reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Wlasnie zjadlam kolacje i mnie zaczyna mdlic.

ania.falko brzuszek superasny. Moze rzeczywiscie siedza sobie tam 2 maluszki a moze poprostu taka twoja uroda.

To tez sie pochwale moim brzuszkiem w 8 tc. Ponoc w 2 ciazy szybciej wywala. Ale z Oliwia tez szybko mialam brzuszek.

Załączniki

• brzuszek 8 tc.jpg
    brzuszek 8 tc.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 32
Wow,ale macie już widoczne brzuszki. Super, śliczne brzusie!
U mnie nie ma nic, a nic. Nie wklejam nawet zdjęcia, bo nie ma czego pokazać:baffled:

Ja mam tki brzuszek, że wyglądam na 6 miesiąc, a nie wklejam, bo to brzuszek bardziej tłuszczowy niż ciążowy hehe ;p

ania.falko Słyszałam, że bliźniaki rodzą się w co drugim pokoleniu, no chyba, że u Twojego taty ktoś nad nim był bliźniakiem;)Ale może to jest tez indywidualna sprawa każdego pokolenia - nie wiem :)

relunia78, a jak z personelem na polnej? Zmieniło się coś??

Dziewczyny, piękne brzuszki macie :) Ciekawe kiedy mi będzie widać ciążę, a nie tłuszcz hehe ;p

U mnie jeszcze żadnych zmian, chociaż ja nigdy nie miałam płaskiego brzucha. Taka uroda: wąskie biodra, duży biust i cały tłuszczyk na brzuchu. Całe życie wyglądałam na czwarty miesiąc, więc teraz pewnie muszę poczekać do piątego, żeby zanotować ciążę, hehe :-D

A ja się denerwuje :-(. Do tego Jankowi wyłazi dolna 2 i zdaje się, że to jej ostatni etap pojawiania się. Przy tych dolnych to on jest marudny, płaczliwy i ma goraczkę :-(.

A denerwuje się jutrzejszym USG, nawet wiem dlaczego, ale to nic nie zmienia. Denerwuje się czy puste jajeczko się wchłania, czy juz nie rośnie, czy z Groszkiem ok no i jak wyjdzie przeziernosc. Z Jankiem była za duża i robiłam potem Pappa, który tez wyszedł nie najlepiej. te nerwy gdzieś nadal we mnie tkwią i teraz strasznie mnie nakrecają :baffled:. Byle do jutra...

A ja się denerwuje :-(. (...) A denerwuje się jutrzejszym USG, nawet wiem dlaczego, ale to nic nie zmienia. Denerwuje się czy puste jajeczko się wchłania, czy juz nie rośnie, czy z Groszkiem ok no i jak wyjdzie przeziernosc. Z Jankiem była za duża i robiłam potem Pappa, który tez wyszedł nie najlepiej. te nerwy gdzieś nadal we mnie tkwią i teraz strasznie mnie nakrecają :baffled:. Byle do jutra...
Kluliczku, nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze. Poza tym sama widzisz, że czasem testy wychodzą nie najlepiej, a wcale to o niczym nie świadczy. Trzyma się ciepło, a ja trzymam kciuki :-)

Hej dziewczynki,
piękne brzusie!!!
ania.falko nic się nie martw ja tez mam podobny, u mnie początek 12 tygodnia, tez myślałam, że bedą bliźniaki, ale jest jedno serduszko :)
Podobno jak ktoś miał całkiem płaski brzuszek to może tak "wywalic" niemalże na początku ;)

reklama
jako laik mam pytanie co do przezierności...
Czy na każdym usg można ją zmierzyć, czy należy zgłosić się na usg genetyczne (ja akurat myślę o Genomie w Rudzie Ślaskiej)?
Właśnie wkroczyłam w 12 tydzien a do około 13, 14 badanie to należy wykonać.
bardziej doświadczone Mamy proszę o odp:)

Do góry