reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2006

Dziewczyny,wiecie co mnie spotkalo? Pare dni temu trafilam do szpitala...
Na poczatku nie chcialalam o tym pisac,zeby nikogo nie wystrasyc,ale teraz czuje,ze musze sie tym z kims podzielic.
Zaczne od tego,ze nie wiem jak wy sobie tak swietnie radzicie,remonty,zakupy,wycieczki...a ja na nic nie mam sily :( moglabym lezec w lozku caly dzien, tylko ze nudne to jest okropnie!!!
Tak jak pisalam,spedzilam pare dni w szpitalu,poniewaz mnialam male krwawienie,do tej pory nie wiem dlaczego?Jak tam bylo okropnie! Przyjmowal mnie paskudny lekarz, ktory zamiast mowic, burczal cos pod nosem. Wstyraszyl mnie przerazliwie, badajac mnie podejrzewal odczepianie sie lozyska i wirusa na szyjce macicy! Zostawil mnie w szpitalu bez konkretnych informacji co dalej... wiecie co sie wtedy rodzi w glowie??? wielka paranoja! w dodatku, to byl moj pierwszy pobyt w szpitalu od mometu narodzin,a na mojej sali nikogo, do kogo by mozna powiedziec, spokojnych snow itp.
Przezylam, skonczyl sie weekend i lekarze wzieli sie do pracy,tak dostawalam tylko nospe. W poniedzialek badal mnie juz inny ginekolog, i okazalo sie,ze wszystko jest w porzadku!!! Lozysko bez zadnych zmian i dzidzia mniewa sie dobrze :laugh:
Na mojej twarzy w koncu pojawil sie usmiech, lekarz dokladnie pokazal mi malenstwo,pozartowal ze mna i zobaczl co tam miedzy nozkami sie znajduje... BEDZIEMY MIELI CORECZKE!!! To bylo zaskoczenie! Caly ten czas jak bylam w ciazy czulismy,ze to chlopak,a tu taka informacja :) a na domiar tego, dzidzia chyba czula,ze jest podgladana,bo pokazala jezyk, tak jakby chciala powiedziec: a widzicie, jestem dziewczynka!!!taki maly zartownis z tej naszej corci ;)
Teraz jestesmy juz w domciu, duzo odpoczywamy i jest dobrze, ale chyba nigdy nie zapomne "tego" doktorka. Gdzie jego powolanie?

reklama
Minąl się z nim, ot co.
Cieszę się, że jesteś już teraz spokojna.
A tego dziada powinno się postraszyć czymś równie nieciekawym. Brrr
Trzymaj się i bądź zawsze dobrej myśli.
Fajnie, że będzie dziewycznka. Masz już dla niej imię?
Pozdrawiam serdecznie

Magiallena ciesze sie, ze okazalo sie ze jest wszystko w porzadku :) :) :)

Ja tez mialam przy okazji poprzedniej nieudanej ciazy takie spotkanie z beszczelnym niemilym lekarzem niestety tacy tez bywaja .Pozdrawiam

magialena najwazniejsze ze wszsytko w porzadku a lekarz coz zostawie bez komentarza .
Trzymajcie sie cieplutko z wasza corcia .

Magialenna - najwazniejsze ze wszystko jest juz ok i z Tobą i Córcią! A takiego lekarza to by trzeba było powiesic za pewną częssć ciała!!!Zeby poczuł cholerny ból!!1 Szkoda ze takich ludzi mozna spotac na oddziałąch...Mnie to pzreraza! Mój lekarz jest w porzadku - na arzie nie narzekam, ale tez słyszałam ze nie ejst bez skazy. Moja tesciowa pracuje jako pielegniarka i sama mówi - ze NIE ma lekarza który by nie miał czegos na sumieniu.Ale chyba włąsnie takie jest zycie - cóz, ja mieszkam małym miescie, i bardzo duzego wyboru nie mam - 12 lekarzy ginekologów, i ten mój sadze ze jest z nich najlepszy!Obym nie musiałą zmieniac zdania. Pozdrawiam!!!

magialenna gratuluję córeczki, trochę nas wszystkie nastraszyła, ale cieszę się, że wszystko w końu ok i że spotkałaś przyjaznego lekarza, a co do tamtego bubka, daj sobie spokój, myśl i wspominaj tylko te miłe chwile, bo jak wiesz w życiu jest ich zawsze za mało.

trzymaj się ciepło i odpoczywaj:)

Dzieki dziewczyny za zrozumienie i cieple slowa...bo kto jak nie Wy,przyszle mamy, moglby mnie pocieszyc.Tego wlasnie potrzebowalam...Buzka

magialennaGratuluje  curuni i fajnie że już wszystko dobrze no i nigdy więcej takich szpitalnych przeżyć
A ja z przyjemnością ogłosze że się myliłam iwszyscy mieli racje  :D będe miała synka.
Jest śliczny ,zdrowiuteńki i na dzień dobru pokazał nam ptaszka namęczyliśmy się zdrowo żeby zobaczyć jego byziunie..ale się udało ;D
Już też polubiłam imie które wymyślił Przemek więc jak narazie pozostaje Noe..no chyba że jak go zobaczymy okaże się że się nazywa inaczej :-[
Oj dziewczyny usg3d to niesamowite przeżycie omało się nie poryczałam 3 razy...jak zobaczyłam tego małego przystojniaka jak łapie się za ucho ,macha nogami i otwiera buzie nie mogłam uwierzyć że to wszystko dzieje się we mnie.
MHHHH....cudownie było go zobaczyć,teraz tak w pełni czuje się mamą(nie wiedziałam że tak można :) ) i choć nie wiem co się zminiło to zmieniło się wiele bo czuje się inaczej i wszystko inaczej wygląda.
Pozdrawiam Was i waszych małych lokatorów

reklama
MIja, gratuluję syneczka. No i nici z imienia, które miałaś dla dziewczynki.
A jak będzie mieć ten mały dżentelmen na imię?

Do góry