reklama
Hejka dziewczyny :-):-)
Byłam dzisiaj u lekarza, i ten co wykrył u mnie że będę mieć bliźniaki nadal się upiera że to są bliźniaki !!!! A jak byłam u innego lekarza to robił mi usg i wykrył tylko jedno dzidzi.
Ja zaraz to chyba z tego wszystkiego zwariuje
Sama nie wiem co mam o tym myśleć.
Jak jeszcze temu lekarzowi powiedziałam, ze byłam u innego to wkurzył się dlaczego do niego nie przyszłam
Pomóżcie proszę bo nie wiem co już o tym myśleć. Pozdrawiam.
Byłam dzisiaj u lekarza, i ten co wykrył u mnie że będę mieć bliźniaki nadal się upiera że to są bliźniaki !!!! A jak byłam u innego lekarza to robił mi usg i wykrył tylko jedno dzidzi.
Jak jeszcze temu lekarzowi powiedziałam, ze byłam u innego to wkurzył się dlaczego do niego nie przyszłam
marylion74
Zadomowiona(y)
Goniaa jak ja byłam na usg 3d/4d to widac ludka w brzuszku bardzo dokładnie, nie wiem czy takie usg robiłaś, jeśli nie to polecam warto wydać 200 zł, przeżycie niezapomniane.
a w którym tygodniu jesteś?
a w którym tygodniu jesteś?
marylion74
Zadomowiona(y)
no też tak myślę, bo jedno dziecko a bliźniaki to spora różnica.
ania.falko
Entuzjast(k)a
Na woim miejscu poszlabym do jeszcze jednego,powiedzialabym mu o tych dwoch i po usg powinien juz wiedziec
marylion74
Zadomowiona(y)
goniaa popytaj na forum blizniaków, np:nasze bliżniaki są z nami.
Rondzia
Fan(ka)
Goniaaa, rzeczywiscie troche dziwne. idz do jakiegos lekarza co sie specjalizuje w usg i powiedz ze bylas u dwoch i sie ilosci dzieci nie moga doliczyc. W 17 tygodniu rozumiem nie widziec plci ale ilosci... troche pokrecone...
W takim przypadku bym sie przyznala u ilu lekarzy bylam bo tak to raczej ryzykowne. Przewaznie sie wkurzaja ze ktos ich sprawdza, hehe
W takim przypadku bym sie przyznala u ilu lekarzy bylam bo tak to raczej ryzykowne. Przewaznie sie wkurzaja ze ktos ich sprawdza, hehe
Kluliczek
Babka z laską
Hejka dziewczyny :-):-)
Ja bym też poszła do jeszcze jednego lekarza, ale tym razem specjalizujacego się w USG (np na USG 3D) i od pierwszego słowa powiedziała o zaistniałej sytuacji, że miałaś 3 razu robione USG i w których tygodniach, oraz co powiedzieli lekarze. Myślę, że wtedy on by Ci wszystko wyjaśnił, pokazał, wytłumaczył i doliczył się dzieci. Oczywiście to wydatek, ale wg mnie lepiej żebyś to zrobiła.
Co do wątku zamkniętego to jestem za. można by tam przenieśc zdjęcia i zrobi wątek do rozmów. Tak by rzeczy, które chcemy zachowa w swoim gronie można tam pisac, ale też byśmy się udzielały na otwartym.
Ostatnia edycja:
reklama