reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

madzia śliczne ubranka. widzę że ubierasz małą w rajstopki. ja kupiłam dwie pary ale za duże. niby na 56-62. muszę się rozejrzeć za mniejszymi bo np jak chcę założyć mu spodnie to skarpetki mu spadają dlatego jak na razie to najczęściej jest w pajacykach.

reklama
Rondzia aga ma racje...zaliczysz teraz wszystkie chmurki i same sloneczka ci zostana...szczesciaro Ty!!!!!

Witam ponownie wszystkie mamy.Chcialam sie przypomniec Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__Biore udzial w starszakach wiec nie bede konkurencja

madzia śliczne ubranka. widzę że ubierasz małą w rajstopki. ja kupiłam dwie pary ale za duże. niby na 56-62. muszę się rozejrzeć za mniejszymi bo np jak chcę założyć mu spodnie to skarpetki mu spadają dlatego jak na razie to najczęściej jest w pajacykach.
Z rajstopkami rzeczwiście bywa różnie mam z jedniej firmy 68-74 i jedne sa w sam raz a drugie sporo przy duze. Od kolezanki w spadku po jej 9 miesecznej córece dostałam podkolanówki ( powiedziała bym ze nawet zakolanwki:-) ) super sie sparwdzaja jak ubieramspodnie.

icon_edance.gif
jakie mam miłe popołudnie !!!
moje chłopaki o 13/30 wybyli z domu.
duży chłopak zabrał małego chłopaka i poszli do babci.
duży u mamy zje obiad, mały został zaopatrzony w dwie porcje mleka - po 150 ml.
w tak zwanym międzyczasie mają w planach spacer.
a ja postanowiłam, że nie będzie żadnego odkurzania, wycierania kurzy, prasowania pieluszek, gotowania obiadu na jutro i innych takich rzeczy.
położyłam szamponik koloryzujący, umyłam włosy, pojeździłam depilatorem, a teraz siedzę sobie, wcinam pyszne kanapki, grzebię w necie, moczę nogi w cieplutkiej wodzie z pachnącą solą. potem mam w planie kawkę i przyjęcie pozycji horyzontalnej. pilocik w dłoni i napawam się tym, że ciszę zakłóca tylko telewizor
icon_edance.gif

reklama
Do góry