reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

mamjakty koło wadowic w Inwałdzie jest mini zoo, park miniatur, no i w trakcie tworzenia park dinozaurów :tak:

my wlasnie tez juz szukamy gdzie by jechac za tydzien :-D

reklama
U nas pogoda dziś ok, więc koło 11 gdzieś się wybiorę. Julka o dziwo przed chwilą zjadła, aż mi się wierzyć nie chce:happy2:

Tylko ja jakaś dziś niewyspana, w nocy co chwilę się budziłam i od rana Julka daje popalić :dry:

Klaudia byłam tam w zeszłym roku.

A co do tesciowej badz czujna. One zawsze maja w takich przypadkach cos na sumieniu...

Kurczę, daleko te atrakcje, ja jestem z zachodniopomorskiego :-(
Ale na razie kończymy dom, do którego chcemy się w tym roku przeprowadzic i nie mam mowy o żadnych wakacjach ani atrakcjach - mamy ciężki okres

reklama
W przyszłym miesiącu albo jeszcze pod koniec lipca wyprowadzamy się do Norwegii :-)W końcu udało się nam zrealizować nasze marzenie :tak: Ale się cieszę :-D
Oooo, ale Was wyniosło... Skąd akurat Norwegia?
Ciekawa jestem, jak wypadnie Ci ciąża i poród w tak zupełnie innych warunkach... No i gdzie lepiej, bo UK chyba z Polską przegrało...

Do góry