reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Ja też dostałam różyczkę i wieeeeelką czekoladę ( jestem fanem słodkości )
ja z okazji swieta mam nie dostalam nci mimo ze sie nawet upominalam..moj chłop wogole nie kumaty jest...uparty osioł...
Bo facetom to trzeba DUŻYMI LITERAMI i tak zupełnie od niechcenia przypomnieć dzień wcześniej ;-) mnie się trafił bukiet róż od synusia i czekoladki :-) aż łezka się w oku zakręciła
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
ja życzenia od tatusiaw imieniu Lenki, a od Lenki "kupę" na którą czekałam 4 dni
BlackWizard
Kuleczko widzisz, ona specjalnie czekała na ten dzień
mój chłop też niekumaty totalnie pomimo, że mu nadmieniałam że jestem mamą itd ale nic a nic nie skumał
w każdym razie córcia była przemiła dla mnie calusi dzionek i nawet przespała 2h (jak nigdy) więc i ja się drzemnełam hihihihihihi (bbbbbbb fajny prezent zrobiła mamusi)
w każdym razie córcia była przemiła dla mnie calusi dzionek i nawet przespała 2h (jak nigdy) więc i ja się drzemnełam hihihihihihi (bbbbbbb fajny prezent zrobiła mamusi)
To co mamusie wasz pierwszy Dzień dziecka? Jestem jakoś strasznie wzruszona , mój synek ten starszy cały czas chodzi i mówi ze mnie bardzo kocha że jestem jego uwielbiona mamą. Młodszy też jest super grzeczny. Nie wytrzymałam i starszemu dałam już prezent na dzień dziecka grę na compa o Autkach. , Młodszy dostanie gryzaczka , a co wy kupujecie swoim pociechom .?
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
a no właśnie nie mam natchnienia...:-(...chciałam młodej kupić szczeniaczka uczniaczka ale doszłam do wniosku,że jest za mała, większą radochę bedzie miała jak dostanie taki prezent na pierwsze urodzinki jak bardziej kumata będzie!........., a co wy kupujecie swoim pociechom .?
Wczoraj kupiłam jej bardzo fajną czapeczkę, sliniaczki i parasolkę do wózka...no ale to chyba się nie liczy jako prezent!!Nie chce zawalać domu grzechotkami itp, bo to bez sensu...póki co starczają jej te klamoty które ma!!No i nie wiem:-( nie widziałam żadnej zabawki która by nam się przydała............zastanawiam się nad matą bo takowej nie mamy...myślicie,że to dobry pomysł???
reklama
BlackWizard
Małpko mata to super sprawa! My mamy i jak położę na niej Julkę to mam nawet godzinę spokoju, bo tak bardzo jest nią zafascynowana, więc myślę że pomysł super