reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Black gratuluje jeszcze raz, ciekawa jestem co tym razem będzie. Może chłopiec?;-)
Zdjęcie super, łezka się kręci, jak człowiek sobie przypomnij jak to było.:tak::-)

reklama
Black piękne foto...jak Ci kobieto zazdroszcze...ja jeszcze ze 3 lata musze poczekać...Dużo zdrówka dla Was :-)

oj Black:-D:-D:-D:-DCudnie:-)my jeszcze trochę i starania i jak sobie pomyślę, że znów leki, diagnozy owulacji etc, to aż Ci zazdroszczę., że tak szybko druga Dzidzia Ci się udała....;-)

ja te sie przyłączam do gratulacji :tak::tak::-):-) buziaki dla brzusia

a dziewczyny czy wy się rejestrowałyście gdzieś że dostajecie takie paczki??
Ja gapa nic nie dostaję ... buuuuu

Tak tak mamy dzisiaj półurodzinki. Az trudno uwierzyc ze to pol roku temu bolalo. Akurat krzesełko przyszlo to syn ma prezent. Nie wiem ile wybule na cale urodzinki jak polurodzinkowy prezent tyle kosztowal. Ale krzeselko serdecznie polecam. Pieknie oko cieszy i super pomyslane sa wszystkie mechanizmy...

A propos bolenia... Syn dostal zatwardzenia cholera wie od czego. Chyba soczek bobovity nie jest tak skuteczny jak hip.. No wiec dalam dziecku czopek w tylek i twarde kupsko zaczelo sie przeciskac.. I przysiegam moj syn rodzil. Co steknal i parl to darl sie wnieboglosy. I co zrobila wyrozumiala mamunia? Masowala synkowi brzuszek i powtarzala: krzycz krzycz mamusie tak samo pol roku temu bolalo.. ;-)
A na marginesie chlopy to jednak cienkie sa. Co to jest takie kupsko w porownaniu z 3150 g ;-)

taaa, a z 4150? albo i z wiecej :-p.

Jak mi się nic nie chce, a muszę!!! Błe. Przepraszam, że tak pomilkuję sobie, ale mam od diabła roboty, wybór AGD do 2 mieszkań i tego gdzie je kupic na mojej głowie. Zawalam kolejną nockę :baffled:.

Jasiek sto lat!!!!:-):-):-):-):-):-)I powiedz matce, żeby tak nie marudziła bo te 3150g warto było wyprzeć i wykrzyczeć a wcale nie lepiej byłoby wypróżnić tyłkiem:-p:-p:-p:szok:

reklama
Do góry