reklama
Natalie
Zadomowiona(y)
Czesc Dziewczyny. Wstawiam suwaczek :-)
Celowo czekalam tak dlugo, zeby wstawic niebieski lub rozowy No i teraz juz wiem... bedzie synus! O pomylce raczej nie ma mowy, bo jak powiedzial lekarz, malenstwo ma ,,za duzo miedzy nogami,, hehehe
Co prawda wolalabym coreczke, no ale to pierwsze dzieciatko, wiec moze za drugim razem sie uda ;-)
Pozdrawiam serdecznie.
Celowo czekalam tak dlugo, zeby wstawic niebieski lub rozowy No i teraz juz wiem... bedzie synus! O pomylce raczej nie ma mowy, bo jak powiedzial lekarz, malenstwo ma ,,za duzo miedzy nogami,, hehehe
Co prawda wolalabym coreczke, no ale to pierwsze dzieciatko, wiec moze za drugim razem sie uda ;-)
Pozdrawiam serdecznie.
Kluliczek
Babka z laską
Rzeczywiście, trzeba się zapisa na połówkowe. Jutro albo pojutrze to załatwię :-).
No to mamy już 3 chłopców na liście.
No to mamy już 3 chłopców na liście.
Ale fajnie że juz znacie płec waszych dzidziolków!!Ja już sie nie mogę doczekać na usg połówkowe) wybieramy sie na początku września, bo wtedy to już będzie widać)A mam jeszcze takie pytanko: smarujecie sie kremami na rozstępy i czy juz macie rozstępy?kurcze bo ja dzisiaj na udzie zauwazyłam wlasnie pręge...
ania.falko
Entuzjast(k)a
Chlopaki przoduja.....Czekamy na dziewczynki....:-). Mam nadzieje,ze moje malenstwo mi pokaze co tam ma ,a musze czekac do 8 wrzesnia!!!!
ania.falko
Entuzjast(k)a
A tak w ogole dziewczyny co myslicie o porodzie w wodzie? Ja bym bardzo chciala.....
jesli chodzi o smarowanie to ja stram sie to robić w miare systematycznie, mam nadzieje ze uda mi sie uniknąc rozstępów...a u mnie USG dopiero 18 sierpnia i mam nadzieje ze maleństwo si ujawni bo chciałabym juz bardzo kupować ciuszki :-)
reklama
Daga ja byłam święcie przekonana że to dzidzia się wypina ale gin wyprowadził mnie z błędu -powiedział ze jeszcze za mała zeby ja tak dobrze czuć ipowiedział ze to niestety skurcze. Najwięcej mam ich w nocy kiedy przewracam się z boku na plecy i jak sie przeforsuje to póżnym popołudniem i wieczorkiem. w ciągu dnia się nie trafiaja prawie wcale..
Ania.falko ja byłam przygotowana do porodu w wodzie (zgoda internisty, ekg, wymazy z pochwy i posiewy na bakterie) ale kiedy odeszły mi wody i miałam skurcze parte przy 4 cm rozwarcia a skakanie na piłce było koszmarem a do tego było mi przeraźliwie zimno to marzyłam tylko o przeleżeniu i doczekaniu końca pod kołdrą. Siostra proponowała mi przejscie do sali z wanną ale ja nie miałam juz siły żeby się przenosić . Ale kolezanka rodziła i była bardzo zadowolona.....
Ania.falko ja byłam przygotowana do porodu w wodzie (zgoda internisty, ekg, wymazy z pochwy i posiewy na bakterie) ale kiedy odeszły mi wody i miałam skurcze parte przy 4 cm rozwarcia a skakanie na piłce było koszmarem a do tego było mi przeraźliwie zimno to marzyłam tylko o przeleżeniu i doczekaniu końca pod kołdrą. Siostra proponowała mi przejscie do sali z wanną ale ja nie miałam juz siły żeby się przenosić . Ale kolezanka rodziła i była bardzo zadowolona.....