reklama
Melody, jest wątek Polecam/Odradzam. Tam sporo osób poleca ww. Zawitkowskiego.Książkę Tracy Hogg już mam zaliczoną... chodzi mi raczej coś konkretniejszego.
klaudia011
Fanka BB :)
a ja się tylko przywitam!
myślałam ze poczytam zaległe posty i troszkę się poudzielam ale nie ma szans..juz mi się z oczków leje...idę leżeć dalej..mleczko z miodem wypije i może uśniemy!
Może jutro już będzie lepiej...
myślałam ze poczytam zaległe posty i troszkę się poudzielam ale nie ma szans..juz mi się z oczków leje...idę leżeć dalej..mleczko z miodem wypije i może uśniemy!
Może jutro już będzie lepiej...
ania.falko
Entuzjast(k)a
Mi sie dzis snilo,ze poszlam na wizyte i mnie zatrzymali w szpitalu bo moje lozysko bylo cale podziurawioneczekalam na skurcze ,ale nie nadeszly wiec zrobili mi cesarke...dzidzius wazyl 2100,ale powiedzieli mi ze mam go na nogi jeszcze nie stawiac bo to wczesniak...po czym patrze przez okno,a moja siostra go za reke prowadziale sie wkurzylam
najbardziej przerazona bylam tym,ze nie mam ciuszkow przygotowanych,ani torby ani nic...
najbardziej przerazona bylam tym,ze nie mam ciuszkow przygotowanych,ani torby ani nic...
ania.falko ciekawy sen . Mi się ostatnio często śni że znowu jestem na uczelni i to jest taki mix uczelni z ekipą ze średniej. A w realu nikt ze mną na mój kierunek się nie wybrał
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Może przedstawie się jeszcze raz :-) Mam na imię Klaudia i termin porodu mam na 24 stycznia. Pisałam na początku ciąży na forum dopóki pierwszy raz nie musiałam iść do szpitala...
Mam nadzieję, że do końca ciąży już tam nie wrócę i będę mogła z Wami pisać jeśli mi pozwolicie ;-)
Pozdrawiam
Mam nadzieję, że do końca ciąży już tam nie wrócę i będę mogła z Wami pisać jeśli mi pozwolicie ;-)
Pozdrawiam
reklama
EmilkaT
styczeń 2009...
czesc Klaudia, witaj na forum ponownie. No ty nie kombinuj i siedz grzecznie w domu i pisz z nami tutaj caly czas...
mnie dziewczyny boli brzuszek dzis...czuje sie fatalnie a zaplanowalam dzis zakupy - prezenty dla chrzesniaczek (mam dwie) tak to jest z planowaniem w ciazy ehhh
mnie dziewczyny boli brzuszek dzis...czuje sie fatalnie a zaplanowalam dzis zakupy - prezenty dla chrzesniaczek (mam dwie) tak to jest z planowaniem w ciazy ehhh