reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

To super że można głosować codziennie! ja jeszcze nie moge, spróbuje po południu!!!:-D:-D:-DJa też wcisne fotke ale jak Natka wygra!!!!:-D:-D:-D

reklama
Reni a masz konto na nk??Może wstaw link w opisie i niech znajomi tez głosują!!!!!:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Anik dopiero dzisiaj przeczytałam i jestem w szoku:szok: Jejku jak tam można zrobić! I czy to wszystko jest zgodne z prawem??? Hmmm moż teraz bedziesz miała czas na przyjazd do Pabianic- daj znać;-)
Dowiedziałam się, że u mnie w pracy dziewczyny czytają bb ciekawe czy wiedzą już że ja to ja?:baffled:
Reni - zagłosowałam:-)

Reni chodziło mi o to, że ja np na razie wstawiać nie będe bo moja mała jeszcze prócz mleczka nic nie dostaje:-)
no ja sprobuje zagłosować poźniej bo wczoraj poźno klikałam:-)

ehh jestem zła na tą pogodę..niby słonko świeci...a wiatrzysko takie strasznę i zimne że szkoda gadać....po tych zastrzykach to sie panikara zrobiłam...poczekam jeszcze troszke może wiatr się uspokoi i pójdziemy na spacerek...

Anik nie ma tego złego, tak jak dziewczyny wcześniej pisały widocznie tak musiało być.

Reni_Ferek głos oddany, oczywiście codziennie będę oddawać:tak:

Reni głos oddany <codziennie w miare możliwości> wczoraj też:tak: na twoją Natkę:rofl2: oczywiscie:tak:....
klaudia taka pogoda zdradliwa najbardziej :crazy:gorąco i wietrznie.... za ciepło się dzidzię ubierze i się spoci, wiatr powieje i bieda.... za lekko się ubierze też nie dobrze bo... wiatr powieje i też bieda:-p....i bądź tu mądry człowieku.....:confused2::confused2::confused2:

reklama
Do góry