reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

No i jesteśmy spowrotem. Pojechaliśmy do moich rodziców na weekend a zostałam z Kluskiem na tydzień. Miałam odpoczywać i d.... Tylko sobie nerwów napsułam. Okazało się że ja matka do niczego jestem i karmić Kuby też nie umiem bo mleczko jakieś dziwne uparłam się dawać bo kaszki nie daje z bananami ( kaszka mleczno-ryżowa) bo mannej nie gotuję bo marchewki nie daję i zupki nie taki i czemu nie na masełki i bez soli Uciekłam do domu Cisz spokuj zero gderania Wreszcie odpocznę :rolleyes:

reklama
a jeszcze mi wypowiedzenia nie dali ghi ghi ghi ;-)
Anik pewnie, że idź na zwolnienie- nie masz nic do stracenia przecież. Nie jestem wprawdzie specjalistą w tej dziedzinie ale może jeszcze zdążysz złożyć podanie o skrócenie etatu czy wychowawczy? Wiem jedno- jak jesteś na zwonieniu to nie mogą ci wręczyć wypowiedzenie tzn. nic nie przyjmuj;-)
Trzymam kciuki za Ciebie!!!

Jak któraś z Was nie ma pomysłu na Dzień Ojca to u nas oprócz kwiatka bardzo spodobała się kupiona kartka wypisana przeze mnie, podpisana imieniem córci i z umoczoną w farbce i odbitą łapką Oli. Tatuś był wniebowzięty.:-) Wszystko oczywiście wręczane było własnoręcznie przez moją córę.

No i jesteśmy spowrotem. Pojechaliśmy do moich rodziców na weekend a zostałam z Kluskiem na tydzień. Miałam odpoczywać i d.... Tylko sobie nerwów napsułam. Okazało się że ja matka do niczego jestem i karmić Kuby też nie umiem bo mleczko jakieś dziwne uparłam się dawać bo kaszki nie daje z bananami ( kaszka mleczno-ryżowa) bo mannej nie gotuję bo marchewki nie daję i zupki nie taki i czemu nie na masełki i bez soli Uciekłam do domu Cisz spokuj zero gderania Wreszcie odpocznę :rolleyes:
Ja wybieram sie w lipcu do mojej mamy i czuje ze nie bedze lepiej:)
jak ostano powiadziała ze Justynka spi do 5 i potem na charce jej sie zbiera to mam powiadzia , super to do 5 można sie już wyspać:( a ja o 5 to jak Cma chodze wole jak wnocy raz sioę przebudzi nakarmie a ona sobie potem do 7 pośpi.

hmmm, no to ja mam tak z teściami - źle karmie łyżeczką, stosuje krem do pupy zamiast zasypki i oczywiście jestem za chuda i trzeba mnie podtuczyć...nic nie pomaga tłumaczenie że mam chorą tarczyce i spalam (dosłownie) wszystko co zjem w ciągu 1 dnia.

a młody ma uczulenie na skrobie chyba (ziemniaki, banany)... choc wydawało sie ze na dynie i podaje ketotifen i smaruje maścią elosone.... :dry:

Dziewczyny - nie wiem czy Wy przeglądałyście dokładnie zawartość tych pudełeczek, które przysyłali dla dzieciaczków.
ja powyciągałam słoiczki, a książeczki położyłam w jednym miejscu bez zaglądania. ostatnio robiłam w tym porządki i z książeczki hippa wypadły dwie malutkie książeczki - jedna to był taki spis produktów, a druga zawierała kupony do realizacji w Rossmanie. są kupony na jedzonko i na kosmetyki.
i uwaga !!!
jest kupon na jeszcze jedno pudełeczko :-)
byłam w Rossmanie odebrać pudełeczko - jest sok, słoiczek i większa łyżeczka :-)

Dziewczyny pochwalę się Wam :-p
obraz428.jpg

reklama
Do góry