klaudusiaNK
Fanka BB :)
Ja w czwartek miałam USG. Wynika z niego, że w czwartek był 5 tydzień 4 dzień tylko że ja czasem nie powinnam mieć USG dopochwowe? Ona mi zrobiła normalne przez brzuch a na nim widać tylko jedną dużą plamkę, w środku jedną taką malutką jasną i kilka ciemnych. Heh i nie wiem czy wszystko OK czy coś jest nie tak.
Byłam dzis u lekarza bo mnie brzuch dość często boli tak dość mocno. Od razu chciała mnie położyć na oddział ale ja nie moge bo mam sesje teraz i musze do szkoły jeździć. Przepisała mi luteine na podtrzymanie ciąży i No-spe.
Ale gdyby pojawiły sie plamienia czy mocniej brzuch bolał to nawet sie nie bede zastanawiac i od razu sie kłade do szpitala. Dzidzia jest najważniejsza!
Ja w weekend w szkole to miałam przeboje
Latałam co chwila do łazienki bo miałam mdłości
Ale mężczyźni są tacy, że się nie zajarzą o co chodzi ;-) Dopiero jak brzuch zobaczą to może się zapytają hehe (ja jestem jedyną dziewczyną na roku
)
Dziewczyny napiszcie mi coś o tym USG czy wszystko jest OK czy może coś nie tak
Pozdrawiam
Byłam dzis u lekarza bo mnie brzuch dość często boli tak dość mocno. Od razu chciała mnie położyć na oddział ale ja nie moge bo mam sesje teraz i musze do szkoły jeździć. Przepisała mi luteine na podtrzymanie ciąży i No-spe.
Ale gdyby pojawiły sie plamienia czy mocniej brzuch bolał to nawet sie nie bede zastanawiac i od razu sie kłade do szpitala. Dzidzia jest najważniejsza!
Ja w weekend w szkole to miałam przeboje

Latałam co chwila do łazienki bo miałam mdłości

Ale mężczyźni są tacy, że się nie zajarzą o co chodzi ;-) Dopiero jak brzuch zobaczą to może się zapytają hehe (ja jestem jedyną dziewczyną na roku

Dziewczyny napiszcie mi coś o tym USG czy wszystko jest OK czy może coś nie tak
Pozdrawiam