reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
anik... patafiany straszne :wściekła/y: się zdenerwowałam aż .. trzymaj się i tak jak napisała Melulu, może jakiś domowy biznesik ?

Reni_Ferek- głos oddany

Uuuuuuu Anik ale Cie załatwili!!:wściekła/y::angry::no:Ale przynajmniej będziesz troche dłużej z Karolką!:tak:Co do biznesu to nie wiem... nie mam do tego głowy..może jakaś hodowla marihuany w ogródku??Ponoć to opłacalne!!:-p:sorry:A tak serio poradzicie sobie, bedziemy trzymały kciuki!!!!!!:tak:

Głos na Natke oddany(Reni a wiesz że ja wczoraj chciałam młodą do galerii wcisnąć,ale akurat się obudziła i dałam sobie spokój!):-p:laugh2:

Anik pewnie cie to srednio pocieszy ale pewnie tak mialo byc. Troche ci sie sytuacja rozwiazala. Mam nadzieje ze bez kasy nie zostaniesz skoro zlikwidowali stanowisko.
Jak to sie mowi na marzenia i zyczenia trzeba uwazac bo czasem sie spelniaja...

Dziękuję za głosy, ........ :happy: chociaż jak przeczytałam ile głosów ma zdjęcie z poprzedniego miesiąca to i tak pewnie pójdę se sama do sklepu po kaszki :-) ja nie umiem i nie lubie oszukiwać.​
będziemy głosowały codziennie(chyba tak można nie??)a nóż się uda!!!!!:tak::tak::-Ddodam sobie link do ulubionych!:-p:-p
Dziewczyny pomózmy wygrać Natce!!!!:tak::-D

reklama
Do góry