reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

madzila oj tak. Dziś się też tak okropnie czuję. A na domier złego maleństwu idą pierwsze ząbki i cały dzień marudził. A teraz zmykam do wanny i do spania bo jestem bardzo zmęczona i śpiąca.

reklama
Hejka, u mnie z samopoczuciem normalnie, trochę muli, w sobotę za to całe popołudnie i wieczór przeleżałam z ogromnym bólem głowy :confused::crazy::szok:, na co i tak nie mogłam nic wziąć, tylko okład z amolu na głowie i jakoś przeszło.
A dziś przyszła paczka dla Juniora :-D:tak::-): 2 koszulki wiązane z boczku i 2 bodziaki zapinane kopertowo. Po prostu nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na allegro (oczywiście nówki), rozmiar 56, bo mi ostatnio tego brakowało przy córce, bo miałam tylko body przez główkę i wcale ich nie używałam, bo się bałam jej przekładać :nerd::confused:, a te kopertowe są super i na pewno się przydadzą. Potem wkleję fotki. Pozdrowionka. Pędzę na M jak miłość.

U nas idzie 7 zab i wyjśc nie moze. Ale dziś było apogeum, 3 godziny marudzenia, płaczu i łez. Chciał spac, a nie mógł bo bolało go. Jestem ledwo zywa. Oczywiscie jak przyszła pomoc -moi rodzice wrócili z pracy - to dziecko aniołek, bo udało mi sie go wyciszyć. Przespał sie teraz i już jest super.

Mdłości mam nadal, ale dzis znosne, bo tylko po jedzeniu wymiotuje, a nie tak, ze niedobrze mi cały czas.

Kurcze, boję sie tego USG piatkowego :-(.

Widzę że czas na wątek zakupowy :-).

bylam dzis zalozyc karte ciazowa i pokazac wszystkie wynii...wszystko ok,oprocz tego,ze brak przeciwcial na toksoplazmoze,no i tutaj bede miala zrobione tylko 3 razy usg....troche malo kurcze

Ale super z tymi ciuszkami....ja poczekam jeszcze troche choc juz chodze po slepach i ogladam....ciekawe ile ta jeszcze wytrzymam,jak juz zaczne kupowac to konca nie bedzie....mnie muli,ale i ta jem bo mam ochote cos przezuwac

cześć dziewczyny:)

Witaj, dopisałam Cie do listy i mam prosbę, abyś gdy będziesz znała dokładniejszy termin, podała mi go :-).

Kluliczku jak tylko pani dr bardziej się określi to oczywiście dam Wam znać:)

Mogę zaglądać tu do Was wieczorami, jak już wyśpię sie po pracy:-D, bo śpię duuuużo i ciągle jak powtarza Pan Mąż:) ale postaram sie pisać w miarę regularnie.

Jutro mam badania na Polnej (Poznań) na endokrynologii, dr chce mieć wyniki hormonów tarczycy, kiedyś leczyłam się na niedoczynność to teraz mnie chcą monitorować:tak:
Napiszę coś więcej po badaniach.

PS.Dziękuję za tak miłe i serdeczne powitanie:-):zawstydzona/y:

Relunia78 może się kiedyś spotkamy na polnej w wspólnej, niesamowicie długiej kolejce do USG, bo ja też na Polną jeżdżę i tez jestem z Poznania:)
Na endokrynologii spędziłam 3 dni w szpitalu i nawet miło to wspominam:)

Witajcie Mamusie styczniowe:-)
Długo nie mogłam uwierzyć w 2 kreski,ale USG potwierdziło obecność Dzidziola i jego planowany termin przyjścia n świat czyli 2 stycznia.
Na razie niewiele osób wie,chcę poczekać-przynajmniej do ...jutrzejszej kolejnej wizyty u gina.Mam nadzieję,że będzie ok,bo ostatnio miałam za wysokie ciśnienie i wyniki krwi też taakie sobie.Zobaczymy.

Przez te mdłośći mam checi na same ostre potrawy :)-p najchetniej wcinam chinszczyznę). Niewiem czy powinnam sobie na nie pozwalać? nie zaskodzą dzidzi?

reklama
A czemu miałoby zaszkodzić? Ja w dużych ilościach jem smażony ryż curry z sosem jogurtowym tzatziki ;-) Takiego mam smaka ;-):-D

Do góry