reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Iwon, cieszę się, że tak o tym myślisz. Pamiętaj, jeśli nie miałaś problemów z zajściem w ciążę, to jak już znowu będziesz w ciąży, to nie koniecznie to się musi powtórzyć. Bo najgorzej jest chyba zajść, a potem to i tak nic nie można zrobić, a wiele jest takich osób, które pierwszą ciążę poronią, a potem mają bez problemu dzieci. Także głowa do góry
;-):-).

cześć dziewczyny 
Przyjmiecie jeszcze nową "styczniówkę"??
Mam na imię Aurelia, mam 30 lat i to moja pierwsza ciąża: )
Jesteśmy w 9-10 tygodniu ciąży, pani doktor wylicza nam termin na 7-14 styczeń.
Mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc i wsparcie, bo jestem zupełnie świeża w temacie
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Jesteśmy w 9-10 tygodniu ciąży, pani doktor wylicza nam termin na 7-14 styczeń.
Mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc i wsparcie, bo jestem zupełnie świeża w temacie

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Ależ oczywiście Relunia, witamy cieplutko! :-)cześć dziewczyny
daga23
Entuzjast(k)a
Relunia witamy Cie!!!!
Dziewczyny a co sadzicie o farbowaniu wlosow w ciazy?? bo czytam i sa podzielone zdania. W pierwszej ciazy robilam pasemka ale to byl 2 trymestr. A teraz farbuje na ciemny kolor. A juz nie moge patrzec na moje wlosy.
Dziewczyny a co sadzicie o farbowaniu wlosow w ciazy?? bo czytam i sa podzielone zdania. W pierwszej ciazy robilam pasemka ale to byl 2 trymestr. A teraz farbuje na ciemny kolor. A juz nie moge patrzec na moje wlosy.
A jest z tym jakiś problem? Przyznam, że się nie interesowałam, ale mam koleżankę, która jest w moim wieku (28) i ma już trójkę! całkiem odchowanych dzieci (najmłodsze - 3 lata). Farbowała włosy co miesiąc w ciąży i nic jej ani dzieciom nie zaszkodziłoDziewczyny a co sadzicie o farbowaniu wlosow w ciazy??
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej dziewczynki.
Wróciłam przed chwilką z weekendowej wycieczki. Podróż w tamtą stronę zniosłam świetnie ale z powrotem koszmarnie. Myślałam, że zwymiotuję w aucie
Zresztą do teraz mnie mdli.
relunia witaj i pisz do nas dużo

Co do farbowania to obecnie nie ma przeciwskazań bo teraz robi się farby bezpieczniejsz niż kiedyś. Ale warto wybrać te które jak najmniej śmierdzą.
Dziewczyny mam pytanie. Czy na obecnym etapie ciąży lot samolotem nie zagraż maleństwu? Bo mam możliwość za tydzień polecenie samolotem w lot widokowy i nie wiem czy mogę.
Wróciłam przed chwilką z weekendowej wycieczki. Podróż w tamtą stronę zniosłam świetnie ale z powrotem koszmarnie. Myślałam, że zwymiotuję w aucie

relunia witaj i pisz do nas dużo

Co do farbowania to obecnie nie ma przeciwskazań bo teraz robi się farby bezpieczniejsz niż kiedyś. Ale warto wybrać te które jak najmniej śmierdzą.
Dziewczyny mam pytanie. Czy na obecnym etapie ciąży lot samolotem nie zagraż maleństwu? Bo mam możliwość za tydzień polecenie samolotem w lot widokowy i nie wiem czy mogę.