reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Ja masaż dostałam :-) Od synka pobudkę o 6 rano ;-) A od losu angine...i znowu chora jestem...:dry:

Dobrze że Filipek zdrowy !!! Teraz niech sie pogoda wyklaruje i na spacerki :-)

reklama
ja z okazji swieta mam nie dostalam nci mimo ze sie nawet upominalam..moj chłop wogole nie kumaty jest...uparty osioł...

Bo facetom to trzeba DUŻYMI LITERAMI :) i tak zupełnie od niechcenia przypomnieć dzień wcześniej ;-) mnie się trafił bukiet róż od synusia i czekoladki :-) aż łezka się w oku zakręciła

mój chłop też niekumaty totalnie pomimo, że mu nadmieniałam że jestem mamą itd ale nic a nic nie skumał :no:
w każdym razie córcia była przemiła dla mnie calusi dzionek i nawet przespała 2h (jak nigdy) więc i ja się drzemnełam hihihihihihi (bbbbbbb fajny prezent zrobiła mamusi)

Anik ja miałam tak samo-Natalcia zrobiła mi prezent w postaci dobrego zachowanie-cały dzień się do mnie cieszyła:laugh2: No najpiękniejszy prezent jaki mi mogła podarować:tak:

To co mamusie wasz pierwszy Dzień dziecka? Jestem jakoś strasznie wzruszona , mój synek ten starszy cały czas chodzi i mówi ze mnie bardzo kocha że jestem jego uwielbiona mamą. Młodszy też jest super grzeczny. Nie wytrzymałam i starszemu dałam już prezent na dzień dziecka grę na compa o Autkach. , Młodszy dostanie gryzaczka , a co wy kupujecie swoim pociechom .?

........., a co wy kupujecie swoim pociechom .?
a no właśnie nie mam natchnienia...:-(...chciałam młodej kupić szczeniaczka uczniaczka ale doszłam do wniosku,że jest za mała, większą radochę bedzie miała jak dostanie taki prezent na pierwsze urodzinki jak bardziej kumata będzie!
Wczoraj kupiłam jej bardzo fajną czapeczkę, sliniaczki i parasolkę do wózka...no ale to chyba się nie liczy jako prezent!!Nie chce zawalać domu grzechotkami itp, bo to bez sensu...póki co starczają jej te klamoty które ma!!No i nie wiem:-( nie widziałam żadnej zabawki która by nam się przydała............zastanawiam się nad matą bo takowej nie mamy...myślicie,że to dobry pomysł???:confused::errr:

reklama
Małpko mata to super sprawa! My mamy i jak położę na niej Julkę to mam nawet godzinę spokoju, bo tak bardzo jest nią zafascynowana, więc myślę że pomysł super :tak:

Do góry