reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Izka wszystkiego najlepszego dla Karolki :-)
No i miłej Studniówki dzisiaj:laugh2:

mamjakty przez wakacje na pewno gdzieś sie wybierzemy!Mój mąż w końcu w tym roku będzie miał normalny urlop;-)
A w maju albo w czerwcu polecimy do norwegii choć na miesiąc bo G. ma tam robotę do skończenia!

wszystkiego najnaj dla solenizantów,a ja myślałam ,że dziś sobota na 100% pewna byłam:-D:szok:...miłej zabawy imprezowiczom;-),ja dziś się pozbyłam łóżeczka....ech za miesiąc mnie czeka przeprowadzka...już trzecia Alexa:-( i mam nadzieję,że ostatnia i następna to będzie do naszego własnego domku

Bardzo dziękuję za życzenia dla Karolinki :tak:
Zabawa udana, wróciłam o 24 tylko dlatego, że już zmęczona byłam - niestety nieprzespane noce ciągle dają znać o sobie ... ale było super :-D
dzisiaj mam pełne ręce roboty, bo jutro imprezka urodzinowa i odwiedzi Karolkę prawie 20 osób :-) udanego weekendu kochane dziewczynki :tak:

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzę Karolinko.

My byliśmy robić zdjęcie do paszportu.
Fifi na wstępie powiedział Panu że nie chce i nie lubi zdjęć!
Na zdjęciu wyszedł taki wystraszony że szkoda gadać :-D

Nie przejmuj się to i tak jest tylko na rok a kto to ogląda :) ? Mój Bartuś uwielbia się fotografować i przy tym robi różne pozy, uśmiecha i wyjątkowo tylko wtedy jest posłuszny jak sie go ustawia własnie do zdjęć.

100 LAT DLA OLI, BLANKI I KSAWIEGO !

kasia- jak sobie radzisz ?
Miaa- żyjesz ?
Vega a nie chcieliście paszportu na 5 lat czy nie było takiej opcji ? chyba w każdym województwie inaczej...

Ja prosiłam fotografa żeby po sesji wszystkie fotki wysłał na maila. Na jednym Ola tak fajnie sie uśmiecha i teraz zdjątko u dziadków stoi. Pamiętam że trzymałam ręce pod jej kiecką :-) bo nie umiała jeszcze siedzieć i mogła ze stołka zlecieć. Te fotki w dokumentach to faktycznie nie bardzo, ale co tam leżą schowane :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was, ale mnie długo nie było o matko ale mam zaległości...
Mam do was pytanie czy byłyście już na bilansie 2-latka?? my w czwartek idziemy:-) i nie wiem czego się tak naprawdę mogę się spodziewać, i jak wasze pociechy to przeszły??

Do góry