reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

też sobie czytam tą książkę Tracy Hogg...chciałabym żeby mi też się udało tak prosto zrozumieć o co dziecku chodzi...;-)

reklama
a ja się tylko przywitam!
myślałam ze poczytam zaległe posty i troszkę się poudzielam ale nie ma szans..juz mi się z oczków leje...idę leżeć dalej..mleczko z miodem wypije i może uśniemy!
Może jutro już będzie lepiej...

Mi sie dzis snilo,ze poszlam na wizyte i mnie zatrzymali w szpitalu bo moje lozysko bylo cale podziurawione:szok:czekalam na skurcze ,ale nie nadeszly wiec zrobili mi cesarke...dzidzius wazyl 2100,ale powiedzieli mi ze mam go na nogi jeszcze nie stawiac bo to wczesniak...po czym patrze przez okno,a moja siostra go za reke prowadzi:crazy:ale sie wkurzylam:tak:
najbardziej przerazona bylam tym,ze nie mam ciuszkow przygotowanych,ani torby ani nic...

ania.falko ciekawy sen :-D:-D:-D. Mi się ostatnio często śni że znowu jestem na uczelni i to jest taki mix uczelni z ekipą ze średniej:eek:. A w realu nikt ze mną na mój kierunek się nie wybrał :-D:-D

Cześć dziewczyny! Może przedstawie się jeszcze raz :-) Mam na imię Klaudia i termin porodu mam na 24 stycznia. Pisałam na początku ciąży na forum dopóki pierwszy raz nie musiałam iść do szpitala...
Mam nadzieję, że do końca ciąży już tam nie wrócę i będę mogła z Wami pisać jeśli mi pozwolicie ;-)
Pozdrawiam

reklama
czesc Klaudia, witaj na forum ponownie. No ty nie kombinuj i siedz grzecznie w domu i pisz z nami tutaj caly czas...
mnie dziewczyny boli brzuszek dzis...czuje sie fatalnie a zaplanowalam dzis zakupy - prezenty dla chrzesniaczek (mam dwie) tak to jest z planowaniem w ciazy ehhh

Do góry