reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

byliśmy dzisiaj na basenie, na poczatku Fifi troche sie przestraszyl, ale po chwili bylo juz ok.zadowolony ciaplał sie w wodzie :tak: my bedziemy chodzic raz w tyg teraz bo to swietna sprawa :-)

tylko zła bylam bo aparatu zapomniałam.... :baffled:

reklama
My tez byłyśmy na baseniku.Natalka była taka podekscytowana,że była najgłośniejsza na pływalni:-p:-p:-pOj chyba lubi być w centrum zainteresowania-udaje jej się to bez dwóch zadń:cool2:Skubana tak mi sie w wyrywała,że ledwo momentami ja trzymałam-chciała sama popływać:-pOgólnie wypad super,a był to juz nasz drugi raz:tak:

a ja dostałam tel przed pół godziną, że teściowa "wpadnie" jutro ok. 11.00:baffled: Mimo, że ją lubie... to kurde mogła wczesniej zadzownic. Idę sprzątac - moze jakies ciacho upiec...... blleeee i tyle z mojego wieczoru.......:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My tez byłyśmy na baseniku.Natalka była taka podekscytowana,że była najgłośniejsza na pływalni:-p:-p:-pOj chyba lubi być w centrum zainteresowania-udaje jej się to bez dwóch zadń:cool2:Skubana tak mi sie w wyrywała,że ledwo momentami ja trzymałam-chciała sama popływać:-pOgólnie wypad super,a był to juz nasz drugi raz:tak:
tez planujemy basen z synkiem lada dzien! Princess a gdzie w UK mieszkasz? bo nie dopisalas sie do mapy styczniowek...

reklama
Nam KAŻDY lekarz do którego poszlismy od razu krzyczał NIE chodzikom !!! i tego sie będziemy trzymać...

Do góry