. Na pewno musi byc dobrze.. Latwiej jest powiedziec komus innemu ale co ma byc to bedzie. Glupie gadanie bo wiem ze mnie by nie pocieszylo chociaz nie wiem co przezywasz. Trzymaj sie. Z Toba tez sie chetnie umowie na inne forum w przypadku innej ciazy. Wiec do zobaczenia.

Co do rezty i rozmiarow.. Dzisiaj zmierzylam spodnie z pierwszej ciazy - bojowki. I nie musze z tylu sciagac gumki. Jestem zalamana i wygladam chyba jak w 7 miesiacu ale najwazniejsze aby fasola rosla.

Jutro wyjezdzam na urlop i nie wiem czy uda mi sie zajrzec do Was. Wiec do zobaczenia za 2 tygodnie!!

Pozdrawiam

Dzień dobry dziewczynki,
wczoraj wieczorem wróciłam ze szpitala. Niestety mój groszek nie żyje;( Nie wiem co napisać, nie mogę się pozbierać. Życzę Wam dużo szczęścia i zdrowych pociech

reklama
kochane
styczniówki 2009 u których jest wszystko OK - rośnijcie pięknie, dbajcie o siebie i bądźcie spokojne - jeszcze troszeczkę i skończy się pierwszy trymestr, będziecie bezpieczne. Życzę wam samych radości:tak:

Dziewczynom, którym się nie udało bardzo współczuję, życzę aby czas szybko ukoił ból. Kurcze - strasznie dużo jest na tym wątku niedoszłych styczniówek (sama przecież do nich należę):-(

Do góry