reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

No i jesteśmy spowrotem. Pojechaliśmy do moich rodziców na weekend a zostałam z Kluskiem na tydzień. Miałam odpoczywać i d.... Tylko sobie nerwów napsułam. Okazało się że ja matka do niczego jestem i karmić Kuby też nie umiem bo mleczko jakieś dziwne uparłam się dawać bo kaszki nie daje z bananami ( kaszka mleczno-ryżowa) bo mannej nie gotuję bo marchewki nie daję i zupki nie taki i czemu nie na masełki i bez soli Uciekłam do domu Cisz spokuj zero gderania Wreszcie odpocznę :rolleyes:

reklama
a jeszcze mi wypowiedzenia nie dali ghi ghi ghi ;-)
Anik pewnie, że idź na zwolnienie- nie masz nic do stracenia przecież. Nie jestem wprawdzie specjalistą w tej dziedzinie ale może jeszcze zdążysz złożyć podanie o skrócenie etatu czy wychowawczy? Wiem jedno- jak jesteś na zwonieniu to nie mogą ci wręczyć wypowiedzenie tzn. nic nie przyjmuj;-)
Trzymam kciuki za Ciebie!!!

Jak któraś z Was nie ma pomysłu na Dzień Ojca to u nas oprócz kwiatka bardzo spodobała się kupiona kartka wypisana przeze mnie, podpisana imieniem córci i z umoczoną w farbce i odbitą łapką Oli. Tatuś był wniebowzięty.:-) Wszystko oczywiście wręczane było własnoręcznie przez moją córę.

No i jesteśmy spowrotem. Pojechaliśmy do moich rodziców na weekend a zostałam z Kluskiem na tydzień. Miałam odpoczywać i d.... Tylko sobie nerwów napsułam. Okazało się że ja matka do niczego jestem i karmić Kuby też nie umiem bo mleczko jakieś dziwne uparłam się dawać bo kaszki nie daje z bananami ( kaszka mleczno-ryżowa) bo mannej nie gotuję bo marchewki nie daję i zupki nie taki i czemu nie na masełki i bez soli Uciekłam do domu Cisz spokuj zero gderania Wreszcie odpocznę :rolleyes:
Ja wybieram sie w lipcu do mojej mamy i czuje ze nie bedze lepiej:)
jak ostano powiadziała ze Justynka spi do 5 i potem na charce jej sie zbiera to mam powiadzia , super to do 5 można sie już wyspać:( a ja o 5 to jak Cma chodze wole jak wnocy raz sioę przebudzi nakarmie a ona sobie potem do 7 pośpi.

hmmm, no to ja mam tak z teściami - źle karmie łyżeczką, stosuje krem do pupy zamiast zasypki i oczywiście jestem za chuda i trzeba mnie podtuczyć...nic nie pomaga tłumaczenie że mam chorą tarczyce i spalam (dosłownie) wszystko co zjem w ciągu 1 dnia.

a młody ma uczulenie na skrobie chyba (ziemniaki, banany)... choc wydawało sie ze na dynie i podaje ketotifen i smaruje maścią elosone.... :dry:

Dziewczyny - nie wiem czy Wy przeglądałyście dokładnie zawartość tych pudełeczek, które przysyłali dla dzieciaczków.
ja powyciągałam słoiczki, a książeczki położyłam w jednym miejscu bez zaglądania. ostatnio robiłam w tym porządki i z książeczki hippa wypadły dwie malutkie książeczki - jedna to był taki spis produktów, a druga zawierała kupony do realizacji w Rossmanie. są kupony na jedzonko i na kosmetyki.
i uwaga !!!
jest kupon na jeszcze jedno pudełeczko :-)
byłam w Rossmanie odebrać pudełeczko - jest sok, słoiczek i większa łyżeczka :-)

Dziewczyny pochwalę się Wam :-p
obraz428.jpg

reklama
Do góry